| Lovelypeaches100 a întrebat:

Raspundeti sincer...Sunteti de acord ca heterosexualii sa se poata cununa religios in biserici? Eventual sa poata adopta si copii?

20 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Heterosexualii o fac, și e cît se poate de normal asta.
Cu privire la homosexuali, mai informeaza-te. Citește Biblia, in special Epistola apostolului Pavel către Romani din ea, e un pasaj care arata punctul de vedere cu privire la homosexuali al bisericii.
Mai concret, a cununa homosexualii in biserica e că și cînd ai predica acolo că minciuna, falsitatea, înșelătoria, sunt virtuti.
Daca nu ai fii fost încă pe Terra, ai fi putut întreba de ce e cerul verde acolo, neștiind că e albastru. Cam asta faci tu acum, din necunoștință de cauza, pui o întrebare gresita.

| mihai69 a răspuns:

Păi ei fac asta deja de mii de ani, de ce nu aș fi acum de acord cu asta?!?

| Celcestietot a răspuns:

Nu prea. De adoptat, da, doar daca este un mediu care ofera mai multe avantaje, unul mai bun ca cel in care se afla.

| InYourMind a răspuns:

Aaa... heterosexualii deja fac asta.
Daca te referi la homosexuali... răspunsul e da.

| Crissi99 a răspuns (pentru InYourMind):

Dragă, dar mă dezamăgești profund...

| InYourMind a răspuns (pentru Crissi99):

Eh, asta e... ai fost o buna prietena, drumurile noastre se despart începând din acest moment sad

| JicaContra a răspuns:

Https://dexonline.ro/definitie/heterosexual
"Persoană care manifestă atracție față de sexul opus."
biserica nu are nimic impotriva heterosexualilor, ei NU au nici o deviatie sexuala

in plus, trebuie sa iti spun 2 lucruri despre homosexuali (adica aia care sunt atrasi de acelasi sex)
1. biserica face, ce vrea, indiferent de parerea noastra
2. si in rrrrominica, mai devreme sau mai tarziu va fi permisa adoptia de catre homosexuali, asta e ideea de Uniune Europeana - toleranta!

| RKBlue a răspuns:

Biserica nu are legatura cu adoptia.
Sunt de acord ca persoanele gay sa se poata casatori civil si sa adopte.In legatura cu cununia religioasa, nu cred ca biserica ar trebui obligata(chiar daca face alte lucruri imorale si nu ar pati nimic daca ar cununa 2 persoane care se iubesc)

| Crissi99 a răspuns:

Ai vrut să spui homosexualii? Evident că nu!
Biblia condamnă acest păcat. Iar creștinii adevărați la fel.

| Crissi99 a răspuns:

Crezi că Biblia este Cuvântul Lui Dumnezeu?

| Alverto a răspuns:

Caută pe google "heterosexual dexonline" și "homosexual dexonline" sau pe Wikipedia laughing

Homosexuali ai vrut să scrii
Nu

| Vidix422 a răspuns:

Mda, deci asta e strategie marca propagandei LGBT...

| DanielPH a răspuns:

Heterosexualii? Poate homosexualii! laughing)
N-as avea nimic impotriva casatoriilor intre cuplurile de gay/lesbiene, atata timp cat nu-si arata prea mult afectiunea in spatii publice. Insa nu vad ceva ok in a le permite acestor cupluri sa adopte copii. Copilul respectiv ar creste forta cu doi/doua barbati/femei, unul mami, altul tati, osciland periodic...rolling on the floor). Ehem...scuze.
Daca ei se iubesc asa, si constientizeaza ca nu se pot reproduce, ar trebui sa accepte si fapul ca nu o vor face.
Eu vad cu ochi mai buni relatiile dintre doua femei, comparativ cu cele dintre barbati. Am doua prietene lesbiene, care dupa cateva pahare devin bisexuale...laughing Am avut si tipi in grupul de prieteni care se uitau dupa alte chestii, insa... dupa ce am constatat asta, m-am indepartat de ei, sau macar nu mai beau cu ei.
Inca o data, a fost o parere, care categoric se va schimba in timp, cand asta, fie ca vrem, fie ca nu, va deveni o normalitate, si nu ni se va parea nimic ciudat ca amicul x este cu sotia, amicul x1 este cu sotul, amica y este cu nevasta, varul z este cu ficusul de la intrare si lista continua.
Numai bine!

| batranulintelept77 a răspuns:

Daca te referi la homosexuali, sincer nu mi-ar placea sa vad asa ceva. Sunt destule tari in care se pot duce si, in plus, nu va de ce e asa necesar sa se casatoreasca. Sunt o gramada de heterosexuali care nu se casatoresc niciodata si traiesc bine merci, nu vad de ce e capatul pamantului pentru ei. Nu mi se pare corect.

| Anothergirl22 a răspuns:

Da, sunt de acord și să se căsătorească și da poată adopta copii. Homosexualitatea este o condiție cu care unii oameni se nasc (nu este o alegere, deci) și mi se pare normal sa aibă dreptul de a trăi viața așa cum își doresc, cât timp nu încalcă drepturile și libertățile altor persoane happy Totodată, in legătură cu adopția, cred că un copil lipsit de căminul familial ar putea duce o viață cu mult mai bun într-un cuplu, indiferent că acea pereche e hetero sau homo. Mai bine să aibă 2 mămici/2 tătici și afectiune sinceră, decât niciun sprijin happy

| Dima_Alin_1998 a răspuns:

Probabil ai incurcat heterosexualii cu homosexualii, deoarece heterosexualii fac deja acest lucru si este total normal. Iar despre homosexuali, multi au pareri diferite, unii de bine, altii de rau, Eu nu prea sunt de acord homosexualilor, dar daca eu nu sunt de acord nu trebuie sa ii influentez si pe ceilalti sa fie ca mine, fiecare este cum vrea... Iar in cazul adoptiei unui copil, acest lucru nu poate fi posibil la noi in tara, deoarece pentru a adopta un copil trebuie sa fii casatorit, nu? Iar pentru a te casatori trebuie ca mirii sa fie de sexe opuse, dupa cum prezice legea in momentul de fata. Sper ca te-am ajutat.

| Holiday a răspuns (pentru Dima_Alin_1998):

"ar in cazul adoptiei unui copil, acest lucru nu poate fi posibil la noi in tara, deoarece pentru a adopta un copil trebuie sa fii casatorit, nu?"

Nu.

| Dima_Alin_1998 a răspuns (pentru Holiday):

Atunci greseala mea, scuza-ma.

| Focutza a răspuns:

Sa se casatoreasca homosexualii in Barcelona. Aici la noi nu

| DanielPH a răspuns (pentru Focutza):

rolling on the floor))) De ce Barcelona?