| Blancasasa a întrebat:

Salut! Acum mult timp un bărbat mi-a făcut mult rău, am uitat dar mi-am reamintit și ma simt groaznic și confuza, nu îmi trece. Ce sa fac sa scap cât mai repede de amintiri din astea după atâta timp de liniște și nepasare au revenit brusc? Cum îmi pot reveni cât mai repede și eficient la starea mea de bine? După experientele voastre măcar are vreo părere de rău?

Răspuns Apreciat de Editori
| AlexandruInu a răspuns:

Buna,am avut si inca mai am momente in care imi aduc aminte de o experienta cu tatal meu,cel mai bine este sa mergi la un psiholog,crede-ma,ceea ce ai tu acum este un blocaj, se intampla foarte des, anumite actiuni din viata ta de zi cu zi iti pot trezi involuntar anumite amintiri, stari din trecut. Daca le lasi asa vor degenera, nu face ca mine,, lasa ca trece lasa ca uit imi ocup gandurile cu ce imi trebuie mi-e" si asa mai departe.Amintirile nu le poti face pierdute, bune sau rele, ele fac parte din tine si pe baza lor te construieste ca om.

1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

A reapărut în viața ta, de spui că ți-ai reamintit de perioada neagră a relației voastre?
Dacă răspunsul este da, mergi la poliție sau încearcă să îl eviți.
Dacă, doar a revenit în memorie clipele acelea grele, căutați un psiholog, chiar și pe Facebook, unde cereți ajutorul pentru această problemă.
În rest, numai voință, răbdare și negare!