Păi citește-ți propria întrebare și poate vei primi câteva indicii...
Cine ar vrea să se încurce cu o persoană care amenință că se sinucide dacă este lăsată cu "seen", abuzează de alcool și are crize existențiale zilnice?
Draga Aethezia, eu cred ca tu urli dupa atentie, fiindca de voiai sa fii moarta o faceai pana acum in liniste si nu mai veneai sa urli pe aici.
In ce priveste ghinionul si singuratatea, sa stii ca esti direct responsabila, fiindca sunt milioane de oameni singuri care isi cauta jumatatea, dar ies afara din casa si o cauta, nu stau inchisi in casa pretinzand ca nu gasesc pe nimeni.
In ce priveste jobul, ma socheaza cand spui ca nu ai gasit cand sunt avertizate la fortele de munca cu sutele...
Ceri sa fii inteleasa si nu judecata, dar cum putem sa evaluam o situatie daca nu judecam problema ta, cu descrierea si termenii pe care chiar tu ni i-ai pus la dispozitie?
Iti recomand sa mai lasi aroganta si sa accepti realitatea, ca tot ce ai scris aici este usor de fixat daca faci ce trebuie si incetezi sa te mai plangi de lipsurile pe care le ai, fiindca nu vrei sa-ti iei de munca si nici sa iesi din casa si sa-ti cauti prieten sau iubit.
Apropo, dar bani de baut alcool in fiecare seara, de unde ai daca spui ca nu ai job?
https://www.tpu.ro/utilizator/abejlj/intrebari/
Bună ziua.
Îmi pare rău prin ce situație trece fata asta din păcate. Eu sincer să fiu așa mai subiectiv.
Eu personal, aș vrea să o cunosc aici pe TPU, și în general. Eu chiar mi-aș dori cumva să-i sărim în ajutor și ca totul să facă posibil să fie ok.
Eu chiar aș vrea să fiu cu ea imp, doar că ea va trebuii să știe că:
Nu sunt o fire care să îmi bat joc și din aste-a. Doar că diferența la mine este că, eu cu amândoi ochi de la naștere nu pot vedea nimic din păcate. Și eu mi-aș dori să am pe cineva în jurul meu.
Dar, atâta să o calmați și să stea liniștită că cineva îi va fi alături, aceia fiind eu, dacă mă va cunoaște și mă va accepta.
Ce ziceți: O putem ajuta să iese din starea asta care se află?
Oare ar putea lua legătura cu mine acea fată respectivă Aethezia dacă este ok. Însă și eu sunt șocat de cum a gândit la această întrebare:
Însă sfatul meu: Să numai pună tot la suflet cum a fost batjocorită, fiindcă dacă este să stăm așa, e mai bine să fie un dialog ca-să vedem exact unde este problema.
Ca răspuns ferm: O doresc din tot sufletul, și dacă și ea este de acord.
Nici eu nu îi voi cere mai mult, fiți sigură dumneavoastră că, nu mă voi arunca dintr-o dată în chestii mari pe care nu pot fi sigur dacă devine realitate sau nu.
Ca o lămurire. Cum pot lua legătura cu ea: Are Facebook sau ceva, că sincer drept la obiectiv să fiu, mi-aș dori cumva să-i fiu alături și să o ajut.
Și dacă totul e ok, chiar mi-aș dori ca Aethezia să mă aibă pe mine în jurul ei. Uitați eu: Nu sunt tipul care să fac cine știi ce fel de lucruri: Nu beau, nu fumez și nu înjur sau să fac alte păcate.
Îmi pare extrem de rău și sincer mă doare sufletu cum este Aethezia în momentul de față. Dacă este, din partea mea, vă rog tare mult cumva haideți să o ajutăm.
Eu am încercat să-i dau mesaj, dar observ că îmi apare profilul ei la ignore. De aceia cei care mă cunoașteți de pe aici, puteți lua legătura cu Aethezia și să-i spuneți că, chiar o vreau și dacă și ea este de acord.
