| Mellysaa a întrebat:

Heeeeei. Acum câteva luni m-am mutat singura, în alt oraș, în orașul în care lucrez și de atunci totul parca s-a schimbat în rau decât în bine. Majoritatea prietenilor cu care pot spune ca ma înțelegem destul de bine au rămas acolo, familia și pur și simplu ma simt foarte singura, cu toate ca asta a fost cea mai buna decizie din punctul meu de vedere. Simt ca ușor ușor rup și legătură cu cele mai bune prietene ale mele, dar asta nu din cauza mutatului și din simplu fapt ca nu ma mai simt apropiata de ele deloc, nu pot sa mai vorbesc orice cu ele, m-am îndepărtat și le vad ca pe niște simple cunoștințe. Simt ca nimic nu-mi merge bine, ca in afara de familie nimeni nu este lângă mine și m-am închis foarte mult în mine și nu știu ce sa mai fac. M-a afectat foarte mult și faptul ca băiatul pe care îl plac și-a făcut iubita (am o întrebare mai sus legata de asta) și pur și simplu sunt terminata din cauza asta, mi-a pus capac. Nu știu ce sa fac în continuare, am momente seara când plâng încontinuu și nu știu dacă vina este a mea pentru ce mi se intampla sau a celor din jurul meu de care mi-a pasat întotdeauna mai mult decât de mine.

Răspuns Apreciat de Editori
| Daz01 a răspuns:

Este normal să te simți singură din moment ce toate persoanele la care ții și care-ți erau alături au rămas în urmă. Încearcă să-ți stabilești noi relații sociale, mai ales că ai colegi de muncă.
Prieteniile se mai schimbă și nu de puține ori apar astfel de situații ca și a ta, uneori din vina noastră, alte ori nu din vina noastră. Oamenii sunt într-o continuă schimbare și odată cu noile experiențe apar noi interese... este evident că din moment ce nu mai stai cu prietenii tăi continuu să vă îndepărtați, dar asta nu înseamnă neaparat că nu mai sunteți prieteni.
Referitor la băiatul pe care-l placi... dacă nu ai făcut nimic în priviința asta și doar ai așteptat ca el să te observe, atunci nu ai nimic de făcut decât să mergi mai departe și să nu te mai gândești, iar data viitoare când îți place cineva trebuie să și acționezi. Succes.

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Probabil te-ai mutat acolo pentru job, sau alte motive, coneteaza mai putin.
Daca esti sociabila si carismatica, poti sa-ti faci prietene si iubit si acolo.
Daca stai si plangi, nu te alegi cu nimic.
Poate doar cu o depresie!

| Violleta2022 a răspuns:

Sunt sacrifici pe care trebuie unori sa le facem in viata daca vrem sa incepem o viata noua, mai buna, mai frumoasa, mai fericita si evident prospera.

Chiar nu vad motive sa te plangi fiindca pui problema diferit: negativist si urat, in loc sa te incurajezi singura si sa atragi norocul si fericire prin pozitivitate.

Mutarea este pentru un lucru bun, gandind ca aici incepi o viata noua, cu un barbat sincer care sa te iubeasca pe tine, iti vei face prieteni noi, vei muncii cu drag si ei avea satisfactia muncii.

Evita cu orice pret sa te mai plangi fiindca atragi ghinioanele!
Fii pozitiva, sugestioneaza-te ca mutatul a fost cel mai bun lucru posibil pentru tine!

Nu uita: prirtenii vin si pleaca din viata noastra si oricand iti poti face prieteni noi, mai buni decat cei vechi.
Familia o auzi la telefon si o vezi online, cand doresti, deci nici acolo nu-i motiv de ingrijoarare.

Sfat pentru pozitivitate: evita sa mi plangi fiindca iti induci depresie si atragi ghinionul si necazurile in vata ta!
Asculta numai muzica vesela si vizioneaza NUMAi comedii, care iti ridica starea de spirit!
Maine este o alta zi, una mai buna si pozitiva plina de succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este nimeni de vină. Îți ștergi lacrimile și mergi mai departe.

| 1234568807 a răspuns:

Eu consider ca problema ta este ca ti prea mult la niste oameni care nu merita asta, daca ele iti erau prietene asa bune puteai vorbi cu ele la fel de bine in continuare, daca dupa o simpla despartire se rup si toate legaturile, atunci e clar ca alea nu au fost niste prietene adevarate, iar baiatul pe care il placi si-a facut iubita? Nicio problema, treci peste, cauta si tu pe altcineva si gata, daca baiatul acela te placea si el nu se combina cu alta fata, nu poti avea sanse chiar la oricine de care te indragostesti, asa e viata

| mysha1 a răspuns:

Ce se intampla e faptul ca timpul trece. Si ce vreau sa spun prin asta este faptul ca, prietenii tai au crescut, poate au inceput sa formeze o famile si au alte interese care te exclud. Ei au crescut insa, tu ce faci?

Răspuns utilizator avertizat