|

De ce zice lumea ca daca o sa ai doar o relație toată viata si te căsătorești cu respectiva persoană nu este bine? Ca nu o sa fii mulțumit etc. Eu stiu persoane care au avut o singura relație s-au căsătorit si sunt foarte fericiți împreună.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Pentru că e puțin probabil să ai o relație ok cu prima persoană de care te îndrăgostești, lucrurile nu merg cum le plănuiești întotdeauna, unii oameni nu sunt sinceri de la început etc.
Viața e mai complicată de atât laughing. Și nu e rău să ai mai multe relații, să cunoști diferite tipologii de oameni, mai ales dacă ești femeie. Majoritatea femeilor habar nu au ce vor de la un partener, suportă toate mizeriile ''pentru copiii lor'' și după 20 de ani își dau seama că au făcut o greșeală (cam toate femeile de 40-50 de ani pe care le cunosc și au avut o singură relație își regretă ultimii 20 de ani și spun că abia acum au început să trăiască). Când ai experiență și știi ce vrei, vezi semnele negative, nu te mai complaci în relații toxice. Ah, și nu mai zic, ca adolescentele pe care le știu sunt geloase și posesive, asta destramă rapid orice reație, degeaba visezi la o relație veșnică dacă ești așa laughing
Plus că nu toată lumea poate iubi o viață. Nu-ți face speranțe că primul tău partener o să te iubească la infinit. Într-o relație se întâmplă lucruri, un simplu gest/cuvânt aiurea te poate îndepărta de el, apare monotonia, încep curiozitățile, plictisul, se duc sentimentele...
Sunt puține persoane care chiar își găsesc alesul în tinerețe.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde la care lume te referi. Daca iti spun cei care nu stiu sa mentina o relatie adevarata, te inteleg.

| a răspuns:

P.S. Dar nu este adevarat ce spun ei. Poti fi cu aceeasi persoana de la tinerete pana mori. Totul tine de iubire, respect si sinceritate reciprocă.

| a răspuns:

Pentru ca nu toata lumea gaseste marea dragoste din prima.Uni mai au nevoie si sa experimenteze, sa cunoasca si sa caute pana gaseste pe acel cineva.