| mihaela2019 a întrebat:

Ieri l-am invitat pe prietenul meu la mine și o vecină din bloc l-a văzut.
Astăzi vecina mea s-a întâlnit cu mama și i-a spus:
Vedeti că fiica dumneavoastra a adus ieri un bărbat in casă.

Mama a venit și m-a certat a spus să nu mai aduc pe nimeni acasă.
Menționez că vecina mea nu e prietenă nici cu mama nici cu mine.
Până la urmă am 25 de ani.
De ce mă critică?
Credeți că e geloasă pe mine? Eu nu i-am făcut nimic rău.

Răspuns Apreciat de Editori
| TecuceanuBogdan a răspuns:

Părerea mea este că vecina ta nu a procedat chiar corect, adică nu prea ar avea dreptul să se bage în viața ta, respectiv a voastră. Nu prea cred că este vorba de gelozie aici, ci despre o oarecare răutate, dacă o pot numi așa, sau o oarecare „atenționare" pe care vecina ta a considerat că a trebuit să i-o facă mamei tale. Dacă mama ta nu îl cunoaște pe respectivul băiat (prietenul tău), atunci oarecum îi înțeleg reacția mamei tale pe care a avut-o asupra ta (nu vreau să te superi pe mine, considerând că țin cu mama ta, sau ceva de genu). Consider că, ar fi trebuit să i-l prezinți, pe respectivul băiat, mamei tale înainte de a-l aduce acasă, atunci, probabil, nu te-ar mai fi certat mama ta. Eu zic să uiți acest moment și să încerci să î-i prezinți prietenului tău viitoarea soacră și să nu o mai bagi în seamă pe respectiva vecină, sau să te împrietenești cu ea. Eu zic că cel mai bine ar fi să te muți de la mama ta, sau măcar să încerci treptat, să te „desprinzi" de ea. Și mama ta a greșit aici, nu trebuia să te certe, ci să vorbească cu tine ca între mamă și fiică, totuși ai 25 de ani, nu mai ești de liceu sau de generală. La vârsta ta e normal să ai prieten.

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu prea te intelegi ca mama ta, banuiesc. Altfel ar stii ca ai iubit. Nu stie, nu te intelegi cu ea, nu e indicat sa aduci ca fata un barbat in casa, lumea vorbeste, asa ca nu e de mirare ca s-a luat de tine. Iar daca ea e singura, e posibil sa fie si un pic de gelozie pentru ca tu ai pe cineva, si ea nu.

| mgtow a răspuns:

Ie frica sa nu primesti puțulica in gaurile tale. Ii zici ca nu o astepti pana iese la pensie sa te regulezi.

| darrio2007 a răspuns:

Ce bataie i-ar trebui vecinei! Spune-i si tu vecinei ca facea sex pe balcon cu altcineva decat sotul ei. La caterinca.

| ania a răspuns:

Invită/l mai bine când e mama acasă, mamele pot să îți dea un feedback foarte bun despre cineva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu la 25 ani nu poti sa iti rezolvi singura astfel de probleme?

| mihai69 a răspuns:

Măi, ce-ai mai întinerit din iulie până acum...
https://www.tpu.ro/......-in-toata/

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La 25 de ani, mai poate exista asa ceva?

| DoarBogdan a răspuns:

Motivul pentru care te critica nu ar trebui sa te ingrijoreze sau sa iti dea de gandit. Area ea motivele si perceptia ei. Nu numai cu tine face asa probabil. Nu ai ce sa ii faci. Lasa sa isi vada de treaba ei si tu de a ta.

Legat de tine si mama ta, da... mama ta incearca sa te protejeze, nu trebuie sa te superi pe ea. Doar stai de vorba cu ea, explica-i ca ai 25 de ani si ca poti sa iti porti si singura de grija in anumite situatii.
Daca nu intelege... aia e big grin

| anonimg a răspuns:

Chiar daca nu faci nimic rau diavolului, el tot te uraste si iti cauta raul, pentru ca asa este natura lui. Asa este si natura multor oameni, pentru ca cel rau stapaneste peste ei; si nu trebuie sa ne miram de lucrul acesta.

Cat despre relatiile de prietenie, iti recomand cartea "Iubeste inteligent":
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Trebuie neaparat sa o citesti.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Vecina e vaca, ce sa mai. Acum nah, si maica-ta... si pana la urma vina cea mai mare e a ta ca la 25 de ani inca stai la maica-ta.

| SilentRain a răspuns:

Pune mana și te muta de acasă! Asa o sa ai libertatea ta
Nesimțita vecina asta ta, o cam manca grija ta

| Nemessys a răspuns:

Știi de ce a făcut vecina ta asa ceva? Pentru ca pe ea nu o f*tee nimeni laughing

| xerxes1 a răspuns:

Cand o sa implinesti 50 de ani, vecina ta o sa fie moarta si o sa poti primi in casa pe prietenul tau daca are rabdare pana atunci.

| Cristinna31 a răspuns:

Pentru că în fiecare bloc sau mahala există câte o femeie din aceasta răuvoitoare care umblă cu bârfa și care pârăște pe oricine.
Ceea ce nu ai menționat este dacă mama ta știa că ai prieten. Din câte îmi dau seama nu știa, că astfel nu ar mai fi reacționat așa.
Nu e bine să ascunzi faptul că ai prieten părinților tăi, deoarece ei au dreptul să-l cunoască, să vadă ce fel de personaă este, dacă e potrivită pentru tine sau nu.