|

Desi doare cand vorbesc despre asta incerc sa o fac. Acum 2 ani de zile m-am despartit de o fata, am iubit-o si o iubesc in continuare, de la momentul acela am trecut prin mai mult faze de depresie, am trecut de simpla tristete la insomnie si la simplul fapt ca plang de fiecare data cand cineva ii rosteste numele! Sincer m-am saturat sa fiu asa... as vrea sa pot zambi din nou! Dar aparent nu mai stiu cum. Vreau sa pot scapa de aceste amintiri cu ea sad si daca nu ma insel aceste amintiri nu pot fi uitate ci doar acoperite de alte amintiri?! Am dreptate? Daca nu, va rog sa imi spuneti! Multumesc. Pace

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aduna-ti toata mobila lucrurile in mijlocul camerei. Spala-ti peretii, varuieste-i, aranjeaza-ti alfel mobila in camera, redecoreaza peretii. Schimba ordinea lucrurilor. Si da-ti o palma peste frunte daca iti mai vine vreun gand despre ea. Forteaza-te sa citesti o carte. Crede-ma, face minuni. Revolta-te cand ii auzi numele si intareste-te, fratioare! Inainte de toate, gandeste-te la ce folos ai obtinut daca ai fost trist si ai plans 2 ani dupa ea. Hai, traiasca Veselia!

| a răspuns (pentru crud):

O sa incerc sa fac si eu asa...

| a răspuns (pentru Amely21):

Poti face mai mult de atat. Am trecut prin asta si, cu siguranta, am trecut aproape toti prin asta. Acum mi-e ciuda ca am pierdut timpul stand si jelind ceva ce imi imaginam ca a fost. Merg toata forta, inainte!

19 răspunsuri:
| a răspuns:

Să îți spun eu de unde vine acest plâns interior și așa zisa depresie.
De la înțărcare.
Când nu mai vrei să sugă mielul, îl pui în țarc, în zonă inchisă, ca să nu mai ajungă la mă-sa, să rămână lapte și pentru tine.
De aceea plângi că mama ta nu te-a înțărcat bine.
Așa că va trebui să te înțarci singur.
Să îți explic unde este greșeala ta, dar nu numai a ta, sunt mulți ca tine.
Mama ți-a dat lapte să sugi, de când te-ai născut.
Asta ai învățat din prima zi.
Că există un obiect, care este tot timpul la dispoziția ta, și este al tău, care este la dispoziția ta zi și noapte, și cum te simți puțin rău, că ți-e foame, acel obiect te servește.
O relație cu o femeie este relaxantă din acest punct de vedere și o confundăm cu relația cu mama.
Ea este obiectul nostru, care ne oferă satisfacții, sexual, etc.
Este obiectul nostru propietate.
Pe urmă aflâm că nu-i chiar așa.
Ca să fie ea pe post de mamă, trebuie să vrea și ea.
Și dacă ea nu vrea, și pleacă, plângem după ea ca după mama.
De ce? Pentru că de acel gen de relație, mamă-sugar nu am scăpat, nu am fost înțărcați bine.
Ce o să faci acum?
O să plângi toată viața după ea ca după mama care nu mai vrea să îți dea lapte, că te-a înțărcat?
Dar hai să zicem că mai găsești pe următoarea și te părăsește și aia, posibil, ce o să faci, o să plângi și după aia toată viața care ți-a rămas, și o să faci pe depresivul să te mângâie psihologul și să îți dea pastile și praf de putut?
Știi cât vei plânge așa?
Până vei învăța căă femeia de lângă tine nu este mama-obiect iar tu copilul care primește satisfacție sugând.
Până atunci ești copil fătat de barză.
Când îți trece, vei deveni bărbat. Asta se simte, și femeia de lângă tine va aprecia că are un bărbat lângă ea și nu va mai pleca de lângă tine.
Până atunc, plâns ușor și depresie plăcută!

