| CopilThembel a întrebat:

De ce se simt mereu femeile trădate într-o relație?
Și cum o faci sa se întoarcă la tine după aceasta trădare?
Și cum dovedești ca ți la ea și o iubești?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar fi o slabiciune sa te milogesti la ea ca sa se intoarca la tine. Se victimizeaza joaca ca in filme ala e secretul ca sa cazi in capcana. Testeazo pe maicata vezi cand iti zice ca nu a zis asa si ti se pare tie sau o minti sau nu te.a mintit niciodata dar mai scapa cateodata, si cand te cearta vinovatul esti numai tu. Asa fac toate

| darrio2007 a răspuns:

In anumite cazuri, stiu ele de ce.

| Naty1 a răspuns:

Nu se simt trădate daca nu faci ceva prin care sa se simtă astfel. Daca o minți sau înșeli, daca o păcălești sau etc atunci da, E dreptul femei sa se simtă trădată.
Analizând ce s-a intamplat, gasindu-ti si gasindui vina, asa se rezolva lucrurile.Si bineinteles trăgând concluzi daca se mai merita sau se mai poate repara ceva.

| Harfagre a răspuns:

E greșit să încerci să dovedești ceva unei femei, pretențiile ei vor crește mereu. O femeie are mereu o relație de rezervă, precum și o rezervă la rezervă.

Dacă te consideră o opțiune mai bună decât ceilalți parteneri pe care i-ar putea avea, o să se întoarcă la tine. Și n-are nicio problemă să te împartă cu altele, în cazul ăsta tongue

Poveștile despre "trădare" demonstrează că ai preluat retorica feminină, în loc să rămâi la abordarea masculină. Tocmai de asta ea o să te desconsidere și o să-ți stabilească mereu standarde din ce în ce mai înalte, dacă începi jocul ăsta.

| Harfagre a răspuns:

Când o femeie pretinde că se simte "trădată", astea în realitate sunt jocuri de putere (power games). Jocurile de putere au drept scop să creeze un avantaj psihologic asupra fraierului care le acceptă. Nu poți câștiga un asemenea joc, poți doar să refuzi să-l joci.

O persoană cu o stimă de sine autentică nu inițiază asemenea jocuri prin care să obțină ascendent asupra celor din jur. Dar nici nu le acceptă, dacă sunt inițiate de alții.

| Leatherface4ever a răspuns:

Nu e corect formulata întrebarea, corect era;
" de ce se simt unele femei trădate într-o relație"?
Răspuns: ca suferă de scenarita (unele )

| AlinMrs a răspuns:

,, nu o faci sa se intoarca la tine,,
Asta e alegerea ei, daca se simte oky in relatia respectiva va sta de buna voie.
Ca sa se intoarca la tine la fel, nu faci absolut nimic. Daca ea considera ca Gorgel dupa care i-a fugit ochii nu e la fel de bun ca tine se va intoarce singurica crede-ma!
Si ii dovedesti ca o iubest si tii la ea inainte sa ajungi in punctul in care va decide sa va despartiti din x motive.

| Lukasssz a răspuns:

Cel mai bine daca nu te crede, eu zic sa o lasi definitiv.
Nu e ultima femeie din lume, nu merita sa te complici pentru cineva care nu te merita.