| AndreeayJ a întrebat:

Este nepoliticos să stai cu spatele la o persoană? Ce pot face in cazul in care cineva se așează cu spatele la mine?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai rau e sa iti bagi pu intr-un om care nu tia gresit cu nimic. Aia cu spatele e mizilic

| Liviu a răspuns:

Teoretic e nepoliticos, practic, daca nu va cunoasteti, ar fi de prost gust sa intervii. Daca e practic si teoretic fix in fata ta(cu spatele la 10 20 cm de tine) te dai tu mai asa,daca iar se pune,ii poti spune frumos. Exemplu,din greseala ma indepartez cu spatele si ajung cu spatele in fata ta,eu nu imi dau seama de asta.Iar tu te muti,pentru ca e neintentionat treaba asta, deci nu o fac intentionat. Daca ar fi intentionat, ai putea sa ma atentionezi.Dar daca ma dau in spate sa fac o poza cuiva, sau nu stiu, sa ma feresc de o masina sau etc, e altceva.Acum nimeni nu le stie pe toate, fiecare actioneaza diferit.Fi tu insuti si restul? screw them!

| Adry05 a răspuns:

N-ai ce să faci, e de datoria fiecăruia să se simtă. când faci ceva de genu, ești catalogat ca needucat de restul, chiar dacă nu-ți auzi o remarcă directă, creezi altora o opinie despre tine.
deși asta cu spatele mi se pare puțin așa... sunt contexte când chiar trebuie să stai așa și să te apuci mereu să te scuzi. laughing dacă te pui intenționat cu spatele deși nu te obligă contextu, înțeleg, dar în rest...
eu de eemplu, deviez un pic de la subiect cu o povestioară, am primit acu pe timpul pandemiei în tren loc față în față cu un bărbat și în dreapta fiicele lui, niciunu cu mască, eu având bineînțeles, am văzut că n-au nicio intenție să-și pună, m-am întors cu spatele la ei și am stat cu capul spre hol. în cazul ăsta da, aș fi putut fi numită „nesimtită" dar am considerat să răspund cu aceeași monedă din moment ce și ei au fost la fel de nesimtiți nepurtând mască (măcar obligați de lege dacă nu de bun simț) și punându-mă în pericol. Am stat așa până a venit poliția și și-au pus de frica lor, după am stat normal. Ar fi trebuit să-mi cer scuze în cazu ăsta că m-am întors cu spatele la ei? laughing (întrebare retorică)

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Îl ignori.
Daca e nepoliticos? Depinde de imprejurare. De exemplu, la un concert in aer liber, nu poti avea pretentia ca cei aflați inaintea ta, sa stea cu fața către tine, nu spre scenă.

| DoarBogdan a răspuns:

Ce poti face tu? Nimic, ce sa faci? Iti vezi de treaba ca pana acum.

| cristimihailov a răspuns:

Ii admiri in liniste spatele.

| Cristinna31 a răspuns:

Este într-adevăr un gest nepoliticos.
Dacă acea persoană îți este apropiată și face așa, o poți atenționa că nu-ți convine acest gest (deși ea ar trebui să se simtă din start).

| aneliram a răspuns:

Depinde, dacă o sunteți prieteni, da, dacă nu o cunoști, nu. Daca se așează cu spatele la tinde, te așezi și tu cu spatele la ea.

| Filipoiu_Denis_1990 a răspuns:

Ii dai doua palme si ii zici ca ar trebui sa te priveasca pe tine nu sa stea cu spatele la tine. Daca vorbeste cu tine, normal ca trebuie sa se uite la tine, altfel face ce vrea

| SkyWaves a răspuns:

Este nepoliticos sa stai cu spatele la o persoana care vorbeste cu tine dar in rest nu