| Valentina927 a întrebat:

Hey TPU! Deci am o problema cam mare (pentru mine). Deci eu stau cam toata ziua pe telefon, laptop, etc., iar mama mea a zis ca daca continui asa nu voi ajunge nimic în viață...e adevarat si a spus ca ma fac de rusine la prietenii mei ca eu stau pe telefon toata ziua si ei nu. Asta s-a întâmplat acum seara si am si plans (m-a văzut ca am plans) si a spus pe un ton supărat sa nu mai plang... înainte spunea că nu vrea sa ma lase sa ma culc trista, dar acum.
. crying( Va rog, dati-mi sfaturi! Imi vine sa ma omor!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! A fost doar un mod brutal de a-ti spune sa mai lasi telefonul din mana. Stai prea mult pe telefon/laptop si de aceea a reactionat asa. Nu are nimic de-a face statul acum pe telefon/laptop cu ce vei ajunge in viata. Conteaza mintea si sa fii descurcareata. Treci peste si uita incidentul si incearca macar cand e ea de fata sa nu mai petreci atat de mult timp pe telefon si laptop.

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Da, este foarte adevarat!
Odata ce nu inveti nu ai cum sa treci scoala generala, liceul si nici BAC-ul, ca atare nu poti ajunge decat un muncitor necalificat pe la tarabe prin piete, maturator de strada sau intr-un caz fericit muncitor cu carca, prin constructii sau la cules de legume si fructe, in camp.

| Naty1 a răspuns:

Nu trebuie sa iri traiesti viata doar in mediul online, trebuie sa mai ai si alte activitati.Trebuie să mai faci o curătenie in casa,sa înveți să gătești cate ceva, sa înveți pentru scoala, sa faci un pic de sport, sa socializezi.
Dacă vei sta cu ochii într-un ecran nu vei face altceva decât sa pierzi timp pretios, sa te ratezi si sa iei exemple proaste din online.

| Geoninja a răspuns:

În ziua de azi, cu toții stăm cu ochii în telefoane, faza e că... stăm degeaba! Nu se prinde nimic de noi! Are dreptate mama ta! Crede-mă că am 15 ani, și știu că ne vom transforma toți în niște analfabeți funcționali. Lasă telefonuuul

| Saiko10 a răspuns:

Nu o sa ajungi nimic in viata doar daca nu faci ceva ca sa ajungi ceva in viata, daca stai doar pe telefon si nu faci nimic altceva normal ca nu o sa faci nimic cu viata ta, dar daca stai pe telefon si mai faci si alte chestii, de exemplu sa inveti bine la scoala. vei ajunge ceva, si de ce sa te omori? ca stai pe telefon?

| luffypk a răspuns:

Pur si simplu, ti-a spus lucrul ala la nervi (asa obisnuia si mama sa-mi zica cand eram mai mic si stateam prea mult pe calculator). Tot ce poti face e sa reduci statul pe telefon/laptop pentru ca nu te ajuta, eu am ajuns sa am miopie din cauza statului in exces pe calculator/telefon, in consecinta, acum port ochelari si acum, chit ca vreau sau nu vreau, oricum iau pauze dupa o ora de stat pe calculator/telefon pentru a-mi odihni ochii.