|

Ok, habar nu am unde sa pun ca si categorie. Unul din profesorii de la facultate tot are tendinta sa imi puna mana pe umar, sa vina sa vorbeasca langa mine sau sa se comporte de parca imi prezinta doar mie lectia in anumite momente. Eu de obicei stau in fata, dar dupa 4 laboratoare m-am mutat in spate. El nu a ajuns in 4 ore pe la mijlocul clasei, dar in sapte. In schimb, cand m-am mutat in spate i-a venit ideea ca laptopul s-ar vedea mai bine in spate. Omul asta ma sperie efectiv, mentionez ca sunt baiat... Si el are vreo 65 de ani... Ba imi pune mana pe umar, ba ma mangaie pe cap. Mai mult de atat nu face, Doamne ajuta. Cum sa interpretez asta? Pe mine ma deranjeaza foarte tare ce face si ma simt foarte incofortabil. Este o problema serioasa si doresc seriozitate.PS: Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic ca sunt clare semnele.
Si eu am trecut prin 4 ani de facultate si nu an vazut niciodata asa apropieri intre profesori si studenti, nici macar cand un profesor lucreaza mai mult cu un anumit student nu are dreptul sa il atinga asa, mai ales cand el e un mos si tu mai esti si baiat. Am vazut, ce-i drept, profi care sorbeau studentele din priviri dar un prof care se respecta si are minte nu face avansuri.
Maxim o strangere de mana dar nu sa te mangaie.
Ce iti recomand eu e sa il ignori si sa stai cat mai departe de el. Daca ajunge prea departe si se da pe fata la tine, filmeaza-l sau inregistreaza-l, au fost foarte multe cazuri de acest gen si s-au terminat dupa ce studentii au filmat profesorul in timp ce facea avansuri.
Nu te duce acum la decan pentru ca nu ai nicio dovada si tu o sa pici de fraier, in plus o sa te taxeze la examen si iti faci probleme.

| explică (pentru Bondarel99):

Mda, o sa fiu in garda ca nu stiu ce sa cred

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred că nu ar trebui să mai tolerezi un astfel de comportament. Am avut și eu probleme de genul, dar am rezolvat cu diplomație, adică nu le-am permis, m-am retras, i-am evitat, etc.

| a răspuns:

Putin probabil, dar poate sa o faca si pentru ca i-ai fi simpatic (caz in care lasa-l in pace). Afla si tu daca este pidosnic sau banuit de asa ceva. Si daca da, data viitoare cand te mai atinge poti sa zici tare si raspicat: "il rog pe domnul profesor sa nu mai ma mangaie, ca doar nu este (sunt) in programa de studiu/ sa nu devina si ceilalti colegi gelosi pe atata afectiune/ "samd ironic si sec. Toate insotite de o privire dragalasa ca si cum i-ai sparge picioarele cu ciocanul.

| explică (pentru Sindbad):

"Toate insotite de o privire dragalasa ca si cum i-ai sparge picioarele cu ciocanul." laughing))))). Sunt iesit in evidenta cu note in special anatomie si fiziologie. Dar mosul a incetat, acum are preferinta pe alt baiat, unul cu masa musculara care nu a venit la primele laboratoare.

| a răspuns:

Îi ești draghappy Ar trebui să fie o onoare pentru tine.

| a răspuns:

El te priveste intr-un mod parintesc, fara ganduri de o alta conotatie sexuala.Eu asta am inteles din ce ai explicat.

| a răspuns:

Iti recomand sa vorbesti cu alti profesori / conducerea scolii.

| explică (pentru Skrew):

De ce? As dori sa stiu perspectiva ta, te rog.