Doar atât osă o atenționez. Nu vreau să fiu batjocorit, și nici ea. Vrea o relație serioasă, nu este nici o problemă, chiar mi-aș dori să-i fiu alături. Dar pentru asta, o rog tare mult să rămână calmă și să nu facă o prostie mare, fiindcă la anii aceia pe care-i are, e păcat.
De aia zic. Haideți să dialogăm cu ea, cel puțin voi de aici. Apoi voi îmi puteți da răspunsul exact. Repet, nu vreau să supăr pe nimeni și aste-a.
Dar suflet chiar am, și chiar ar merita să aibă cu cine vorbi. Nu știu ceva rețea de socializare are, sau eu știu, aveți idee careva cum pot lua legătura cu ea, și mai ales voi cei de aici?
Tu nu observi ca nu o intereseaza parerea si ajutorul nostru, fiindca si-a sters intrebarea din contul ei?
Trimite-i mesaj personal daca vrei sa o contactezi, acesta fiind contul ei de pe TPU:
https://www.tpu.ro/utilizator/abejlj/intrebari/
Bună dimineața. Din păcate mă are la ignore acea utilizatoare.
E cam trist întradevăr cum a gândit, și îmi dau seama că nu ar fi de loc bine să gândească așa negativ.
De aceia m-am gândit că: „Poate fata aceia ar fi o singură variantă de a o putea cunoaște, fiindcă și eu sunt într-o oare care situație similară. Numai că eu, nu prea gândesc atât de negativ, fiindcă doamne ferește nu vreau să mise întâmple rău, ci aș vrea să fi primit măcar odată, acele zile însorite de a simții în jurul meu, căci să fi văzut cu ei ochi, e cel mai dureros să nu vezi din naștere".
Oricum, repet. Personal nu am nimic cu utilizatoarea respectivă. Doar problema e că nu-i pot da mesaj în privat că mă are la ignore, și plus de asta, varianta putea fi: Ori să fiu deblocat de la ignore, ori să o fi ajutat voi, cumva, însemnând: În privat unii din voi puteați veni, îi dădeam id-ul de gmail sau Facebook, și așa fata aceia acum putea fi salvată din toată chestea aceia, fiindcă și eu m-aș fi bucurat ca de aici atât eu cât și acea fată, să ne fi testat cunoașterile.
Pentru mine problemă nu ar fi fost. Doar că, mise pare foarte șocant cum a putut gândi. De vrut chiar o voiam, fără nici o glumă, fiindcă suflet chiar am, și încă am. Oricine poate fi alături de mine, dar să știu să fiu acceptat și suflet să aibă acea fată respectivă.
Te-a blocat pentru ca nu o intereseaza persoana ta!
Are ea destule probleme personale iar tu nu o poti ajuta, ea este singura, are 28 de ani si are nevoie de un barbat sanatos si cu bani multi ca sa o ajuta, ca ea nu munceste nicaieri si in plus se pare ca-i alcoolica ( odata ce spune ca bea alcool in fiecare seara), asta pe langa problemele psihice pe care le mentioneaza.
Nu inteleg de ce esti bully si insisti sa contactezi o persoana care fuge de tine, care te-a blocat doar ca sa poata scapa de tine, fiind simplu si clar ca nu-si doreste sa comunice cu tine si nici sa aiba relatie cu tine.
Bună dimineața.
Da, voiam cumva să o fi ajutat ieșind din toate chestile aste-a. Eu nu vreau să mă leg de ea, doamne ferește.
Cât privește ceea ce ați spus: Categoric că nu aș accepta așaceva, ca ea să își consume alcol aiurea așa fără să ne dăm seama.
Ok, am înțeles nu este nici o problemă. Dar na e mare păcat de cum e în momentul de față, mai ales la mine.
Dar, repet: Eu aș fi vrut o fată care să îmi fie mai mult decât o zi iluminată. O fată care să știe gestioneze fiecare situație.
Nu înțeleg și eu: Dece trebuie să fimi atât de reci cu acești tipi, și mai ales vorbind de faptul că: Ceri o relație. Un tip te ajută cât poate, și apoi persoana aceia nu e mulțumită de sfaturile pe care le-ați dat?
Nu vreau să o judec și din aste-a fiindcă nu o cunosc personal.
Dar este șocant ceea ce cum gândește din păcate.
Ai aici câteva zeci de intervenții pe aceeași temă, nu ajung?
https://www.tpu.ro/......esc-si-eu/
Păi și dacă doresc să mă descarc aici și să spun tot ce am pe suflet, care ar fi problema, că nu înțeleg...Pot fi si 1000 de întrebări pe chestia asta, este contul meu si intreb de cate ori doresc, cand nu ma simt bine. Nu cred că am deranjat pe nimeni personal. E durerea si frustrarea mea. Că sunt încăpățânată, e partea a doua.
Pentru o persoană ca mine, nu ajung. De ce atâta răutate?
Dacă (continui să) te plângi nu rezolvi nimic.
Acțiune zero = rezultat zero.
Dar tu poți scrie până te doare mânuța și chiar și așa, cu mânuța in dureri poți să ne spui ce ce mai bântuie. Dar tot nu văd unde vezi tu răutate? Sau e tot din "durerea si frustrarea" ta?
La cuvântul "răutate" m-am referit ca tot nu va convine unora ca pun "acelasi tip de intrebari", de parca as fi dat in cap cuiva personal si "deranjez".
Pai daca eu vreau sa vorbesc si sa fiu auzita si ascultata obsesiv, ce e gresit? Asta sunt eu. Nu am cu cine sa vorbesc, am fost mereu respinsa in viata reala.
Cu prima faza sunt de acord si conștientizez un pic ca nu e ok, dar daca asa sunt eu, ce sa fac? Urla hormonii, durerea si atenția-n mine. Asta sunt eu. Ma doare si punct. Vreau sa fiu o voce cat mai des auzita peste tot unde sunt, pentru ca strigatul meu e de "ajutor", cjiar si de 1000 de ori. Încăpățânată sunt, da. Dar asta sunt eu. Cineva cand a pus pe aici intrebari repetate de aceeasi situație, eu nu m-am legat de persoana aia, am lăsat-o in pace.
Mergi la medic. Este spre binele tau. Cativa ani ai sa suferi, dar dup-aia te recuperezi.
Si medicii ce poate sa faca? Imi spun ca n-am nimic, mai ales fizic.
Mda, dar sincer, m-am saturat sa mai sufar încontinuu. Câțiva ani nici nu cred ca o sa mai rezist eu, ca oi fi găsită poate moarta in casa.
„Imi spun ca n-am nimic, mai ales fizic."
Ți-au spus bine, nu ai nimic fizic. Ai alte probleme, clar.
Nu spun cu răutate.
Sper să fie așa cum spuneți dumneavoastră...
Am pus azi-noapte/dimineață o întrebare legată despre "Sănătate" și acolo știu că medicii îmi spun că nu am nimic, dar eu simt ca e ceva neregula cu corpul meu. Chiar si cu PCOS-ul ce il am de la 14 ani diagnosticat si am fost si de urgenta la spital din cauza durerilor, imi dădeau NO-SPA si ma trimiteau acasa, ca "n-am nimic", in condițiile in care le spuneam inainte ca nu imi trece cu niciun fel de pastila.
E poveste lunga, am dat cateva răspunsuri in urma, in care am explicat ca am luat si anticoncepționale (le-am oprit săptămâna trecută), ș.a.m.d.
Si ma îngrijorează putin si chestia asta, ca nu am mai patit asa ceva, mai ales de cand iau anticoncepționale.
