|

Hey.

De cînd din vina mea toti din clasa au primit evaluare, toti ma urăsc, nimeni nu mai vorbește cu mine, toți ma lovesc.

De miercuri ma tot duc așa cu o durere nasoala de burta si in weekend o simt fix din ziua aceea, cum pot sa rezolv asta?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut
Ar trebui sa iti vezi de treaba ta, sa inveti, si sa ii lasi pe ratatii aia daca s au suparat doar din atata lucru. Probabil sunt toti niste redusi mintal care nu invata daca se supara din asemenea chestii marunte.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Păi, in primul rand ar trebui sa-ti vezi de treburile tale, sa nu te intereseze ce se spune despre tine, pentru ca oamenii care barfesc, nu fac altceva decât să arate cât de plictisitori si inapti sunt, pentru ca n-au altceva mai bun de vorbit.
Iar în al doilea rand, daca te simti prost si ei te jignesc, vorbeste cu părinții, cu profesorii și mergi la psihologul școlii. Nu crede că esti nebun daca mergi la psiholog...Fiecare om are probleme lui, iar acolo, nimeni nu te va critica sau judeca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Petru535):

Si ce pana mea sa-i faca psihologu? El trebuie sa rezolve cu prostii aia cumva.
Ce sa-si vada de treburi daca aia dau in el! Daca profii nu rezolva, sa dea si el, ca daca da in unu ca lumea, ceilalti sunt smirna.
Eu daca eram tacs-u, rezolvam, ma duceam in clasa si le ziceam ca daca mai fac asa, ii astept afara si ii ia mama dracului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mosotti):

Bine frate, daca asta e opțiunea ta, e foarte bine! Dar, din toți aia pe care "ii astepti tu afara"...Crezi ca macar unul, n-o sa meargă la poliție? Dar de fapt...O rezolvi tu. N-ai treaba. Cred ca-i bati si pe aia ca sunteti toti smechieri din tastatura!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Petru535):

Mai...eu nu am zis ca am fost in aceast situatie, am zis ca asa faca ca parinte, daca aia dau, ce-s supermani? Eu cum sa las copilu asa? Tu ce ai face? Stai si te uiti?
Evident ca am zis solutia buna, sa spuna la profi, sa spuna la parinti ca si aia sa vb frumos!
Dar daca nu merge ce faci? Te mai intreb inca odata.

Nu iei masuri? Adica aia cum pot? Tu esti mai fraier ca tata? Trebe sa stii sa intimidezi, trebuie sa fi smecher si psihic, nu fizic neaparat, ca de multe ori se rez asa.
De ex iau o uniforma de politai, ma duc in clasa si le zic ca daca mai fac, ii iau la sectie, deci sunt metode, doar cap sa ai. Tocmai sa nu se ajunga la violenta.

Am fost in caz dar nu pentru elevi ci pentru un profesor care umilea o fata a unui prieten, si ala era pampalau si m-a trimis pe mine, am prins-o pe profa singura si i-am zis "fa. daca te mai prind ca.te astept afara si discutam altfel`, gandeste-te la un lucru, politia vine DUPA, deci...", si cu asta s-a rezolvat. Ca multi se asteapta sa ai frica si sa nu ameninti.
Nu lasi copilul asa!
Nu ai vazut ce a facut ala cand aia au amendat-o pe fi-sa la autobuz? S-a dus la aia si le-a dat o corectie, deci nu doar din tastatura, ca a abuzat, e altceva, zic ca idee doar, nu avea dreptate. iti dai seama ala sa fie ta-su baiatului din subiectul nostru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te mai duce, vorbește cu părinții tăi, nu e normal să fii o pinata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si daca te urasc ce treaba ai tu? Si daca te lovesc de ce nu-i lovesti si tu? Impune-te! Ca la asta cu lovitu nu poti sa nu raspunzi.
Tine-te tare. Sau cheama-l pe taica-tu, sa intre in clasa sa le zica ca daca se mai repeta ii ia mama dracu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează