|

Hei, am nevoie de ajutor, BFF meu a cunoscut un băiat de care îi place foarte mult și nu sunt iubiti dar se înțeleg foarte bine, peste ceva timp o colegă de a mea mai, cum să spun, rea vrea să fie împreună cu acel băiat. Bff meu nu vrea lucrul acesta pentru că știe că acea colegă vrea ca acel băiat și bff meu să nu mai fie prieteni, iar acest lucru o întristează pentru că a încercat să îi spună prietenului ei că aceasta colegă este rea și care are note mici și nu mai știu ce, dar pe prietenul ei a spus că nu îl interesează și ca pe el il interesează doar ca să fie frumoasă. I-am dat câteva sfaturi dar nu vrea să asculte, i-am dat un sfat să îl lase în seen, dar nu a vrut pentru că atunci îmi aminti, odată când am fost la ea l-a lăsat pe prietenul ei în seen iar a doua zi a venit acasă la ea cu alți doi băieți, a fost destul de amuzant, dar oricum nu știu cum să o ajut și am nevoie de sfaturi pentru că este foarte tristă și știu lucrul acesta pentru că aceeași colega i-a mai stricat altă prietenie și oarecum are ură pe ea,(celălalt băiat era vecin cu mine) vă rog să îmi dați niște răspunsuri, chiar am nevoie, nu vreau să o văd tristă.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

N-ai ce face, nu conteaza notele, conteaza ca are acel ceva care atrage, si daca p-ala il mananca vf plii, aia e... O sa mai aiba dzamagiri d-astea pana pe la 30 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sonia822):

Stiu... ea oare cum are o viata de basm (si nu ca e bogata) pur si simplu are cu cine sa stea, cine sa o ajute, are note bune, dar cred incepe sa aiba probleme de adolescenti prea devreme ( e in clasa 6)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anastan12345):

Le rezolva problemele ca stie cum si nu-ti spune.
Nu stie sa aleaga ca na, e mica daca abia are 12 ani, mai in colo va sti sa aleaga.
Majoritatea copiilor de clasa 6-a au cu cine sa stea, au cine sa-i ajute adica parinti, rude, deci asta nu e ceva ce doar ea are.
Ce, tu n-ai?

Da, poate are probleme mai devreme decat trebuie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Proba eliminatorie e fizicul, iar daca fizicul atrage mult, celelalte conteaza mai putin, note si altele, cel putin deocamdata, in timp la o varsta mai mare, in alegerea partenerului vor conta si comportamentul, caracterul, ce are prin cap (dar oricum daca si numai daca fizicul intai atrage, altfel nu mai conteaza nimic) dar nu notele, alea nu vor conta niciodata.

BFF tau, ce inseamna? Ca reiese ca este fata.
Deduc de aici "cu acel băiat bff meu nu vrea lucrul acesta".

Iar faza ca i-a mai stricat o prietenie, nu e colega de vina, este cealalta persoana care a lasat sa se strice prietenia, ca daca era okey prietenia aia, putea colega aia sa incerce sa strice ce vrea, ca nu reusea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mosotti):

Mda. ai dreptate
in primul rand da e fata
in al-doilea rand mereu i se intampla lucruri din acestea( dar mereu le rezolva si nu stiu cum), probabil nu stie sa aleaga bine cine sa-i fie prieten sau nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează