| Alvarez11 a întrebat:

Salut, am 18 ani si as vrea sa vorbesc cu o fata pe Facebook, in realitate nu ne cunoastem dar tot cred ca este o idee buna happy. Deci aș vrea și eu dacă mă poate ajuta cineva cu o conversație pe care ai avut-o (fata sau băiat..nu contează) cu iubitul/fostul. iubita/fosta..De la primul bună... până în momentul în care ați ajuns să fiți impreuna... dacă puteți și screenshot-uri lăsați o adresă de Facebook/un email!?

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu incepe cu "Buna. Ce faci?" ca o sa sfarsesti in lista ei de ignore (asta daca nu ii place cumva mult de tine).

| anonimg a răspuns:

Dacă ești pregătit de căsătorie, atunci dă-i drumul la conversație. Dar dacă nu ești pregătit pentru căsătorie, atunci nu mai mări suferința care este în lume. Pentru că o să vă despărțiți, și o să suferiți amândoi -si prietenii voștri- pentru investiția sentimentală și materială pe care o veți investi în relație.
Relațiile cu persoane de sex opus se fac numai în scopul căsătoriei; deci când sunt amândoi pregătiți pentru căsătorie.
Îți recomand cartea: https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

| Sekim a răspuns:

Salut
Nu te putem ajuta cu asa ceva. Persoanele ar trebui sa fie inventive pe cont propriu pentru ca acea fata va fi impreuna in cel mai bun caz cu tine, nu cu noi. Fiecare persoana este speciala, deci foloseste-te de asta. Prin mai multe incercari pana la urma o sa reusesti, dar daca spui mereu nu stiu sau nu vreau nu vei realiza nimic.