| Blayan18 a întrebat:

Mai, deci fac o luna cu,, iubita mea" adica avem în jur de 20 de zile si ne-am văzut doar de 2 ori...pt ca ea este plecată la tara mai tot timpul. Si voiam sa-i fac un cadou ceva sa o încântă sa o atrag mai tare si nu stiu ce. Dar ceva care sa tina, ca degeaba ii iau flori daca ea vine acasa abia peste o sapt cand florile s-au dus naibii rolling on the floor))))) ceva original dar efectiv nu stiuuu, dau fundita.

8 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Stii cumva cu ce se ocupa iubita ta? nu de alta dar am si eu o multime de cunostinte care cica-s in delegatie si ele-s pe pe tarif ba in Buzau, ba bacau, bucuretsi, constanta.
Deocamdata este prea devreme pentru cadouri scumpe, dar daca crezi ca merita fata cumpara-i ceva simbolic, mic si placut.A si nu inel cum sugereaza utilizatorul dinaintea mea laughing sau inel cine stie

| Clytia a răspuns:

Poți să-i cumperi un lănțișor, o brățară sau ceva delicat. Dacă îi place să citească, poți să-i cumperi o carte interesantă și să-i scrii o ceva frumos pe prima pagină.
Mult noroc!

| FaraNume1245 a răspuns:

În loc s-o cucerești cumpărând relația cu ea, încearcă să fii bărbat. E cel mai frumos cadou pe care i-l poți face.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La reîntâlnire, flori e suficient.
Cadourile la început până nu vă cunoașteți pot avea interpretări greșite.

| Adry05 a răspuns:

I-ai ceva simbolic sau reprezentativ pentru ea sau relație, tu știi mai bine ce-i acel ceva că tu se presupune c-o cunoști. Lasa cadourile astea basic de lănțișoare brățări etc pentru ziua ei, crăciun și din astea. Măcar la aniversări caută ceva diferit.

| AndraLavi a răspuns:

Personalizeaza o cana cu voi doi. Daca aveti poze sau macar un colaj din poze cu tine si ea. Asa va fi nevoita sa isi aduca aminte mereu de tine chiar daca esti sau nu cu ea, cand isi bea cafeaua dimineata. Asta doar daca nu o arunca intr-un dulap si o tine acolo :)) E normal ca nu poti sa ii iei nici ceva scump pentru ca momentan sunteti la inceput si daca o inveti la lucruri valoroase o sa fii nevoit sa faci pana la urma si rata in banca:)) Poti sa ii mai cumperi un set format din o pereche de cercei sau un lantisor care sa o reprezinte. Ori... daca vrei ceva original... poti sa-i faci chiar tu daca te pricepi la origami si daca ai imaginatie. Cateva idei:
https://www.youtube.com/watch?v=zF5tl_3RAq8
https://www.youtube.com/watch?v=vcm9uqzGAco
https://www.youtube.com/watch?v=LXtXRpYK4Ec
https://www.youtube.com/watch?v=U-eLLc9O0Sk

| GPA a răspuns:

Https://www.stargift.ro/ aici găsești răspunsul pentru cadoul ideal.