| Iamnimeni2912 a întrebat:

Hei! Eu sunt plecata acum din tara si cand ma intorc i-am propus fostului meu (inca tinem legatura) sa iesim la cinema, a acceptat.
Credeti ca e ok?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E si nu e. In caz ca pleci din nou afara a fost in zadar intalnirea cu el. Doar pentru nevoi sexuale il poti satisface, vechea relatie nu se poate repara

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu stii daca e ok tu il cunosti, ce ai vrea sa i ti spune m noi care nu va cunoaste m. Faci cum crezi si daca e ok vei vedea tu, sau daca nu e ok tot asa o sa vezi tu, omul este schimbator ca vremea azi e asa mîine e altcumva.

| johnnny123 a răspuns:

Chiar are vreo relevanță ce credem noi despre asta, având în vedere că nu știm absolut nimic despre relația voastră, motivele pentru care v-ați despărțit, situația actuală, etc?

| TheDianaXd a răspuns:

Depinde de relatie, etc. poate va impacati!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Înseamna ca si tu esti nehotărîtă de ce te ai despărtit de el daca acum il accepti iar, ciorba reîncălzită asta este relatia voastră, nu o sa mearga asa ceva la infinit, care au fost motivele despartirii voastre? Ce varste ave ti voi?

| Iamnimeni2912 explică (pentru anonim_4396):

Tineti criticile pentru tine, nu pentru asta am scris aici!

Răspuns utilizator avertizat
| Clytia a răspuns:

Hei! Nu cred că e ceva rău să mai ții legătura cu el. Acum depinde și în ce termeni v-ați despărțit, și ce-ți dorești tu de la el: să vă împăcați sau doar prieteni.

| qwertpro a răspuns:

Salut,tu cu iubitul tau sunteti oameni maturi si intelegeti bine ca daca doua persoane nu se potrivesc nu are rost sa fie impreuna.Asta nu inseamna ca trebuie sa incetati orice legatura. Puteti ramane in continuare prieteni,cel putin de dragul trecutului. Unele persoane aleg sa intrerupra orice legatura cu fosta sau fostul iubit,deoarece prezenta ei/lui îi aduce suferinta,sau din cauza supararii puternice pe care unul dintre ei sau ambii o au. Daca v-ati despartit pasnic, si ati fost de acord ambii, puteti sa mai comunicati, sa mai iesiti din cand in cand, nu vad o problema in asta.Prietenii la fel tin unul la altul.Cine stie,poate veti fi impreuna iar, in viata orice e posibil, dar important e sa nu mai ai aceeasi incredere in el si sa nu ai prea multe asteptari, fii gata de orice. Iubirea nu a tinut la voi, inseamna ca cel putin prietenia poate tine.

| Iamnimeni2912 explică:

Nu am scris aici pentru critici, va rog sa va tineti rautatea pentru voi! Am pus o intrebare generala, gen daca e ok sa mai ti legatura cu un fost iubit... daca voi ati trecut prin asa ceva, va rog sa lasati mesaj, daca nu tine-ti rautatea pentru voi, repet.