| Anonim959 a întrebat:

Salut!
Am avut și eu o relație cu o fata cu aproape 4 ani mai mica ca mine.
Relația a durat 1 an și 5 luni.
Ne-am despartit din posesivitate și gelozie extrema unul fata de altul, amandoi eram la fel de geloși.
Am stat cam 5 săptămâni fără sa vorbim.
Iar acum ne-am întâlnit din nou și ne-am dat în vorba... ea îmi zice ca vrea sa rămânem prieteni o perioada, dar îmi zice și ca ma iubește.
Din ce mi-a povestit ea: ca s au auzit vorbe urate despre ea de la mine (probabil lumea invidioasa și rea, căci eu n-am vorbit-o niciodată de rau, fiindcă am suferit și sufar mult).
Dar eu nu ii înțeleg comportamentul ei când zice ca ma iubește, dar sa rămânem prieteni o perioada.
Cu toate ca am făcut și dragoste din nou, e ciudat!
Dați-mi va rog un sfat/o părere
Ma mai iubește oare sau vrea doar sa ma facă sa sufăr?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| carminalaura18 a răspuns:

Bună!
Eu cred că problemele și neînțelegerile în cuplu se pot rezolva decât dacă chiar există iubire și ambii parteneri sunt destul de maturi pentru a accepta problema și a găsi soluții. Sunteți voi doi împotriva problemei, nu unul împotriva celuilalt, de aceea înțelegerea reciprocă e foarte importantă. Atunci când intervine gelozia, poate exista un motiv la mijloc pentru care a apărut, cum ar fi, neîncrederea. O relație în care nu există încredere, va fi o relație dificilă care la un moment dat vă va obosi. Însă, daca gelozia este exagerată și nefondată, cred că amândoi ar trebui să înțelegeți că înainte de a vă cunoaște și a fi împreună, fiecare avea viața lui, care include toate activitățile+prietenii pe care îi aveați. Dacă sunteți într-o relație nu trebuie să stați 24/24 împreună și asta nu înseamnă că trebuie să vă izolați de toți prietenii și să nu mai vorbiți cu nimeni. E sănătos pentru o relație să aveți și activități separate, asta dacă nu vreți să intervină monotonia pentru că nu puteți face absolut nimic fără să-l includeți pe celalalt, la un moment dat va deveni sufocant.
Ați greșit amândoi, iar acum amândoi trebuie să vă asumați greșelile și cel mai important, să învățați ceva din ele, pentru că vă ajută la dezvoltarea personală. Un om dacă vrea să te înșele, nu o s-o mai facă doar pentru că îi spuneți voi astalaughing și un om care te înșală, nu te merită, deci din start, ai câștigat, nu ai pierdut nimic.
Încercați să gândiți cât mai matur posibil și dacă nu se poate, să n-o forțați, ce e menit să se întâmple, se va întâmpla la momentul potrivit. Mult succes!

3 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Nimeni nu-ți poate spune cu siguranță ce este în mintea tipei, la ea se afla adevarul. Se pare ca este nehotărâtă. Poate nici ea nu știe ce sa faca. E posibil să te iubească dar să nu-și mai dorească o relație cu tine, nu este exlus. Oferă-i puțin timp și vei vedea cu adevarat ce simte și ce decizie ia.

| Jassmina a răspuns:

O relatie acre nu a functionat in trecut, nu va functiona niciodata, de asta sunt sigura, mai ales cand are ca mar al discordiei: GELOZIA.
Nu are cum sa te iubeasca odata ce te-a parasit, doar vrea sa te controleze, asa cum face orice om gelos, care nu suporta ideea sa scape din mana pe cineva.
Daca esti slab si ai timp de pierdut, da-i bice si intoarce-te la ea, dar eu iti garantez ca relatia asta u va fi niciodata una fericita si nici de lunga durata.

| 19flo79 a răspuns:

Vrea o aventura si atat happy