| BitchInRedDress a întrebat:

Fetelor ce salarii sunt suficient de atractive la un barbat? Minim ma refer? Am vazut pe Facebook ca femeile au liste intregi de preturi, unele ziceau ca doar machiajul lor costa 200 dolari.

44 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu salariu contează și aspectul fizic,mitul cu femei materialiste sunt creația bărbatului, bărbați au inventat prostituția și tot sunt proxeneți, trafic uman, ei apelează la ele dar le fac curbe, bărbați au creat lumea asta

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

De acord! Aspectul fizic este de departe cel mai important pentru ca aspectul fizic decalanseaza hormonii femeii care o fac sa se creada " indragostita".Cu bani iti poti cumpara nevasta sunt de acord! Dar gandul ei va fi tot la ala falitul care arata bine si o are si mare pe deasupra. Femeia cumparata cu resurse te va insela si te va abandona si iti va lua si banii. Daca esti mevoit sa iti platesti femeia sa stea cu tine its over for you!

| RAY a răspuns (pentru Cinic):

Corect

| relian a răspuns:

Daca machiajul lor costa 200 dolari, inseamna ca au un job forte bun, asa ca isi permit. Eu mas baga la o astfel de femeie, cine stie poate ma tine si acasa laughing
De unde aveti ideile astea ca barbatu trebuie sa intretina femeia? Nu mai tine, erau odata vremuri in comunism in care ceva femei nu munceau, dar nu erau majoritatre, de acolo probabil s-a dus stirea ca barbatu trebuie sa intretina o femeie. Vrea femeia sa isi ia machiaj de 200 dolari, foarte bine, sa mearga la munca, dupa ce platim toate cheltuielile pe din doua, cu restul poate sa-si faca placerile laughing Iara eu mi le fac pe alea mele.

Pina la urma 2 oameni nunstau impreuna ca unul din ei este intretinut de celalalt nu? Stai impreuna ca simti nevoia unei companii, simti nevoia de sentimente, de maim stiu eu ce alte placeri, nu materiale.

Acum ca sunt femei care arata foarte bine si sunt si barbati libidinosi care ar da orice sa aiba o femeie frumoasa, asta e al; ta poveste, dar cate femei sunt asa? in general astea se vind, asta fac nu? Sa nu spui ca stau in acea relatie din dragoste nebuna pentru respectivu, da sta din dragoste nebuna pentru cei da ala, ma refer malai, in rest sentimente alea nu-s pentru ele, acele femei cauta o viata confortabila in care ele sa nu faca mai nimic, decat plimbari si cadouri.
Sincer ma intreb, oare nu se plictisesc laughing

| Kufu95 a răspuns (pentru relian):

Să mai citești și alte întrebări de la el, îl mai ia și ca exemplu pe Andrew Tate, deci?

| BitchInRedDress explică (pentru Kufu95):

Poate tie ti se pare normal sa fi sclavul femeilor

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

laughing, nu, eu vreau să fiu om, am avut și eu parte de femei toxice, dar uite că nu am mai ținut cont de ele, nu e problema mea că pe tine te păcălesc femeile.

| relian a răspuns (pentru Kufu95):

Asa zici, daca idolul lui este Tate, cred ca stiu cine este acest utilizator, este unul mai vechi cu un alt cont aici. Era cineva care ii adopra pealde cei de care zici.Asta e fiecare cu cei place, sau cit gindeste

| Frank51 a răspuns:

Dacă ai început așa e clar. Nu cred că te mai poate salva cineva din dezamăgirea asta față de sexul opus.

| StoicAnalysis a răspuns:

De ce mergi pe premisa asta? facand afirmatii de genul, le intaresti femeilor acest concept, si vor aparea din ce in ce mai multe printese pe stomacul gol gata sa fie intretinute. si le faci rau si lor si noua.

| BitchInRedDress explică (pentru StoicAnalysis):

In america e ceva normal sa fi house wife

| StoicAnalysis a răspuns (pentru BitchInRedDress):

In America e ceva normal sa fi obez si sa te impusti pe strada, dar asta nu inseamna ca e normal si pentru restul lumii.

| BitchInRedDress explică (pentru StoicAnalysis):

Ce te face sa crezi ca romancele nu vor sa fie intretinute? happy imi place ca esti optimist si crezi in "lume" si ca toti traiesc in fericire si armonie

| StoicAnalysis a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Pai pentru inceput, prietena mea, nu are figuri de genul. Nu sunt optimist. Sunt doar realist. Daca mie ca persoana nu agreez anumite stiluri de viata, nu ma apuc sa stau pe langa oameni care au acel stil de viata. Pur si simplu caut si ma inconjor de oameni interesanti mie.

