|

Ma refer doar la acei care au avut pe un crush mult timp si acel crush i-au refuzat de mai multe ori dar au ramas prieteni buni si cand el a stopat totul pentru a 3a oara pentru ca voia sa mearga mai departe si ea a fost de acord si in final fiecare pe drumul lui, dar totusi amandoi isi dau semne ca inca exista ceva, cum poti trece asta? Cum poti face sa treaca asta? Este exemplu meu(dăă) si nu stiu ce sa mai fac, sunt deja 4 luni de cand nu mai vorbim dar ori imaginez ori imi trimite semne( melodie postata mira strazile din Bucuresti), ajutati-ma sa stiu adevarul!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Am o veste pentru tine si onu o sa fie placuta: femeia asta nu te-a placut niciodata dar a stat cu tine pentru emotional, pentru interesul si atentia care ii ofereai, in principiu te-a exploatat sa-i oferi tot si s-a straduit sa nu-ti ofere nimic decat refuzuri si rejectii. Se numeste friendzone. Faptul ca-ti da semne acum nu inseamna nimic. Stie ca o placi, stie ca esti mort dupa ea si de asta te exploateaza. Iti ofera minimul necesar cat sa te tina blocat langa ea. Iti da mici semne ca "ar fi ceva" cand de fapt nu e nimic. Semnele astea subtile sunt ca o buba cu mancarime. Nu doare, nu ustura, si nici nu trece, dar provoaca mancarimi si atat. Tu esti indragostit de o tipa care nu te-a apreciat si iubit niciodata, care nu va fi in veci reciproca cu tine si cu ce i-ai oferit tu. Divinizezi si alergi dupa o fata care nu te vrea si nu te place. Crede-ma cand iti spun, o fata care te place cu adevarat, ea va alerga dupa tine, va face tot posibilul nu doar sa fie cu tine in relatie cat mai repede, dar sa ajunga si in pat cu tine cat mai repede. Stiu bine ce-ti zic. Cu cat trebuie sa te chinui sa convingi o femeie sa te placa si sa te accepte, sa o convingi sa fiti impreuna iar ea iti da rejecturi repetate dar continua sa bantuie pe langa tine, aia deja e o profitoare si o nesimtita. Fata aia te-a exploatat si continua sa te exploateze emotional cat poate. Foloseste indragosteala ta pentru dansa, impotriva ta. Se foloseste de faptul ca o iubesti ca sa extraga si sa obtina tot ce poate de la tine, si sa nu-ti ofere nimic, decat acele semne subtila ca "ar putea fi ceva" acea speranta care nu va fi in veci reala. Iti ofera minimul necesar incat sa nu te lase sa te concentrezi pe alta fata. Cum poti sa treci peste asta? Nu e vorba daca sa treci sau nu. Iti repet, tu te chinui sa scapi de indragosteala pentru o muiere care nu te-a vrut niciodata. Poate ti-a spus ca te -a vrut, dar faptele spun totul, nu vorbele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci, să mă lămuresc! happy Ai avut o relație de prietenie cu o fată, care te-a refuzat de mai multe ori, până ați devenit iubiți, v-ați despărțit, apoi, dar încă există semne, că vă placeți? big grin Am încercat să "descifrez" laughing D.p.d.v psihologic, asta se numește, păstrarea în memorie a amintirilor plăcute dintre voi, și există tendința de a stimula celuilalt ideea că încă există pentru el. (Asta cred eu) laughing Funda? happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Las-o in pace.Cel mai probabil ai creat un ideal feminin datorita ei, nu-ti bate capul cu ea pentru ca nu o sa rezolvi nimic, chiar din potriva cum a spus cineva aici o sa pari un disperat.Probabil a si uitat de existenta ta, cum ar trebui sa uiti si tu de ea.
Nu vrei sa ajungi atat de jos incat sa umbli dupa ea ca ultimul ratat.
Femei sunt multe, gasesti si pentru o noapte si pentru o viata, dar daca inca mai ai timp eu zic sa te distrezi tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iar ai bagat legale? Trebuie sa fiu vreun filosof ceva sa inteleg mesajul tau. Inteleg ca esti disperat dar rescrie mai explicit intrebarea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează