anonim_4396
| Anonim întreabă:

Revin cu o alta intrebare. Chiar dacă momentan sunt singur, as vrea ca in viitorul apropiat sa am copii. Acum am 21 de ani. Ce părere aveți despre varsta de 24-25-26? Este potrivită?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un barbat este in stare biologic sa faca copii in interval mult mai mare decat o femeie.
Poti face copil de la varsta adolescentei (14-16 ani) pana la batranete (Chares Chaplin a avut-o pe ultima sa fiica dupa 70 ani). Depinde de starea ta de sanatate si de potenta.

| RainmakerX a răspuns:

Din partea mea poti face un copil si la 16 ani (da, o sa urmeze mult hate) atata timp cat :

1. Ai banii necesari cresterii lui.
2. Ai timpul si mentalitatea necesara. Un copil nu se creste numai cu bani.
3. Ai o locuinta stabila sau inchiriata (vezi punctul 1 pentru banii de chirie)
4. Ai idee despre toate lucrurile pe care le presupune un copil.
Trebuie spalat, imbracat, sa-i dai de mancare, sa mergi cu el la doctor sau in parc, sa te joci cu el, sa il duci la gradinita /scoala cand o sa aiba varsta respectiva si multe altele.

Daca te ajuta si parintii atunci e bine pentru tine... daca nu atunci gandeste-te ce ai si ce nu. Esti in stare de o astfel de responsabilitate sau nu? Raspunsul este la tine.

| Plato a răspuns (pentru RainmakerX):

"16 ani" si "mentalitatea necesara" sunt termeni aflati in opozitie, o coexistență a acestora e o utopie.

| Plato a răspuns:

Avand in vedere ca ai 21, copii faci cand simti momentul si cand ai cu cine (nu dpdv biologic). Nu exista varsta potrivita (din nou, avand in vedere ca ai 21 deja). Ai mare grija in alegerea mamei, e o decizie cruciala, viata viitorului copil depinde de asta.

| MadalinG99 a răspuns:

Mai mult decat potrivita, mult succes!

| DorelExpertu a răspuns:

E cam tarziu.
La mine-n satra, ii facem de la 16 ani, sa avem timp sa-i crestem pana ne gasim de munca.

| jocker199 a răspuns:

Nu exista o vârstă anume la care sa ai un copil eu am 20 de ani urmează în decembrie sa fac 21 prietena mea a rămas însărcinată am analizat câteva zile problema foarte bine și am realizat ca pe lângă starea financiara (nu este chiar rea dar cheltui mult?) nu sunt pregătit sentimental nu știu dacă voi rămâne cu ea toată viata și nu as vrea copilul meu sa crească fără unul din părinți cum sa întâmplat cu mine deși vorbeam zilnic cu celalalt lipsa fizica din viata mea m-a afectat foarte mult și am ajuns sa fac chestii pe care acum le regret foarte mult

| whiteNblack a răspuns:

Nu trebuie să ai o anumită vârstă pentru a iubi, a avea copii, ci trebuie să faci acest fapt, când te simți pregătit din toate punctele de vedere!