| adriana1991 a întrebat:

De ce romanii din diaspora is asa de aroganti si se dau mare chiar daca fac munca de jos?

Răspuns Câştigător
| Simpatik a răspuns:

Nu are nimic de a face masina cu caracterul...eu am masina mai scumpa decat multi adunatori de castraveti din sere si nu am aere, intrebarea era despre cu totul altceva.
Masina, casa nu suplinesc caracterul unui om.
Si tu semeni foarte mult cu cei descrisi de catre autoarea acestui topic minunat. no offence

ps: aere sa-si dea cu cei de teapa lor, cu unul care munceste de la 17 ani ca mine care are angajati in subordine nu le merge...eu ii scuip in ochi pe increzuti care au pamant sub unghii dar aici isi etaleaza figurilewinking am respect pentru romanii care au realizat ceva, pentru ala care a inventat Bitdefender de ex. oameni cu cap care au ridicat imperii prin mintea lor, nu tarfe si proxeneti, care se intorc aici cu figuri si mint pe alte masa ca-s menajere acolo sau secretare! Repect doar pentru cele care stiu ce inseamna sa fii o nevasta buna si cum sa fii o mama!

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Uni se dau mari nu multi, romani sunt mai mult cu gura si au complexe de inferioritate

| StrongHeart a răspuns (pentru RAY):

De la comunism, avem frica in sange.

| RAY a răspuns (pentru StrongHeart):

Si asta este o explicatie buna, ca si statul la coada

| Annastassia a răspuns:

Este doar o perceptie eronata, a celui care sta la colt de bloc si sparge seminte toata ziua, invidiind pe omul care munceste in strainatate, ca-si cumpara cu banii asudati, ceea ce-si doresc.
Daca ar avea bun simt sau creier, ar face si ei la fel, dar este simplu sa latrii aiurea, cand pute pamantul sub ei, de lene.

| mihai69 a răspuns:

De ce? Ia să ne gândim puțin: ce e mai promovat la ore de audiență maximă la multe posturi TV?
Pițipoancele și maneliștii și alți „rupți în figuri". Desigur că orice coate-goale care a ajuns să poată să-și cumpere o mașină (SH) și ceva haine mai „de firmă" vrea să fie ca ăia.
Nu e vina lor, pur și simplu nu au alte modele!

| sofisis a răspuns:

De ce? Pentru ca asta e caracterul unora. In Romania n-ai vazut cazuri de fete plecate de la coada vacii, ajunse in Bucuresti, s-au apucat de facut bani cu corpul lor si se intorc la ele in sat in vizita cu aere de diva? Multi oameni considera ca o masina, o toala de firma etc ii defineste. Din pacate nu toti suntem atat de batuti in cap incat sa credem ca daca unu are nu sh ce masina gata, e zeu.
Tipologia unora dintre ei o reprezinta Giani din Las Fierbinti.

| gabicoo a răspuns:

Prostul când a ajuns împărat mai întâi pe tatsu' a spânzurat!
Ține de caracterul fiecăruia!

| Marian2314 a răspuns:

Sa-ti spun de ce.
1.Castiga bani isi iau masini scumpe si vin in Romania ca regii!
2.Au un trai bun fata ca in Romania pe un salariu de 1500-2000 lei iti spun din propria experienta pentru ca si eu am lucrat si stiu cum este.PS: nu este usor prin strainatate!

| stefan1993ful a răspuns:

Eu fac munca de jos...dar nu mă dau mare! Doar cei needucati recurg la aceste gesturi cand se văd cu bani de altă formă decat leul!

| Depoka a răspuns:

Vezi tu... tot vina românului, dar pentru tine un om se definește doar prin ce muncă pe care o prestează el? Sa nu uităm că ei țin această țară în majoritate... Decât cu salariul de profesor/doctor/vanzator/ secretar etc din România mai bine pe cel din străinătate ( si nu doar in ceea ce priveste salariul ci si modul de viața,
educația și in ceea ce priveste sanatatea etc.). Nu zic cu răutate, dar ma doare când spui munca de jos față de românii noștri. Am văzut români lucrând cot la cot cu locuitorii țării specifice sau români pe posturi superioare... Din păcate românul nu se apreciază si nu își vinde scump valoarea! Nu doar romanul din diaspora e arogant. Vezi tu, mentalitatea ROMANULUI ( nu a celui din țară sau din diaspora ) trebuie schimbată.

| adriana1991 explică (pentru Depoka):

Apreciez ca iti iubesti poporul.

Întrebări similare