|

Hei, hei! Va trebui sa ma mut pentru ca in orasul meu e greu sa imi gasesc de lucru. Astfel va trebui sa o iau de la 0 in alta parte. Stiu ca va fi greu sa imi fac un cerc social, dar cum as putea incepe. Cum sa cunosc oameni noi, sa ma imprietenesc cu ei, astfel incat sa nu raman o persoana solitara. Nu e nimic rau in a fi asa, dar uneori e bine sa mai ai cu cine iesi.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Draga mea, depinde foarte mult și de felul tău de-a fi. Plec de la presupunerea că ești o persoană sociabilă, altfel n-ai pune această întrebare. happy
În relațiile interumane nu există rețetă, dar cel mai logic punct de pornire în construirea de noi relații și/sau anturaje de la zero este în interiorul cercului imediat.
Ce este cercul imediat? Vecinii.
Te muți într-un alt oraș, vei locui undeva, implicit vei interacționa, volens-nolens, cu vecinii. În funcție de vârstă și caracter, de unii te vei apropia, de unii nu. Cei de care te vei apropia au, la rândul lor, un cerc de prieteni, cunoștințe, care la rândul lor au alt cerc. Implicit, cunoscând 2-3 vecini, îți vei lărgi cercul de cunoștințe.
Asta-i tot. happy
Succes pe noul drum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Te poți împrieteni cu colegi de munca de vârstă apropiata sau nu neapărat doar sa fiți compatibili, trebuie sa fii deschisa și naturala, nici nu trebuie sa te strădui prea mult, toate astea vor veni de la sine deci e important sa ai un pic de răbdare la început să nu fii dezamăgita dacă nu se întâmplă imediat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe langa vecinii sunt colegii de munca. Poti sa fii sincera, sa spui ca nu cunosti pe nimeni in oras si vrei sa iesi, sigur se ofera cineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează