|

Salut. As vrea sa va cer un sfat.

Eu stau in cartier cu niste baieti cu care am copilarit, de mici stateam impreuna, ne distram impreuna, am baut impreuna, ne-am dus la petreceri impreuna. Mai glumeam unul cu altul uneori, mai faceam glume uniii cu altii. Problema e urmatoarea: ei in ultima vreme au cautat cu orice pret sa ma imbete, mereu, imi puneau si in suc wiskey sau coniac sa beau sa rada de mine ca ziceau eu ca sunt comic cand sunt beat. In ultimii 2 ani au ajuns sa ma filmeze cand sunt beat, sa rada de mine. Sau in ultimul an au inceput sa ma frece cum vor ei, s-au prins ca eu nu prea ma pot abtine de la bautura, dar faza e ca nici ei nu se lasa pana nu beau, ajung si sa imi puna alcool in suc, dar cand imi dau seama e prea tarziu.

Ce pot sa fac? Oare sa ma razbun pe ei? Cum sa ma razbun? sau cum pot sa fac sa ii fac sa sufere exact ca mine?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

În loc să te gândești cum să te răzbuni, mai bine îți vezi de treaba ta. Din câte am citit mi-am dat seama că nu au pic de respect față de tine, practic îți pun alcool în suc, asta sună mai mult a faptă penală (Nu dețin cunoștințe în domeniu, dar sigur nu e ceva legal) laughing deci de ce nu-i lași baltă? Eu în locul tău, sincer, rupeam orice legătură și căutam alte persoane cu care să socializez. Keep calm, amice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

E timpul să schimbi anturajul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pune-le laxative in suc. Asta e cea mai veche razbunare posibila.
Si pazeste-ti sucul...
Ai putea discuta cu un psiholog, mai ales daca esti la liceu, despre problema ta fata de alcool, ca sa nu ajungi alcoolic pe viitor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Salut,ei bine prietenii adevarati nu procedeaza astfel. Daca ei stiu ca tu nu te poti controla cand consumi alcool, si ca te comporti urat cat esti controlat de acesta, ar trebui sa te ajute sa treci peste aceasta problema, dar nu sa faca haz de tine.Cu totii mai radem pe seama altora,chiar si de proprii prieteni, e si normal sa mai facem unele glume, dar acestea nu trebuie sa raneasca pe nimeni si sa nu le agraveze o anumita problema.Din cate imi dau seama, tu pentru ei esti mai mult un fel de "clown" sa ma scuze de expresie, care le ofera un spectacol pe baza caruia se pot amuza doar.Situatia data nu trebuie sa mai continuie, trebuie sa le explici clar ca nu ai de gand sa le permiti sa se comporte astfel cu tine, impune-ti autoritatea, ei vazand ca tu taci si nu le spui nimic ar putea considera ca tie iti plac aceste glume si ca nu te deranjeaza.Nu astepta ca ei sa se schimbe, pana nu iti vei impune autoritatea si ne le vei da clar de inteles ca nu ai de gand sa le permiti sa te batjocoreasca, situatia data nu se va imbunatati. Daca ei continua sa se poarte la fel, atunci ar fi bine sa te indepartezi de ei.Nu trai mereu cu trecutul, si nici cu gandul ca candva erati prieteni buni, ce a fost a fost, oamenii se mai schimba iar vremurile de candva nu mai revin niciodata.In copilarie cu totii avem o personalitate neformata,insa la maturitate aceasta este deja bine formata,si nu intotdeauna seamana cu cea din copilarie. Oamenii se schimba pana cresc.Din cate vad ai probleme cu lipsa controlului, iar ei profita de acest defect, ar fi bine sa vezi care sunt cauzele pentru care iti pierzi controlul atat de usor, si sa te controlezi mai bine pentru a evita situatii mai rele ca aceasta si ai mai multa incredere in sine, la fel si stima.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Punele viagra sau laxative in bautura cand iesiti undeva big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează