anonim_4396
| Anonim întreabă:

Părinții mei nu imi dau nici măcar o bomboană. Mănâncă de multe ori pe ascuns, dar lasă ambalajele la vedere.Mereu îmi spun mănâncă placinta sau prăjitura pe care am facut-o.Eu trebuie să mănânc tot ce face maicamea.Mai ales ce ramane de la parintii mei si fratii mei eu trebuie să mănânc resturile.Ce să fac?

6 răspunsuri:
| Nat1 a răspuns:

Cred ca ti se pare.
Probabil ai tăi nu vor sa iti dea bomboane ca sa nu iti strici sănătatea si dinti.Iar de faptul că mănânci tu resturi cred ca nu e chiar asa. Daca nu mănânci cand se face mâncarea sau iti trebuie sa manânci după ce e gata nu e nimeni de vina.Mama ta faca mâncare si o lasa in frigider sau bucătărie iar care vrea sa mănânce nu are de cat, dar daca tu astepti mura in gura o sa mori de foame.
Bucurat ca face mama ta de mâncare și prăjituri, ca alti nu au privilegiul asta.

| Ioana1312321 a răspuns (pentru Nat1):

Păi mănânc ce face mama de mancare doar că uneori mă obliga să mananc chiar daca nu mai pot resturile de la parinti si de la fratii mei.Si imi zice daca nu mananc ce au ramas de la ei resturile nu mai mananc nimic astazi.Si sanatatea nu mi-o stric că nu fac abuz de dulciuri.

| oz_1736 a răspuns:

Poate trebuie sa tii un regim si nu stii, trebuie sa existe un motiv. Fii intelegator, nu cred ca e rea vointa

| BlackBriliant a răspuns:

Bomboanele au E-uri. Inlocuieste bomboanele cu miere happy

| Nume6 a răspuns:

Dacă ar exista comunicare între copii și părinţi nu s-ar mai pune întrebări de genul pe un site. E simplu, îi întrebi de ce nu vor să îţi dea și ţie pe direct, noi nu te putem ajuta cu nimic. Spune-le că vrei și tu, și tu ai poftă. Fi comunicativ dacă vezi că ei nu o fac.