Termina cu prostiile si bagati mintile in cap si fa-ti o relatie serioasa un sot un copil lasa povestile de sus de adormit copii...mai ia saptamanal aspirina saracului ca ai nevoie saptamanal.
Daca voiai sa termini "contractul" cu viata, nu ne scriai aici asta.
Revenind la baieti, nu mai pune botul la tot ce spun niste straini, pur si simplu pune niste criterii pe posibilul iubit si vezi care mai ramane dinainte sa te deschizi lui.
Si la job, aici depinde de abilitatile tale si ce job incerci sa te integrezi, incearca ceva mai usor intre timp pana intri in cariera unde chiar ti-o doresti,
Încerc, dar pe urmă când văd că am dat-o din nou în bară, mă simt la fel de rău și îmi vine să mă chiar arunc de undeva. Mă doare să dau mereu de aceeași chestie/situație, chiar asa greu de iubit sunt? Am vrut in viata asta sa primesc si eu afectiune, iubire de la un barbat...Fiindcă de la "tata" n-am avut-o si ma atașez repede de ei, din pacate. Vreau sa ma simt si eu importanta in viata unui barbat si care sa ma iubeasca. Doar atat. Sa nu mai vad ca altele au ce eu nu am. Sa fiu si eu strânsă in brate si sa mi se spuna ca ma iubeste, etc. Sa ma simt si eu iubita.
Am incercat si cu job-ul si nu mi-am gasit nicaieri. Ma simt blestemata.
Nu, dar din cauza hate-ului multora de aici, e posibil chiar sa reusesc sa imi iau adio de la tot.
Incearca cu furie si nervi. La ce iti trebuie iubire? Nu poti sa o simti, nu o vezi, nu o poti atinge, e doar o chestie inventata de oameni pentru a explica un comportament intre 2 oameni.
De ce sa iti faci rau tie, cand poti sa iti indrepti privirea spre altcineva? (nu zic sa faci rau cuiva, ci doar sa dai vina pe barbati ca sunt inca niste animale preistorice)
Uita-te in jur, amandoi suntem oameni mari sa realizam ca iubirea ce ai detaliat-o nu e chiar. ceea ce credem. Vrei sa te stranga in brate si sa iti spuna ca te iubeste, dar candva facea asta cu o fosta / fost. Nu cred ca iubirea e chiar asa "multi-person" incat sa o atribuim intr-un timp scurt mai multor persoane, nu?
Obisnuieste-te singura si sa continui sa inveti lucruri, iubirea este un mit asemenea Mos Craciun, toti am crezut in el, dar putini l-am vazut cu adevarat.
Ai fost singura 19 ani de zile, nu este o idee buna sa mergi pe un camp unde se aud focuri de arma. Invata de la ceilalti privindu-le viata cum au reusit sau daca au reusit sa fie oameni ce se considera.
(nu zic sa te calugaresti, dar uita-te in jur si spune-mi, cate relatii asa cum le crezi acum exista)
Pe langa asta, este important ca barbatii cat si femeile sa fie "toxici/e", cand 10 oameni au acelasi ceas scump, el nu mai pare asa scump, nu?
Vad ca desi ti-ai sters intrebarea (doar tu stii de ce) si ti-ai schimbat si numele totusi urmaresti intrebarea...
sa stii ca cei spun ca se sinucid, ori urla dupa atentie, oori e un strigat de ajutor.
Zici nu te simti iubita apreciata
Pana se gasesti ceva de munca, fa voluntariat.Nici nu stii cat de bine te vei simti.
Eu nu urmăresc nicio intrebare, mi-a aparut pe forum si anonim, nu mai ma judecati atata!
Si ce daca am facut asta? Daca am schimbat, ce? Pe cine am deranjat? De ce atata socoteala ce fac eu cu contul meu si ce postez?
Lasa, ca am strigat si dupa ajutor, dar unii dintre voi m-ați hate-uit la greu.
