| SandraMarinn a întrebat:

Salut!
Am 19 ani si m-am decis ca,in timpul vacanței de vară, sa fac un curs de masaj,pentru ca am înclinație spre asta si e pacat sa nu obtin si un certificat, plus ca as vrea sa practic asta ca hobby, nu ca meserie de viitor.
Prietenul meu nu este de acord cu asta si ma jigneste, spunandu-mi tot felul de lucruri urâte.Probabil,observa ca eu as avea mai multe oportunități in viata,iar el,din pacate,nu atatea, desi l-am indemnat sa isi termine cu bine liceul, aproape ca ma rog de el sa dea bacul, anul urmator.Nu are țeluri in viata.Ce sa fac, sa continui cursul, cum sa il fac sa înțeleagă?

Răspuns Apreciat de Editori
| nebunu_5532 a răspuns:

Buna! Sa nu te lași niciodată influențată de cineva. In viata trebuie sa faci ce îți place și ce este bine pentru tine. Prietenul asta al tău nu cred ca te iubește din moment ce in loc sa te încurajeze, el face exact pe dos. Și mai gândește-te ca azi ești cu el dar mâine poate nu mai ești. Intr-o relație oamenii trebuie sa se consulte unul cu celalalt și sa ia cea mai buna decizie pentru ei, nu sa-și pună piedici. Orice curs pe care îl vei face este bun, te ajuta și câștigi și niște exeprienta. Bafta!

3 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Cursul poti sa il continui, relatia cu el ar fi bine sa nu o mai continui. Cum adica te jignesti pentru asa ceva? Daca atat il duce capul, lasa-l in pace sa isi vada de viata. E bine ca vrei sa faci ceva, iar daca iti place, fa cursul si nu asculta ce spun ceilalti.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca este indicat si recomandat ca tu sa-ti urmaresti telul propus. Da-l in masa si nu-l asculta ce-ti zice acel retardat ratat si daca poti pe viitor incearca sa-i eviti pe toti indivizii dobitoci. Termina cursul inceput fiindca dupa ce vei detine o calificare, garantat iti vei gasi oricand vei dori unul mult mai bun decat el. Bafta in viata!

| minrest a răspuns:

Posibil sa aiba o gandire prea rudimentara ca sa faca diferenta intre fizioterapie si masaj erotic.