| UserName450 a întrebat:

Am o problema. Am o tema de vacanta la Limba Romana si Matematica. Sunt clasa 7, la limba romana am 5 exercitii literatura si 10 gramatica, iar la mate 25 de probleme la algebra, la geometrie nu am ajuns inca. Si poimaine, la 17:30 e sedinta cu parintii, iar maine nu vin cu ghiozdanul ca se aproprie vacanta.
Dar...Mama mea nu intelege sad. Doamna diriginta ne-a zis sa nu venim cu ghiozdanul, doar cu penarul si caietul. Ii zic mamei ca mine nu ma duc cu ghiozdanul la scoala, doar cu penarul si un caiet de vreo 10 ori, dar ea nu intelege NIMIC. Absolut nimic. Ieri ne-a incheiat mediile, am luat media 9, 45 la Mate, 9, 81 la Romana, 9, 5 la Fizica, 10 la Religie, 9, 33 la Engleza, 8, 75 la Chimie, 10 la Franceza, 9, 84 la istorie, 9, 35 la Biologie si 7, 5 la sport (nu sunt foarte bun la sport), dar mama nici la medii nu intelege ce nota am luat. Va rog, ajutati-ma PLS! crying Nu o mai suport pe mama mea cand nu intelege. Cateodata ma mai si injura cand nu intelege... crying Ce pot face sa inteleaga? Ca mereu e surda cand vorbesc cu ea.

Răspuns Câştigător
| mimi973 a răspuns:

E mama ta. nu trebuie sa o judeci, poate doar sa-i explici mai pe intelesul ei ca nu iti iei ghiozdanul la scoala maine ca nu vei mai face multe ore.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si penarul si caietul le iei in sacosa?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tot nu inteleg o chestie chiar si eu, ce nu intelege maicata legat de medii/note? Explica-mi si mie ce nu intelege, mai exact daca poti, le-ai luat, esti ok la medii, ghiozdanul il iei ca sa tii alea in el, ca sa nu le iei in mana/sacosa cum spune darrio2007, altceva?