Draga, nu te asptepta la minuni din partea unor straini. Apoi aici suntem niste anonim nu stim cine si ce suntem in realitate. Vrei sa urmezi sfaturile noastre e bine, nu vrei si mai bine...
Nu ai parinti, frati mai mari, o verisoara, prietena mai apropiata care iti stie problemele?
Banuiesc ca vrei o încurajare eu atat pot sa ofer si o perspectiva care te poate scoate din starea asta care iti face rau tot tie.Tu in interior esti o fetita mica care vrea sa fie iubita. Ce ai facut pentru asta?
Starea ta nu e justificata nici daca te intorceai din exil din Siberia. Tu ca fata nu cauti ci atagi, asa ca uitate la ce atragi ca nu e nimeni vinovat. Dar pe de alta parte e si societatea asa cum e si încurajează superfocialitatea.
Vreau sa intelegi ca daca iei totul absolut e fatal, e greu sa gasesti pe cineva care sa fie si serios si perfect pliat si pe tine si care sa vrea ceva de viitor nu de 2 zile.
Nu sunt chat gbt nu pot sa iti pun ce sa faci dar te incurajez daca inca ai sufletul curat si trupul curat( nu e acelasi lucru cu virgina) sa fugi de lumea asta si sa zabesti pentru ca zambesti pentru ca in fiecare zi e altfel pentru ca orice iti doresti si e sprebi ele tau de la Dumnezeu ti se da dar asta e provocarea noastra sa ne mentinem copilarosi dar asumati, pregatiti pentru orice dar deschizi sa ne descoperim jumatatea. Te rog nu uita niciodată de inima ta! Nu merita nimic in lume decat sa împărți bucurii si sa fi bucuroasa, elibereazate de trup (eu zic ca in cazul unui baiat e mai greu dar mda) si lasa inima sa bata. Bucuria vine din inocenta din speranta maxima, credinta si dragoste neconditionata. Asa ca fi înțeleaptă
Pai da, dar doare. Eu simt ca înnebunesc tot mai des, nu știu ce sa mai fac. M-am saturat de viata asta si de toti oamenii care ma judeca.
Sunt "liniștită", deși nu sunt, pana cand vad pe altele ca au ceea ce eu nu am si ma doare si mai tare, cum alaturi de mine nu este nimeni.
Nu pot, corpul si sufletul imi cere sa fiu iubită si fizic. Am nevoie de asta, AM NEVOIE sa simt dragostea adevarata si sa fiu macar strânsă in brate si sa mi se spuna ca e acolo, omul acela. Ma simt un nimeni, mi se face si rau, atat fizic, cât si psihic. Nici menstruație nu mai am...E a doua luna de cand nu imi mai vine nici asta. Asa am ajuns.
Au fost momente si mai dureroase in viata mea, in care sa am nevoie de o relatie si de acel partener, care sa fie langa mine, nu sa le duc pe toate singura. Chestiile astea ma ucid încet-încet. Jur.
Ii atrag cum adica? In ce sens?
De ce abuzatorii, infractorii, cei care isi bat joc, etc., sunt întotdeauna scutiți si susținuți?
Da ok inteleg dar asta e calea dai inainte ai tu un scop fi sigura. "Ii atrag cum adica? In ce sens" Chiar prin simpla atitudine, prin haine prin ce spui cum spui, chiar si prietenele, cum gandesti, dar toate astea depind in primul rand si de baiat cate poate sa priceapa dar de principiu asta determina ce atragi. Tu esti abordata, nu abordezi tu baieti, absurd. Te faci remarcata dar tacut de vanator sa zic asa. Inca odata daca lasi la o parte zapaceala care o simti poti sa mergi al tatal tau care in general stie ce cauta la o fata, intrebi cum recunoastea el o fata buna, banuind ca vrei sa atragi un baiat ca tatal tau. Eu ma uit la ceva ce nu poate fi aici zis dar ca idee la cum poate sa iubeasca (mult mai complex oricum)." De ce abuzatorii, infractorii, cei care isi bat joc, etc., sunt întotdeauna scutiți si susținuți?" uite nimic nu se poate fara voia femeii si poate chiar daca uneori se lasa vulnerabila de aia exista o familie in spatele ei sa nu o lase sa faca ce vrea, asta daca nu cumva e casatorita si inca o data si atuncit tot vina ei e. De accea fetele sunt mai vigilente dar ce iti scrie eu, tu le sti mai bine, eu doar am observat. Tot ce ai nevoie e in tine lasa altele ce supun. Da si la varsta mea multi au familii si ce? Eu stiu ce caut, e din ce in ce mai rara dar lupt si caut. Stiu ca esti fata si la tine functioneaza taman invers, dar pacalesteti mintea nu te compara, ca toti sunt diferiti! Oameni buni sunt peste tot, problema e cum vrei sa iti traiesti viata si mai nou scopul ca unii nu mai cred in GOD. Inima ta vrea sa infloreasca n-are unde pricep dar nu mai pune apa
)) nu vezi cat de multa e afara HAHA
Munca cinstită smerește!, omul!, iar la unui asta lipsește, cu desăvârșire!
în cazul tău îți trebuie un bărbat, asta este suferința multor oamenii, ce nau altă ocupație și grija, la ziua de mâine, și al altor responsabilități! Reale și Adevărate!, cum ar fi facturile, plățile necesare! în viața reală, nu o spun nici cu aroganță nici cu răutate chiar empatizez!
Este mult, îți mai repete o dată, este mult mai rău să mori conștient în fiecare zi, decât o singură dată, Doamne Dumnezeule ferește să nu iei o astfel de decizie niciodată în viața ta, dar moartea să nu ai impresia "câi loc de rai" sau "liniște" nu te minți! și nici prosti! Adunăți mințile rămâi om, și nu lua decizi ce-ți va face un rău!, ce-ți va părea rău de tot!
Tu crezi că ceilalți avem o viață "roz"? minunată? toate merg "ca pe blat"? Nu ai habar câte sacrificii câte nopți de muncă reală cu orele necesită o viață normală decentă între oamenii! nu dezumanizați plini de ei! fără nicio demnitate! Apropiete! De Dumnezeu și Hristos! îți garantez că nu vei avea absolut nimic de pierdut! Dar dacă nu apelezi la Dumnezeu și Hristos și faci pe deșteptul, deșteapta și ai impresia că poți conduce lumea, e grav!
M-am uitat la întrebările tale de aceia mi-am permis și îmi asum ce ți-am zis, câți trebuie un bărbat!
"Dar dacă nu apelezi la Dumnezeu și Hristos"
De ce trebuie la amândoi? Doar la Hristos nu fi de ajuns?
Tatăl! Fiul! și duhul sfânt! Amin.
Nu-i putem sub evalua! Nu avem voi săi sepărm în funcție de nevoile noastre! Sau! după cum considerăm noi "după mintea noastră luminată! "Inteligența noastră"! O putem evalua, dar Tatăl! fiul! și Duhul! sfânt, nu avem voie săi considerăm pe unul și celălalt "mai de folos" în funcție de cât am avea noi nevoie!
Mulțumesc! Doamne ajută!
Săte ajute Dumnezeul să-ți găsești un băiat, după inima și sufletul tău, FatimaS! și să vă înțelegeți, exactă după inima, intenția și sufletul tău. Amin.
Atunci trebuia să zici: "Dacă nu apelezi la Dumnezeu și Hristos și Duhul Sfânt".
-_-
Imi pare rau pentru instabilitatea emotionala in care te afli.
Ai spus ca ti-ai dori sa fii inteleasa, insa barbatii nu pot intelege femeile. Este peste puterile noastre.
Pare ca prioritizezi prea mult partea aceasta de a marca goluri la poarta adversara. Spus mai indirect.
Pe celelalte aspecte ale vietii este totul in regula? Familie, prieteni, sanatate, studii, hobby-uri?
