| The3w0que3n a întrebat:

Heii sad. Am un prieten, iar tatal lui a murit ieri. Vreau sa-i trimit un mesaj dar nu stiu ce sa-i spun. Vreau sa-l incurajez, dar nu am nicio idee sad! Scuzati-mi categoria dar vreau un raspuns rapid!

Răspuns Câştigător
| Letticia a răspuns:

Spune-i ca iti pare rau pentru el, dar ve-ti trece impreuna peste asta. Spune-i ca tatal lui il priveste din cer si nu ar vrea sa-l vada suparat.Ar vrea sa vada ca e fericit si isi continua viata.

8 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Spune.i ca tu vei fi mereu alaturi de el si la bine si la greu.ca va trece cu bine peste asta ca este un baiat puternic, destept si ca acum tatal lui este mai bine in ceruri si ca acum este un inger si ca il va veghea intotdeauna de acolo de sus

| h3r a răspuns:

Probabil i-ar prinde mai bine daca te-ai duce la priveghi sau maine la inmormantare.
In cazul in care nu esti aproape de el, atunci ii poti lasa un mesaj, insa ma indoiesc ca o sa-l vada prea curand.
Important este sa vada incurajare si sprijin din partea ta. Aminteste-i ca tatal sau inca traieste in sufletul lui.


Cei de pe TPU ii transmite sincere condoleante.

| Ironicnαme a răspuns:

Hai să plângem împreună, prietenule! sad

| SDana a răspuns:

Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei premature si nedrepte a celor care ne-au fost mentori si colegi. I-am cunoscut, i-am apreciat, i-am admirat! Vor ramane vesnic in amintirea noastra! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante!
Mai multe mesaje interesante poti gasi si pe http://www.chetuieste.ro/mesaje-de-condoleante.html

| The3w0que3n explică:

Va multumesc tuturor pentru idei sad! Am luat cate ceva de la fiecare si am compus un mesaj. Funda i-am dat-o lui Letticia deoarece am luat mai multe idei de la ea, dar toate mi-au fost de folos, in felul lor! Va multumesc inca odata! :*

| TudyTudo a răspuns:

" O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace"

| xmihaEllA97 a răspuns:

Spune-i ca iti pare foarte rau si ca viata continua.eu cred ca in asemenea situatii e destul doar aceste cuvinte ...ca nu demult am fost si eu in aceasta situatie si stiu ce inseamna.