| CopilThembel a întrebat:

Pentru cei aflați în relație.
Voi sunteți siguri pe sentimentele femeilor voastre?
Spune "te iubesc și nu vreau sa te pierd"
Și când e nervoasa spune "lasă-mă! Uitama și dă-mi Block peste tot" "sunt prea geloasa și nu sunt de tine" "renunța la mine și gata" "sa nu ma mai cauți"
E ok sa spui asa ceva la nervi? Spunând chestii din astea. Eu nu mai sunt sigur pe sentimentele ei de iubire și ca o sa ma lase balta când mi-e lumea mai draga.
Aștept păreri și opinii în aceasta situație.

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu pot sa cred nimic - santem negativisti de origine. Ce baza poti avea in romani. Nici una

| RAY a răspuns:

Voi sunteți siguri pe sentimentele femeilor voastre?
doar un fraier,tampit poate sa raspunda cu DA,fetele sunt hipergame,daca maine vede pe altul mai frumos ca tine zboara la el,daca te insori cu ea,vei pierde casa,masina,mai platesti si alocatie, cea mai scumpa escorta este sotia ta, iubita, fetele nu au sentimente, dar daca sunteti prosti

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Hipergamia este pacatul capital si se intalneste la ORICE femeie. Am mai mentionat despre hipergamie care este practic atractia si interesul femeilor numai pentru barbati "superiori" (social, profesional, financiar, fizic etc). O femeie va intra intr-o relatie cu un anume barbat (daca este posibil cat mai mult peste nivelul ei, in caz contrar il va detesta cu pasiune) dar totdeauna va visa la alt barbat (sau mai multi) superior actualului partener. Barbatii nu se pot feri de hipergamie intrucat orice ar face va exista intotdeauna un barbat si mai superior. La fel ca si cazul de mai sus, o solutie ar fi ca barbatul sa devina cat mai superior (winner / alpha sau orice alt termen care va place) si sa reduca altfel sansele ca femeia sa intalneasca un barbat superior lui.
Grad de periculozitate: Extrem de ridicat. Distruge garantat orice relatie oricat de perfecta ar fi.

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Azi cu tine, maine cu altul si tot asa, asta e

| Naty1 a răspuns:

Intr-o relatie e normal sa mai existe si certuri ca nu pot fi toate perfecte.Dar daca este o relație stabilă si iubire chiar daca spui nu faci, sau cel putin iti trece si asta trebuie sa iei in considerare si pe asta sa tragi concluzii nu pe niște vorbe.
Vorbele spuse le nervi sunt apa de ploaie.Dar daca esti nesigur atunci trebuie sa rezolvi problema si sa analizezi cauza conflictelor.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Parazitii au pus intr-o piesa foarte bine treaba asta. "Sa nu ai incredere in femei si-n frinele de Dacie." Nu zic sa nu iubesti si alte alea, dar de fiecare data sa fii constient ca miine s-ar putea sa fii complet singur si asta nu va fi sfirsitul, chiar daca s-ar prea putea sa ti se para astfel. Nu va fi decat un nou inceput...

| InYourMind a răspuns:

Dacă ai dubii din astea, clar nu e fata potrivita.

| batranulintelept77 a răspuns:

Este o copilă care se crede inteligentă. Treaba cu despărțitul e o idee bună, poate peste 3-4 ani se mai maturizează, în momentul de față nu are ce căuta într-o relație. Iar tu accepți toate prostiile ei.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru batranulintelept77):

Singurul vinovat este el, băiatul.El este imatur fiindcă nu l-a dus mintea și a ales-o. Dacă ar fi mai matur decât ea tratai problema direct cu ea nu să te ghidezi și să iei o decizie în urma părerilor noastre.

| Zuzu1991 a răspuns:

Testeaza-o, spune-i ca daca nu faceti sex cu nabadai (de gen bice, catuse si latex) atunci nu te iubeste big grin

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Zuzu1991):

Asta e o mare prostie. Cel mai bun test ar fi sa puna pe un alt mascul sa incerce sa o agate si sa vada pana unde ar merge ea si mai ales cum ar reactiona (sa zica clar ca e intr-o relatie de succes, sa lase semne de intrebare si sa vada incotro merge pretendentul, sau sa se arunce din prima in bratele aluilalt).

| Adrian5575 a răspuns:

La nervi se pot spune multe. E mai nasol cand este relaxata si spune astea.

| goguPatent a răspuns:

Cand aud treaba cu "dă-mi Block" e clar ca e vorba de o relatie de adolescenti unde lucrurile difera de la o zi la alta.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

La nervi se spun multe. Sunt sigura ca si tu cand esti nervos spui lucruri nedorite. Asta nu inseamna ca e bine ce a zis ea, insa cata vreme a fost doar la nervi si nu simte asta cu adevarat, asta e. La urma urmei, unii sunt calmi, iar altii au o fire mai vulcanica. Important e ca la sfarsitul zilei cel ce spune lucruri nu tocmai placute din cauza faptului ca este nervos sa isi ceara scuze, sa realizeze ca a gresit si sa incerce sa nu mai faca asta pe viitor.

| Dintrebare a răspuns:

Singura concluzie ce se poate trage din ce ai povestit este ca persoana cu care esti intr-o relatie este impulsiva si imatura din punct de vedere emotional. Dar parerea mea este ca tine la tine.

| al0o0o0 a răspuns:

Of, stai linistit. Din propria experienta, fiind fata, prin vorbele de genul aruncate la nervi doar cerem atentie si afectiune. Mai pe scurt incercam sa va facem sa ne impacati si sa ne ziceti cat de mult ne iubiti si nu vreti sa scapati de noi. E un fel de psihologie inversa, asa mai facem noi fetele.
Data viitoare cand iubita ta iti zice asa ceva doar spune-i cat de mult o iubesti si nu vrei sa o lasi in pace, ca vrei sa rezolvati situatia si ca nu vrei sa o vezi asa suparata, va ajuta mult, trust me.

| OldSoul1997onur a răspuns:

Singura iubire Nemuritoare Adevărată este sawurma cu usturoi și Pepsi rece -_-

No drama
No certuri
No gelozie
No cerată

No sawurma no life -_-

| AliGab a răspuns (pentru OldSoul1997onur):

Sa vezi drama cand colaceii se vor certa intre ei si vor fi gelosi unul pe altul laughing

| OldSoul1997onur a răspuns (pentru AliGab):

Treaba lor viața lor decizile lor ei se certă ei se împacă eu îmi doresc sa fi împreuna ei sa nu se mai certe ca copii mici și din orice prostie sa se despartă dar este viața lor decizile lor ei știe mai bine

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Așa e. Ai intuit corect.
O să te lase baltă când ți-e lumea mai dragă.
E o persoană instabilă și psihic și sentimental.
Iar faptul că e geloasă... fugi și nu te mai uita înapoi.

| Gabriela19loredana77 a răspuns:

Omul zice multe la nervi