|

Iubitul meu e din alt oraș iar de la un timp nu prea mai vorbim.El îmi tot spune ca e obosit dar e activ pe intagram mai mereu,le lasa comentarii altor fete cu inimi si cu "vai ce sexy esti " sau "cea mai sexy" îmi răspunde la întrebări toată ziua cu "mda,bine, cum vrei, îmi zice mă uneori. Câteodată îmi dă mesaj cu "salut" și e chiar cringe pentru ca sunt iubita lui până la urmă.

Și i-am trimis o poză cu ochiul meu și îl aveam roșu pentru ca plansesem..nici nu m-a întrebat de ce e roșu și i-am zis "amintire " gen la bâză și mi-a apreciat mesajul și a zis "mda ".

Voi ce credeți ca ar trebui să însemne toate astea?

Eu îl iubesc mult ..Nu vreau să îl pierd și oricum azi de abia am vorbit.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Hidraulicul lui testeaza alte motoare de proasta calitate cu diversi aditivi. Poti sa.l dai la fier vechi sau il lasi sa ramana asa tester clandestin

| explică (pentru mgtow):

Poftim? laughing

| a răspuns (pentru RavenHolmes80):

Hai ca intelegi romanischen

| a răspuns:

Din cauza distanței se intampla asta.Nu stiu ce varsta aveti dar in general cand nu concretizeze o relație, nu iesiti, nu va întâlniți nu va țineți ocupați asa se intampla scad interesele.
Tu greșești încercând să îi arăți lui subtilă ca suferi, ar trebui pur si simplu sa nu ii mai vorbesti la ce comportament are si sa te reorientezi.

| a răspuns:

Îți pierzi timpul cu el, îl iubești degeaba fiindcă lui se pare că nu prea îi pasă de tine.
Caută-ti pe altcineva.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Sincer tu vezi ce iti faci? Da com altor fete cu esti sexy si chestii de genul? Inseamna ca, clar nu tine la tine? De ce ai mai vrea sa tragi de cineva cand clar nu vrea nimic, nu ti pierde demnitatea pentru un baiat, nu merita, sunt destui baieti pe lume ca sa te milogesti de el sa-ti dea atentie. Pune piciorul in prag si lasa-l, eu in locul tau i as da block peste tot, asta ar merita. Stiu ca e greu sa suferi, dar ce ai tu nu se numeste relatie si in niciun caz el nu e un iubit bun, o sa iti treaca la un momendat si o sa cunosti pe cineva care te va trata altfel, atunci o sa razi in sinea ta de situatia in care esti acum. Bafta, sper sa iei alegerea corecta!

| a răspuns:

Inseamna ca suferi acum si vei suferi si mai tare pe viitor. Inteleg ca nu vrei sa va despartiti insa pare sa fie inevitabil. Asa ca cu cat se intampla mai repede cu atat mai repede ai sa treci peste
Imi pare rau ca imi dau seama ca nu te ajuta prea mult raspunsul meu insa asta cred sincer