| EvelinaAndreea123456 a întrebat:

Hei.Ce as putea sa fac sa nu mai ma gandesc in fiecare zi la fostul meu prieten si sa il urmaresc? Nu trece o zi in care sa nu ma uit pe profilul lui sau sa il verific cand a fost activ, va rog spuneti-mi cum sa scap de asta? Nu il mai caut, astept sa imi scrie el, parca as vrea sa ii scriu ceva dar ma tem ca ma ia la misto sau nu imi raspunde.El mi-a zis sa il uit ca nu ma mai iubeste, dar eu l-am bagat in seama dupa cateva zile si i-am zis sa ne intalnim.Ne-am intalnit inca de cateva ori, s-a purtat ok si dupa ultima intalnire nu l-am cautat dar nici el pe mine si au trecut aproape doua saptamani.Nu vreau sa il caut sa par o disperata, poate chiar asta cred ca e motivul pentru care s-a indepartat de mine, am impresia ca il sufocam prea mult in ultima vreme, eram dependenta de el.Acum vreau sa ii arat ca m-am schimbat si ca nu mai ma tin dupa el(stiu, nu trebuia sa faca asta dar il iubeam prea mult si nu am vrut sa il pierd, acum cred ca are o parere proasta despre mine). Acum am decis sa nu ii mai scriu deloc, m-am gandit ca nu mai are rost si am incetat, poate imi scrie el vreodata.Ce ziceti, e mai bine ca sunt indiferenta?

Răspuns Apreciat de Editori
| M1989 a răspuns:

Evelina draga! Din ceea ce spui tu proportia mai mare duce catre obsesie si mai putin catre iubire. Daca-l iubesti ofera-i libertatea sa alega el ce este mai bun pentru el. Daca considera ca te mai vrea in viata lui te va cauta. Faptul ca ai ajuns sa-l controlezi zi de zi este o problema pentru tine. Incearca sa te detasezi avand alte activitati. O zi frumoasa

| EvelinaAndreea123456 explică (pentru M1989):

O sa incerc, multumesc.

| M1989 a răspuns (pentru EvelinaAndreea123456):

Sucuza-mi indiscretia, de unde esti si cati ani ai?

| M1989 a răspuns (pentru EvelinaAndreea123456):

Sincer si eu unul mi-as dori sa am pe cineva care sa ma sufoace cu iubire. Dar na, toate la timpul lor.

| Mosotti a răspuns (pentru M1989):

Da, si eu la fel, dar asta pentru ca nu ne-am saturat de iubire, cand ne saturam, o sa percepem sufocare. Zici tu acum, dar cand o fi, la un moment dat, nu va mai fi bine sa stea asa in tine in prostie.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa pari o disperată? Esti clar disperată după el. Daca nu te mai vrea, lasa-l in pace.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E primul, sau poate nu, din viața ta?
În mod sigur nu este ultimul.
Modul dtale de a vedea o relație produce suferință.
Cum se poate micșora, elimina aceasta,
Cu o mantră.
Să îl numim Ion.
Ion nu este prorprietatea mea. Ion este partenerul meu, atât timp cât vrea el.
Asta este mantra salvatoare, care trebuie repetată și aplicată.

| Andreeush a răspuns:

Ce ar fi să îl blochezi pe Facebook pentru a nu-l mai urmări? Mai ales că ți-a zis că nu te mai iubește.

| MeritiCeeaCeOferi a răspuns:

Comportă-te ca și cum el nu ar exista. Timpul le vindecă pe toate, o să uiți de el până la urmă. Dacă el nu te mai vrea nu are rost să îi scrii tot timpul, crede-mă, nu e bine să însiști.

| Gabriela949 a răspuns:

Din moment ce ți a zis să l uiți că nu te mai iubește, e clar că nu mai așteaptă semne de la tine. Părerea mea e să ți cauți altă ocupație, nu l mai căuta, pentru că e normal să i se ia și lui. O să treacă timpul și dacă îți va simți lipsa, o să îți scrie el și o să încerce din nou ceva cu tine. Dar repet, nu l mai căuta, sincer nici eu n aș sta cu o persoană stresantă care stă în sufletul meu 24/24 laughing