| Anonimms128 a întrebat:

Hei TPU, am o întrebare, e așa nu știu îmi vine să plâng când mă gândesc…Iubitul meu anul ăsta face 18 ani, eu fac 16 iar el vrea să plece în străinătate, nu prea avem o situație bună financiară. Momentan lucrează într-un loc unde ia între 3500/4000 lei pe lună ….Imi spune ca merge sa facă bani pentru casa sa avem un viitor împreună dar îmi e teamă într-un fel ca poate ma va uita dacă pleacă afara …Și îmi e greu sa stau fără el, să vină doar de sărbători acasă și mereu plâng și îi zic să nu meargă, îmi e teamă ca va pleca de lângă mine cu totul …Voi ce părere aveți, ce sfaturi imi dați? …Mă simt așa tristă când mă gândesc ….El nu mi-a greșit cu nimic până acum să zic ca mă înșeală dacă pleacă, dar îmi e greu așa să îl știu plecat, dar el vrea să ne facem un viitor…

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iubitul tău câștigă niste bani frumoși având în vedere că nu are vreo specializare.
Dacă ar face o școală postliceală sau o specializare ceva, ar putea câștiga chiar mai bine.
Convinge-l să-și continue studiile aici până termini și tu liceul. Apoi veți lua o hotărâre împreună: plecați amândoi sau rămâneți etc.

Indiferent ce stabiliți voi 2, preocuparea ta ar trebui să fie să termini școala și să iei BAC-ul. Doar așa îți vei face in viitor, cu sau fără iubitul tău.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 16 ani, nu e deloc natura sa te gandesti la bani de casa si la ce faci data te lasa unul. Sa te lase, iti gasesti altul.

| just4ubr2015 a răspuns:

El pleaca ca sa isi faca el un viitor nu pentru tine dupa 5 luni te va uita si va gasi pe alta acolo...nu iti mai face planuri ca te minte cauta pe cineva care sa fie alaturi de tine chiar daca castiga mai putin si in tara cu 4000 lei poti trai daca vrei

| Solane a răspuns:

Ai 16 ani, ai de invatat. Lasa-l pe el sa mearga sa faca bani. Tu termina-ti scoala.

| Anonimms128 explică (pentru Solane):

Eu sunt la școală. Dar parcă ceva nu mă lasă să-i spun ca poate pleca …Mereu ne certăm pe tema asta

| Solane a răspuns (pentru Anonimms128):

Pana una-alta, nu are nevoie de acordul tau. Nu ii esti sotie.

| Germanu2904 a răspuns:

În loc să te gândești la orice scenariu posibil care se poate întâmpla cu el în diaspora, ar fi mai bine să discuți sincer despre temerile voastre, despre ce simți tu și ce poate face el în legătură cu asta. Este clar că îi vei simți lipsa, dar îl poți sfătui să rămână cu tine până termini școala sau să își găsească un loc de muncă mai bun în românia. Nu stiu, dacă îi pasă de tine, va lua în considerare și temerile tale.