Stiu ca in Romania sunt femei care vor sa fie intretinute, dar asta nu inseamna ca toate sunt asa.

| LisaJulie a răspuns:

Eu nu vreau sa aiba bani, daca nu are caracter sau bun simt, dar eu estimez ca majoritatea femeilor ar iesi cu barbati care castiga peste 90 de milioane in orice caz

| RAY a răspuns (pentru LisaJulie):

In toate tarile din lumea asta exista cupluri, majoritatea nu sunt bogați, din ce am studiat eu majoritatea vor dependenta economică

| siriusblack98 a răspuns (pentru LisaJulie):

Sirius, incantat laughing

| LisaJulie a răspuns (pentru siriusblack98):

Cu adevăratul Sirius Black as ieși! Mai ales va ca era chipeș când era adolescent! Totuși sunt chiar curioasa, de ce ai ales acest username?

| siriusblack98 a răspuns (pentru LisaJulie):

Acum vreo 16-17 ani am auzit de steaua Sirius si m-am apucat sa citesc despre ea. Mi-a placut atat de mult incat m-am decis sa-i " fur " numele. Pe atunci eu eram mare jucator de Counter Strike 1.6 si foloseam username-ul Black, asa ca am combinat numele stelei Sirius cu numele meu de cs 1.6 si a iesit Sirius Black pe care incepusem sa-l folosesc pe jocuri ( in mintea mea eu eram steaua intunecata gen laughing ). Ulterior cand mi-am creat cont pe TPU l-am folosit si aici. Dupa ani de zile m-am uitat la filmul Harry Potter si am aflat ca este un personaj cu numele de Sirius Black laughing Evident ca cine aude username-ul meu crede ca m-am inspirat din Harry Potter dar nu ma deranjeaza, mi-a placut filmul big grin

P.S: " Cu adevăratul Sirius Black as ieși " Incearca-ma, poate iti place si versiunea 2.0 a lui Sirius Black laughing

| FreddieM a răspuns:

Fratioare, banii-s zero într-o relație dacă nu ești capabil și competent sa fii un pilon de baza al familiei. Într-o familie, pot apărea inopinante situații critice, dar impreuna își aduna forțele și pot depășiți acele momente împreună.
Un exemplu e chiar situația mea, am mai descris-o aici, pe TPU, din zero, emigrand în alta tara, dar cu persoana potrivita lângă mine, am ajuns amândoi la un statut și nivel de viață care în România, omologul meu nici nu-l visează. Nu-ți trebuie bani ca să reușești in viata, unica resursa ești tu și cea care te susține.
Cheers

| iulia0514 a răspuns:

Niciodată nu m-a interesat salariul unui bărbat ci m-am axat mai mult pe inteligenta!
Și da o femeie poate cheltui mult dar dacă vrea excursii, spa, salon etc zilnic ar trebui să-și permită ea din propriul salariu pentru ca e umilitor sa depinzi de cineva!

| BitchInRedDress explică (pentru iulia0514):

Mai minte omul da nici chiar asa...

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Mai se ia omul și după stereotipuri, dar nici chiar așa.

| Frank51 a răspuns (pentru Kufu95):

Omul e o cauză pierdută.

| Kufu95 a răspuns (pentru Frank51):

Eu cred că e un copil, îți dai seama, că în aceea perioadă, mai credem lucruri de genul, până ne maturizăm, dar dacă este un adult, atunci... scuze, dar are nevoie de un doctor.

| iulia0514 a răspuns:

Acum 14 minute | iulia0514 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Tu practic vrei o femeie care are tărâțe în loc de creier și de preferabil să-ți toarne copiii la comanda!

