| Ciq a întrebat:

Hei. Cum sa nu mai imi pese asa mult de ce crede alta persoana cand vorbesc cu ea? Adica inainte sa zic ceva trebuie sa imi imaginez daca o va supara etc. si nu vreau sa nu mai imi pese asa tare daca supar pe cineva.

Răspuns Câştigător
| petiq a răspuns:

Pur si simplu incerca sa nu te mai gandesti daca se supara sau nu.Iti faci rau singura daca esti asa, repetati in minte ca si daca se supara sau nu-i convine ceva e problema persoanei nu iti bati tu capul.Nu trebuie fii o persoana buna cu toata lumea pentru ca unii chiar nu merita asa cum unora nu le pasa daca te jignesc nici tie nu trebuie sa iti pese.Ti-am si celelalte intrebari si am observat ca esti timida si ca vrei sa scapi de asta.Nu e bine sa fii asa si cred ca si tu stii asta destul de bine.Lasa lucrurile sa curga de la sine si nu iti mai bate capul de toate si o sa vezi ca o sa fie mult mai bine.Fii tupeista baga-te in seama cu oricine ai ocazia pur si simplu incerca sa fii nepasatoare o zii, 2 zile, 1 saptamana.Ficare om are o personalitate diferita daca tu esti timida, inchisa nu e nici-o problema acum pentru ca poti face multe schimbari in asa fel sa iti poti modela personalitate cum crezi tu de cuviinta ca este bine pentru tine.
Sper sa citesti ce am scris pentru ca am scris din mintea mea amestecata si sper sa intelegi ce am vrut sa spun.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Uite aici un exemplu: http://www.tpu.ro/......-framanta/

| Cătălina a răspuns:

Gandeste logic: de ce trebuie sa te intereseze/afecteze pe tine ce crede alta persoana despre ce ii zici, din moment ce tu ai dreptate? Trebuie sa iti sustii punctul de vedere atunci cand ai ceva de spus si nici nu trebuie sa iti faci scenarii negative in minte, pur si simplu nu trebuie sa iti pese.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pei nu te gandi la prezenthappyBafta

| MeeJenn a răspuns:

Pur si simplu nu iti pasa. Te gandesti ca chiar daca se supara, daca iti e intr-adevar prieten/a atunci nu o sa se supere.

| popm3 a răspuns:

Secretul meu

| popm3 a răspuns:

Secretul meu ca ''om miserupist'' este ca sunt tot timpul relaxat iar cand am emotii sau mi-e frica de cea(foarte rar) beau o bere sau un pahar cu vin...bineinteles daca nu poti sa fac astea, pur si simplu ma gandesc ''ce va fi va fi...''

| jeki203 a răspuns:

Pai eu cred ca ar fi mai bine sa ii zici purul adevar si sa nu o minti,daca e ceva grav, nu-i zice chiar in aceste momente, deoarece o v-a supara, dar daca nu e ceva grav, zii!