| AndreiIonut2000000 a întrebat:

Salut!

As vrea un sfat de la voi in legatura cu urmatoarea poveste, sa-i zic asalaughing

O fata imi raspunde la story intr-o seara dupa care incepem sa vorbim din ce in ce mai des. Cred ca ma placea, dar mie de ea nu prea. Avem vreo 6 luni de cand vorbim si ne-am vazut de vreo 2 ori doar.
Problema e ca pe cand ea ma placea eu nu dadeam niciun semn si credeam ca nu e genul meu, adica nu simteam nicio atractie, iar acum s-a inversat treaba. Eu o cam plac pe ea, dar acum ea e seaca, rece, dar nu mereu.

Cum fac sa o,, recâștig"?

Mersi mult...

Răspuns Apreciat de Editori
| GabrieloKg a răspuns:

Salut, nu ma pricep pe seductie ca sa iti spun pasii de a o,, recastiga''.
Dar, eu zic sa incerci sa mai iesi cu ea si sa ii oferi si sa vezi cat de deschisa este, cum se distreaza, sa cauti semne ca este interesata. Cel mai bine ar fi sa ii arati ca esti interesat de ea, o iei de mana, o imbratisezi, la sfarsit poate o saruti.
Acum depinde si cum ii simti prezenta, ca daca nu iti accepta,, avansurile" poti sa strici mai mult.
Sa ii spui direct ca o placi, poate fi necorespunzator, asa ca trebuie sa creezi momente.
Sa o faci sa se simta bine, ingrijita, aparata, ca esti interesat, ca iti dai interesul.
Ma repet, cred ca o iesire ar fi cel mai bun mod de a incepe, mesajele pot fi eronate si sa transmita mesajul gresit.

Multa bafta!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă și-a pierdut interesu mă cam îndoiesc sincer. adică și mie dacă îmi place de un tip la început și nu-mi arată interes la un moment dat îmi trece și când se întâmplă asta nu mai e nicio speranță orice ar face laughing

| Naty1 a răspuns:

Asa se intampla de multe ori si mai ales atunci cand esti genul de persoana ce vrea ca el sa vâneze si nu sa fie vânat.Probabil daca era asa rece si distanță față de tine de la început o placeai.Sau poate nu ai placut-o fizic dar treptat ti-ai dat seama ca e ok ca om si aia a fost.
Dacă vrei să reiei toata chestia asta spun ei in fata doar ca nu chiar pe direct. Cerei o întâlnire, fa-i complimente, captează atenția si poate iese ceva.

| Frank51 a răspuns:

Fetele sunt diferite când vine vorba de emoții și sentimente, cel mai probabil chiar dacă te plăcea atunci(deși ma îndoiesc) este puțin probabil să te mai placă acum. Dacă ți-ai dat seama atât de târziu că o placi înseamnă că doar te-ai obișnuit cu prezența, caracterul, și ce îți mai oferă acum, nu neapărat că te-ai îndrăgostit de ea. Ca să ieși din friendzone trebuie să îi spui că o placi, direct și cu tupeu, dacă și ea mai simte ceva răspunsul va fi același happy

| meinteil a răspuns:

Las-o dracu ce vrei sa te complici atata?

| AlexValentinn a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru, sa ma placa o fata iar eu nu o placeam dar de iesit cu ea ieseam, si peste cativa ani incepuse sa imi placa mie de ea dar ea nu ma mai placea, ce concluzie as putea trage de aici ca degeaba incepuse sa imi placa de ea ca era prea tarziu, dar mi s-a intamplat doar odata chestia asta nu pot sa trag o concluzie clara sa zic ca daca nu ai facut ceva la timpul potrivit nu mai ai vreo sansa dar se poate aplica si in cazul tau.

| GabrieloKg a răspuns:

Nu stiu de ce s-a sters o parte din mesaj, trebuia sa fie: si sa ii oferi cel mai bun timp pe care l-a avut vreodata.

| LoveSleep a răspuns (pentru GabrieloKg):

E altceva acum, cu finalul ăsta.