Casca bine ochii și vezi pentru cine a fost răspunsul, nu e vina mea ca tu nu înțelegi un text simplu!winking

De ce esti insistenta? Crezi că-mi pasa?

| iulia0514 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Sincer ma amuzi laughing
Greșeala mea ca am sperat sa dai dovada de putina inteligenta dar na asa sunt eu naivăhappy

| annonimaaaa555 a răspuns:

Eu am 20 de ani și sunt fată și e destul de trist ca unele se uita la banii bărbaților...e trist ca aia contează. Am iubit de 4 ani și niciodată nu mi-a păsat cati bani câștigă sau are. Alea care se uita după asa ceva e clar ca-s pe interes nu? happy

| BitchInRedDress explică (pentru annonimaaaa555):

Ba da conteaza pentru ca totul e bazat pe lucruri materialiste acum.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Contează sa aveți bani(ca și cuplu) încât să vă întrețineți. Apai cum gândești tu sau alții nu-mi pasa. În relația mea, amândoi aducem bani acasă și nu, el nu are mii de lei. El ia un salar de aprox 2800 plus bonuri și eu 3300 plus bonuri. Deci nu, nu îmi pasa mie, personal de bani. Contează sa fim fericiți și sa ne putem întreține

| Kufu95 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Lămurește-l și tu că au mai fost alte persoane care i-au mai spus asta, dar tot o ține pe a lui.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Kufu95):

Asta e. O gândire proastă cu care nu o sa ajungă nicăierihappy

| BitchInRedDress explică (pentru annonimaaaa555):

Poate ca am frustrari?

| Konstantinos99 a răspuns:

Da inca mai caut o fata care sa se bazeze pe salariul meu si care sa nu caute sa se macheze si sa dea bani pe prostii, ca de aia o iau ca e frumoasa ea si eleganta, daca e urata trebuie dar eu o vreau frumoasa si eleganta cum deja e. De bani se ocupa barbatul ea de toti copii si casa. Si personal consider ca 1000 de euro pe luna daca stai fara chirie ajunge si fara copii, dupa aia trebuie sa se dubleze tripleze sau mai mult in functie de cati copii iti da Dumnezeu.

| Kufu95 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Aha, deci tu ești genul care crede că femeile trebuie să stea la cratiță și să facă copii doar atât.

| iulia0514 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Tu practic vrei o femeie care are tărâțe în loc de creier și de preferabil să-ți toarne copiii la comanda!

Nu vreau copii vreodată cucoana. Ii urasc

| iulia0514 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Din câte știu nu ți-e ti-am răspuns! Oricum felicitări pentru inteligenta de care dai dovadă!hee hee

| Konstantinos99 a răspuns (pentru iulia0514):

O femeie inteligenta care isi intelege scopul, nu si-a pierdut capul cu vreun alt baiat si cu al carui zambet si soarele e invidios de stralucirea si curatia ei. Copii nu se toarna sunt rodul iubirii si asumari si dorintei din iubire de a aduce valoare efectiva in familia pe care o formezi. Cu cat ai mai putini copii cu atata traiesti degeaba, motive de despartire apar si pana la urma probabil rasfeti cativa copii ca nu ai vrut multi si vei fi raspunzator. Chiar daca nu ai crescut intr o familie cu multi copii sigur intelegi. Doar ca fata mea astepta pe undeva si sper ca o voi gasi si ca ma va astepta!

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Kufu95):

Nu poti judeca un om dupa cuvinte ci dupa fapte. Cel mai frumos lucru este sa vezi cum relatia voastra infloreste si asta se intampla prin copii. Sunt curios daca nu se uita de buniciile noastre care nu aveau tupeu cat caru care asculta si care atunci cand chiar aveau dreptate nu ii dadea in cap sotului HAHA ca in cazul lui Nica sa fie trimis sa invete carte. Femeia e in stare de multe dar ea e ajutorul barbatului si din iubire orice ar face pentru el.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Kufu95):

Desigur si pentru copiiwinking

| Kufu95 a răspuns (pentru Konstantinos99):

I-auzi, dacă nu ai copii trăiești degeaba, tu citești ce scrii înainte să le postezi? Nu înțeleg altă chestie, de ce vorbești de relații toxice? Femeia care dă în cap bărbatului pentru o părere, are nevoie de un doctor, nu să stea într-o relație, că nu te poți înțelege cu ea, dar în a face comparație între așa ceva și tupeu, e cale lungă.

| iulia0514 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Nu știu ce sa zic poate găsești pe la penticostali, baptiști etc dar sincer eu una nu as dori nimănui o asemenea soarta pentru ca tu consideri femeia un fel de sclava care ar trebui sa asculte orbește ceea ce ii spui sper din suflet ca femeile din ziua de azi vor mai mult de atât de la viață! Oricum mult succes! Nu sunt de acord ca oameni sa facă mulți copiii doar ca să fie la număr ci sa facă doar câți își pot permite sa ii crească ei singuri fără a inpovara copiii mai mari cu responsabilitățile care li se cuvin părinților!