| Anamaria13m73829j a întrebat:

Deci efetiv nu-mi vine să cred în ce țară trăim. Mama mea a fost bătută și jefuită în fața blocului meu. Chestia asta s-a întâmplat la ora 11 seara. Din câte am înțeles i-a fost spart nasul, are ochiul umflat, plus ca i-a mai dat și în cap. Imi este foarte frică, sper ca mama mea sa fie bine și să vină mai repede acasă. Nu stiu ce sa zic, o sa fie bine?

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Bănuiesc ca mama ta vine de la muncă la ora 11 seara, iarna mai rar se sta departe de casa la acea ora. Si atunci, nu are ce face, nu poate veni mai repede. Si, daca vine mereu singura, isi asuma un risc destul de serios, mai ales ca la ora aceea strazile sunt pustii iarna.
Ar trebui ca mama ta sa gaseasca pe cineva care sa o duca pana acasa. Vreo cunostinta, cineva din familie sau neam. Ai putea tu sa mergi inaintea ei, dar, fiind fata, e riscant pentru tine pana ajungi unde lucreaza. Dar e necesar neaparat sa rezolve sa nu mai vina acasa singura.

| kaTTsu a răspuns:

Imi pare foarte rau de mami tau si da, o sa fie bine, capul sus!

Sun-o, vorbeste cu ea, in aceste momente trebuie sa-i fi un sprijin neconditionat. Trebuie neaparat sa depuna plangere si sa incerci sa luati masuri preventive, eu mereu o cert pe maica-mea daca iese mai tarziu de ora 10 din casa, tocmai pentru ca imi fac grija pentru siguranta ei, din fericire nu mi s-a petrecut vreun astfel de eveniment si sper sa nu se intample vreodata.

In cazul tau, cumpara-i un spray cu piper, cel putin sa-l aiba la ea tot timpul, sper fie totul in regula cu mami tau!

| anonimg a răspuns:

Recomand femeilor să poarte spray pentru autoapărare, și să-l folosească fără frică și fără milă când se ivește ocazia.

| Naty1 a răspuns:

Mama mea acum mai multi ani a pățit o chestie de genul pe casa scări.A urcat cineva in fuga după ea pe scări si ea s-a dat la o parte cu gândul de al lasa sa treaca crezând că e un vecin si a prins-o din spate de gura, dar mama a apucat să îl muște si sa tipe asa ca a scăpat.Dar o vecina cand mergea la munca pe noapte nu a fost atât de norocoasă, ea a fost nevoită să se lupte cu el si a bătuto rau.
Lucrurile astea se intampla peste tot in lume si din nefericire nu prea ai cum sa le eviți, ca nu sti niciodata cand si ce se poate intampla.Trebuie să mearga la poliție, sa de-a declarație, sa faca plângere, sa scoată hartie de la medic etc si poate are noroc sa il prindă pe nenorocit si sa il închidă.Dar de acum sa fie atenta.

| Mosotti a răspuns:

Ce in ce tara traim? In SUA e mai rau, si in alte tari la fel.
O sa fie bine, sper ca ati anuntat politia.

| Clorox a răspuns:

Sigur e situatia stabila, de restul se va descurca legea.
Fii tare.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Politia si jandarmeria sunt ca sa te intimideze nu sa te apere. in schimb ii apara pe hotii aia de parlamentari si averile lor.