|

Salut,am nevoie de ajutor si m-am gandit sa intreb aici. De cateva zile i-am scris unei fete mai mari ca mine. Ea e singura, nu are pe nimeni, din cate am observat a avut o relatie in trecut pentru ca ii urmaream postarile de pe Facebook. Nu stiu exact cand s-a terminat relatia pentru ca am incetat sa mai caut. Nu ne-am vazut niciodata si m-am gandit sa ii scriu ca poate,poate. I-am scris si nu mi-a raspuns, i-am scris de cateva zile si din cate vad e conectata mereu, nici macar "seen" nu mi-a dat. Are o varsta la care nu ma asteptam sa faca de astea. Intrebarea este, de ce nu imi raspunde? Are rost sa ii mai scriu? Nu ma vede atractiv? Am nevoie de niste pareri sincere. Cel mai bun raspuns primeste FUNDA! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din punctul meu de vedere, încercarea moarte n-are așa că, insistă pana primesti macar seen la mesaj. In cazul in care ramane cu seen poti activa butonul de panică, si sa o si vezi in realitate. Acolo se infiripă relatiile. Nu iti raspunde poate ca a pierdut mesajul tau. adică l-a vazut, a zis ca iti raspunde si a intervenit ceva si uiti sa mai raspunzi as ami se intampla si mie... Daca te-o fi vazut pe Facebook in poze asta nu inseamna ca nu te considera atractiv. in ziua de azi gandeste logic cate fufe de astea is cu machiaj fake pe fata si in realitate is vai d emama lor. Deci la tine poate fi oricand viceversa.

Nu te descuraja, normal intrebarile astea o sa existe mereu si mereu, dar daca nu privim mereu partea buna, nu ajungem la un rezultat

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intrebarea este, de ce nu imi raspunde?
Pentru că nu vrea.
Are rost sa ii mai scriu? NU.
Nu ma vede atractiv? Nu te vede atractiv.
Iubire de Facebook egal zero tăiat în 4.

| a răspuns:

Wow, ce surpriză! O fată care nu răspunde la mesajele unui complet necunoscut... Cum este posibil așa ceva?! Eu credeam că dacă-i scrii un mesaj unei fete este obligată ca în maxim cinci minute să-și declare dragostea infinită pentru tine.

| a răspuns:

Daca nu te are la prieteni posibil sa nu fi vazut mesajele. Daca te are la prieteni probabil nu o intereseaza sa vorbeasca cu straini