Studiile sunt finalizate;
Prieteni nu prea am mai deloc, mai ales din oraș/localitate;
Hobby-uri am, mai mult gătitul, dar nici acela nu îmi aduce plăcere, de multe ori.
Sănătate, nu știu. Aici nu-ti pot răspunde...
Eh, mai sunt si barbati înțelegători, numai ca eu nu ii gasesc si ma oftica asta. In 3 ani de zile, de cand sunt abordată cu mesaje de la diferiți "bărbați", nu am gasit pe cineva care sa dorească ceva stabil si serios, numai bataia lor de joc am fost. Doar pentru ca mi-am dorit iubire din partea unui barbat inca de mic copil (de la asa-zisul "tată" nu am avut-o niciodată)? O iau razna asa. Parca-s blestemata sa nu am parte de iubire.
Inteleg, multumesc pentru sinceritate. Imi pare ca ai niste lipsuri sufletesti din alte locuri (cum ai zis - tata, poate prieteni, placeri). Cauti un anumit tip de afectiune (de la persoane specifice)? Sau de la oricine? Si este vorba de orice mod de afectiune (de familie, de prieten etc.) care poate veni fi fie de la persoane masculine, fie feminine? Sau vrei exact dragoste romantica de la un baiat? E bine sa stii exact ce vrei ca sa nu fii confuza in viitor. Daca spui ca primesti regulat mesaje de la baieti, s-ar putea ca la un moment sa fii multumita de vreunul dintre ei.
Afecțiune si pic de intelegere doresc să am de la ambele sexe, dar mai mult din partea masculină. Ceea ce mi-a lipsit mie o viață întreagă. Imi doresc si dragoste romantica si sentimentala de la el, evident, si ma doare ca nu o am. Ma doare ca nu am asa ceva. Toți cu care am vorbit, voiau doar sex, ma abureau cu tot felul de vorbe, ca ma vor, nu stiu ce, planuri, iar apoi ori nu mai vorbeau ca inainte sau deloc, ori seen/block si ma doare ca mereu cand dau de asemenea tipi, mereu trebuie sa se termine la fel. Vreau doar sa fiu si eu iubita si înțeleasă.
Mulți de aici au aruncat cu pietre-n mine, in loc sa isi vada de treaba lor. Pot sa scriu aceeasi chestie de cate ori vreau eu. E durerea mea, nu a lor. Ma doare, vreau sa tip si sa ma simt auzita. Vreau sa nu mai ma simt atat de pierduta, sa nu imi mai fie rau, dar si singurătatea (fara a avea o relație), ma distruge. Ma doare sa tot fiu tratată asa chiar si de cei care imi scriu si apoi ma lasa balta.
Unii de aici, in loc sa ma lase in pace sau sa încerce sa ma înțeleagă, aleg sa ma faca sa ma imbolnavesc mai tare psihic si chiar sa fac ceva, sincer. Mi-e rau intr-una. M-am saturat sa primesc numai mesaje de hate.
Daca eu aleg sa scriu mereu aceeasi chestie aici, e pentru ca strig si ca nu pot trece peste ceea ce mi se întâmplă. Scriu cu toata puterea mea si cu lacrimi in ochi, pentru ca, undeva, poate, mai am o raza mica de speranta ca voi fi mai înțeleasă si nu judecata. Nu am cu cine sa vorbesc si sa spun ce ma doare.
Vreau doar sa nu mai astept prea mult, pana găsesc pe cineva potrivit in viata mea. Vreau sa nu mai ma simt singura, intr-o lume atat de mare.
Insist pe subiectul asta, fiindcă ma doare. De judecat, multi ma judeca. Asa nu ma vindec, imi pare rau.
Da, recunosc, caut de la bărbati mai mult. Caut sa ma simt si eu iubita si importanta in viata cuiva. Chiar e nevoie sa scriu tot aici, ca sa nu mai fiu abordata cu mesaje dure? Chiar trebuie sa o iau razna de tot si sa le arat tuturor de aici ca mi-e rau?