| a răspuns:

Incearca sa socializezi, sa faci schimbari in viata ta, sa iti ocupi timpul, sa dezvolti o pasiune sau chiar sa gasesti pe altcineva.

| a răspuns:

Numai tu poti face in asa fel incat sa treci peste. Daca tu alegi sa ramai blocat in trecut, nu te poate ajuta nimeni. Iesi. Fa-ti cunostinte noi. Sunt femei pe lumea asta....garla. Si cu siguranta mult peste fosta ta.

| explică (pentru sofisis):

Am incercat de multe ori sa fac acest lucru dar dupa ce ajung acasa, in camera mea, pai este o alta poveste amintirile parca incep sa iasa la iveala din orice sad

| a răspuns (pentru Atat_Drakoo_1998):

Lipsa de ocupatie. Fa altceva. Citeste. Joaca-te. Scrie. Deseneaza. Orice...

| a răspuns:

Poti sa Mai schimbi una alta, mai te prefaci ca esti fericit cu asta facand alte chestii banale dar tot in starea aia poti ramâne.

Cel mai avantajos ar fi sa-ti Vinzi din lucruri si cu banii aia sa-ti iei un Motor si sa pleci, sa pleci departe de locul ala, sa cutreieresti singur peste tot ceva timp.

| a răspuns:

Incearca sa faci lucruri noi. Dar, nu incerca o alta relatie pana nu simti cu adevarat ca ai uitat-o.

| a răspuns:

Te rog sa nu te superi pe mine cand iti spun asta, dar acea tipa a mers mai departe. Fa-o si tu!

| a răspuns:

Vrei sa mai tai din depresie, ia de aici:
https://www.youtube.com/watch?v=jJD03dqrYNI

apoi asta:
https://youtu.be/Dcr68XGFPXk

| a răspuns (pentru OrdanKarris):

Fie laudat Patrice O’Neal
Mie imi pare ca cele mai bune sfaturi le dau.
Coach red pill
Si
AMS

| a răspuns (pentru Morbid):

Coach red pill da sfaturi bune, dar nu cele mai bune. Cele mai bune le dau Patrice o Neal, Tom Leykiss si Rollo Tomassi. Astia 3 sunt miezul din punctul meu de vedere. Nu stiu cine-i AMS. Apropo auzisi/ascultasi Turd Flinging Monkey?

| a răspuns (pentru OrdanKarris):

DE acord fundatia e Rational Male de Rollo Tomassi - stiu de la Entrepeneurs in cars.
Da il cu videoul comentat pentru Watch mojo laughing
Ala a aparut la recomandate din comunitatea Negrilor (IBMOR) Blackram313, solotv care inca mai sunt.

| a răspuns:

Găsește-ți ocupații plăcute. Lasă ce a fost. Ești tânăr și viața e frumoasă. Gândește-te că unii au probleme de sănătate grave, zilele lor sunt numărate, alții au sechele fizice și mulți mor de foame. Deci? care era problema ta? Să fim serioși. Doar TU poți trece peste prin atitudinea ta pozitivă, prviind înainte și gândindu-te la tot ce e bun. Cu ce te va ajuta starea de tristețe peste 1 an? sau 5? sau 10? Cu nimic. Așa că...be calm! Viața e frumoasă! Succes! Pace.

| a răspuns:

Sfatul meu:
Să te întîlnești cu AntoniaMiri07 să stați de vorba pe tema asta.

| a răspuns:

Cine te pune să stai in casă să te gândești la ea? Fă altceva, joaca-te, uită-te la filme, mergi în mall cu prietenii, fă sport..cucerește fete happy

| a răspuns:

Bună.
Am trecut si eu prin asta sad si vreau sa uit pe un băiat, dar nu pot. Pe mine mă ajută să nu ma mai gandesc și să fac ceva, ca sa uit. SI PE MINE m-ar ajuta să primesc un sfat!