|

Poate sunt eu ramasa in urma dar va rog pareri sa stiu si eu ce moralitate reprezinta zilele noastre adica daca un barbat cu toate puterile si toate ocaziile se foloseste sa faca o femeie proasta este acel barbat respectuos sau nu fata de femeia respectiva facind-o proasta? Eu consider ca nu.Dar poate nu am dreptate va rog pareri.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu e vorba de ramas in urma, ci mai degraba faptul ca se arunca prea usor cu vorbe. Am citit din comentariile dvs ca un utilizator pe acest site vi-a spus asta. Oriunde va veti exprima parerea liber, si e public (ca e pe Facebook, comentarii la un articol, un forum etc) vor exista persoane care, din cauza unui creier odihnit, sau pentru a spune ceva, ajung sa scrie inclusiv vorbe urate catre altii. e plin netul de ei.
Problema e ca o luati prea personal. Si, nu e vorba numai de frustrari, e clar ca si un fel de descriere a celui ce spune asta. Ati spus ca v-a numit asa pentru ca nu a fost de acord cu parerea dvs. Vedeti? Tocmai, doar un prost nu poate accepta si alta parere. Daca nu are argumente contra, cel putin sa taca. Dar, asta implica putina gandire. inainte de a scrie ceva.
Pe de alta parte, eu nu stau sa verific toate profilele, persoanele catre care raspund aici. Vi-am scris 'dvs' si m-am adresat asa doar pentru ca ati scris ca aveti o varsta. In general, ma adresez cu 'tu', dar nu din lipsa de respect.
Unii oameni intra pe forumuri, discutii etc doar pentru a-si varsa frustrarile, pentru a se certa, pentru a lua peste picior. De aia e bine sa nu puneti la suflet si nici sa judecati pe cei care scriu.

| explică (pentru Laura48):

Multumesc foarte frumos si nu ma deranjeaza sa fiu luata cu tu dar ma deranjeaza sa fiu facuta proasta chiar daca stiu ca ceea ce spune unul sau altul automat se autocaracterizeaza, dar uneori e greu sa trec peste.

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca acea tipa chiar e proasta, atunci e sincer si da cartile pe fata, prin proasta ma refer tuta, sa aiba bibilica praf, nu ma refer sa nu se descurce la o anumita munca sau abilitate pentru ca nimeni nu stie sa le faca pe toate.

| a răspuns:

De ce a trebuit sa fie specificat "un barbat" si "o femeie"? De ce nu "doi oameni"?
Cumva considerati ca reciproca nu-i adevarata?

| explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Pentru ca consider ca un barbat care da intr-o femeie numai sa-si demonstreze superioritatea masculina nu e demn de respect.Eu pot respecta doar acei barbati care intre ei isi demonstreaza fortele si nu cu sexul slab.Si pentru ca eu am crescut si am trait intr-un mediu in care femeia era respectata.Si traiesc si acum, doar aici pe TPU e fenomenul asta ca barbatii(?)intre 25-30 de ani dau in mine si ma fac proasta.Deci m-i s-a facut lehamite.Eu doar o data am indraznit sa iau apararea unei fete facute de utilizatorul Ioneasca proasta si imediat a fost pus raspunsul meu respectiv pe ignor dar eu daca sunt facuta e voie nu e pus nimeni pe ignor din acest motiv.E clar eu nu pot respecta oamenii ce nu ma respecta si dau in mine fara sa ma cunoasca.

| a răspuns (pentru jadviga):

Vezi ca ioneasca e si ea femeie laughing

Una nu foarte feminina sau inteleapta, ce-i drept.

| explică (pentru Osneros):

Doamne fereste sa seaman cu ea, ea pune pe toata lumea la punct si se crede cea mai mare sefa aici.Pe mine m-a crescut mama sa fiu modesta, intelegatoare, iubitoare si respectuoasa.Dzeu s-o binecuvinteze ca tot binele din viata mea ei o pot multumi.Si asa la varsta de peste 80 de ani oricind vorbim ma intreaba cu ce ma poate ajuta.Cand de fapt deja ea ar trebui doar sa se odihneasca.Ea mereu se pune pe planul doi si acum, si pe copii pe planul unu.

| a răspuns (pentru jadviga):

Daca si Ioneasca pune la punct...eu deja ma duc sa ma arunc in Dunare. Femeia asta nu ar fi in stare sa faca un puzzle de 2 piese, d'apai sa puna pe cineva la punct. laughing))
Cat despre dilema dvs, online ne asumam o identitate oarecum falsa. Online niciodata nu o sa prea putem impune respectul pe care il impunem in viata reala pentru ca nu avem cum sa ne facem cu adevarat cunoscuti si aura noastra ramane in umbra. Plus de asta, puteti spune ca aveti 57 de ani si doi copii si de fapt sa aveti 15 ani. Adica aici nimeni nu o sa creada niciodata 100% tot ce spunem unii sau altii. Eu pot spune ca am salariul de 2000-3000 euro in Romania. Asta poate fi adevarat sau nu. Pot spune ca am o functie publica. Iar, poate fi adevarat sau nu. Afara, daca ar fi adevarat ce am scris, lumea m-ar judeca primordial prin prisma a ceea ce sunt, pe cine cunosc, cum ma comport in general etc. si automat multa lume m-ar trata cu respect.
Aici...toate astea sunt vax albina. O data pentru ca chiar e irelevant si o data pentru ca multi ar spune ca mint.
Pe scurt, nu vad de ce va afecteaza parerea unei entitati oarecum ireale. Si pe mine m-a facut corbulalbrosu ( care se da ginecolog iesit la pensie) in fel si chip. Pe langa faptul ca daca el e doctor iesit la pensie eu sunt regina, avand in vedere ca nu ma cunoaste si nu-l cunosc, ma doare la basca de parerea lui despre mine.
Nu e vorba de respect aici, ci de batut cu pumnii in piept ca "vai ce tare sunt eu". Probabil ca in viata reala sunt niste oameni mici si aici prind si ei aripi

| explică (pentru sofisis):

Multumesc deja sunt vindecata de problema respectiva.Pe undeva am suflet de copil repede ma supar dar repede imi si trece.Dar multumesc foarte frumos daca si in viata reala sunteti asa de gasca ca si cu acest raspuns imi pare sincer rau ca nu am o astfel de prietena.Va doresc mult succes, fericire, impliniri sarbatori minunate!

| explică (pentru jadviga):

M-am simtit ca in piesa asta dar mi-a trecut dar va dedic aceasta piesa poate va place https://www.youtube.com/watch?v=dmFhcst0s9I

| a răspuns:

Ii spune asa dacă nu o face, nu are de unde sainvete femeia.
Nu trebuie nici exagerat dar dacă este necesar sa ii se atragă atenția, cu vorbele de rigoare dure sau mai puțin.

| a răspuns (pentru RacPac):

Ce gandire ai si tu. femeia are capacitatea de a intelege si fara jigniri. Jignirile provin din frustrarile barbatului, nu au nicio legatura cu inteligenta femeii. Proasta e femeia care sta sa suporte jigniri.

| explică (pentru Clabuc):

Multumesc!

| a răspuns:

Pai nu e respectuos, dar o vina are si femeia pentru ca ii permite acest lucru cand se poate desparti de el

| explică (pentru cosmin1324):

Este vb de mine ca utilizator TPU si care am 57 de ani și toata viata am fost respectată de familie si soț am crescut intr-un mediu în care bărbații salutau cu sărut mâna femeile am crescut doi copii fiecare a terminat facultatea sunt realizată acasă si pe plan financiar vedeți ce răspunsuri dau aici si atunci de ce aici tineri între 25-30 de ani ma fac proasta? numai ca am alta parere decat ei?

| a răspuns:

Este un barbat sincer.