Din păcate, vin si pleaca, si-au bătut joc de mine mai toti. Nu au vrut nimic si au făcut ce au făcut.
Poate va mai uitați si voi la întrebările si răspunsurile mele anterioare, daca tot ma judecati atat.
Hate-ul unora de pe aici asupra mea, poate duce chiar PE BUNE la SINUCIDERE!
Nu te mai necaji pentru niste straini de pe net. Merita sa iti folosesti timpul si energia pentru ceva care iti face bine. Si in loc sa iti consumi supararea in alcool, poate gasesti ceva mai sanatos cu care sa te linistesti. Intr-o zi vei avea o relatie fericita si iti vei da seama ca nu a meritat sa iti faci rau pentru o situatie, chiar daca mai lunga, temporara.
Sa nu te omori!
Ce sa faci mama? Nu toate avem noroc. Uite eu am scapat de virginitate in toaleta unui club de noapte. El era machit si a inceput sa ma pipaie cand dansam. Mi-am stricat machiajul si am mers la toaleta sa-l ''repar''. A venit si el si am facut-o in picioare. M-am casatorit dupa 4 ani cu unul divortat si cu 3 copii. Imi e bine si ma mai vad cand si cand cu primul.
Cat circ. Parca esti la tv! ''M-am saturat sa beau alcool in fiecare seara si sa sufăr de singuratate si virginitate'''?
De unde ai bani de alcool daca nu muncesti? Spui ca esti virgina deci nici de acolo nu vin bani.
Ioaneee tu esti mah?
Salutare.
Eu te sfătuiesc să numai recurgi la lucruri negative:
Te înțeleg perfect, și eu mi-aș dori să fiu iubit și apreciat, că nici eu niciodată nu am avut cunoașteri din păcate cu nici vreo fată.
Eu am 24 de ani. Fără glumă îți spun și fără mișto: Dacă vrei o relație serioasă și să ne cunoaștem, eu îți spun că aș vrea să ne cunoaștem, și să putem realiza împreună multe lucruri.
Dar te rog liniștește-te. Dacă mă vrei, sunt aici: De aia îți spun, chiar mi-aș dori să te cunosc. Dă-mi idul tău sau dacă ai Facebook, și vorbim acolo?
Este în regulă?
Dar te rog mult numai gândii negativ. Osă vezi că totul va fi ok. Numai dacă vrei, și ai noroc cu mine.
Eu sunt un tip: Empatic, iubitor și cu o fire caldă și cu intenții serioase.
Ce zici: Vrei să ne cunoaștem?
Sincer, cel mai probabil tu esti problema, nu iti spun cu parere de rau dar nimeni nu o sa fie vreodata cu tine daca ameninti sau ai ganduri cu sinucidere cand esti lasata in seen
Poate nu esti genul unora, asta este, mergi mai departe, poti sa iti faci o programare la un terapeut si sa iti spui necazurile acolo si el/ea o sa te indrume
Din nou, nimeni nu o sa fie cu o persoana care nu are mintea la locul lui, mai ales cand vrea sa se sinucida din cauza unuin seen la mesaje
Am fost si blocată, folosită și amenințată EU, nu invers, ca sa ne înțelegem.
Și dacă nu-s genul lor, atunci de ce dracu mi-au mai scris si bătut joc de mine? De ce dracu mi-au zis ca ma vor, aveau planuri sa iasă cu mine, etc. Si dupa s-au purtat astfel?
Eu sunt problema? Dar de ce oare sunt eu "problema"? Nu oamenii mă fac așa, oare? Nu toate traumele din copilarie m-au facut sa fiu asa?
Dar chiar asa bataie de joc am devenit eu? Si nu numai Seen. Mai multe. Ma simteam rau si fizic cand am scris mai sus si poate nu m-am facut eu înțeleasă.