| Nimicwow a întrebat:

Hei TPU! Am o intrebare destul de serioasa si as dori sa ma ajutati cat mai urgent!
Am 15 ani.N-am extrem de multi prieteni real asa ca mi-am facut grupuri online si am cunoscut persoane incredibile.Care de aveam ceva imi raspundeau la orice ora la apeluri si mi=au fost alaturi.Insa mama a apucat o brusc sa-mi verifice telefonul si a vazut ca se mai injura si chestii de genul.A zis ca avem toti vocabular de golani.Nu stiu ce sa mai fac deoarece nu vreau sa-i pierd.Pare penibil stiu aceasta chestie doar ca telefonul meu e la ea si asteapta de ieri sa-i zic pinul.(sunt pe alt telefon)Si dupa aceea imi va bloca toti prietenii si ii va sterge din agenda.Va rog sa nu o luati in gluma.

Răspuns Apreciat de Editori
| 13anonima a răspuns:

Bună
Vorbește cu mama ta când o prinzi în toane mai bune și explică-i simplu că îți este greu să-ți faci prieteni și în acel grup te-ai simțit acceptat. Spune-i că indiferent că ei au un vocabular inadecvat tu ești încă ok și nu te comporți ca ei. Va sta și de va gândi și își va da seama singură că ai dreptate

2 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

Uneori parintii sunt prea stricti, dar trebuie si tu sa constientizezi ca un vocabular ok si niste prieteni reali te vor ajuta mai mult.
Întâi, explicăi mamei tale ca tu esti mai închis de fel si ca iti faci greu prieteni.Ca relațiile tale de prietenie cu ei sunt inofensive si ca si in viata reala mai sunt copii ce înjură.

| AlexDorinel a răspuns:

Mama ta e mult prea exigenta. Eu la 12 ani vorbeam cu fete non stop pe Facebook și mama știa asta și nu mi-a zis nimic.


Acum depinde și ce vorbiti. Dacă vorbiti chestii sexuale e o mica problema, dar se presupune ca la 15 ani deja sunteți cât de cat copți la minte, conștientizați ce faceți și nu mai aveți nevoie de părinți la orice chestie.

Încearcă sa I explici mamei tale ca e vârstă adolescentei și majoritatea celor ca tine sunt asa.