| Andrei20049 a întrebat:

Salut,asta e o întrebare foarte serioasă, nu este o glumă.
Părinții mei sunt divorțati de aproape 10 ani dar încă stau împreună.
Eu sunt in strainatate, tatăl meu a fost in Romania sa o ia pe sora mea de 9 ani si azi dimineata s-a întors.Imediat ce a intrat pe usa a inceput sa faca scandal lui mami ca de ce i-a dat like la unul pe Facebook și lui nu, el a copiat poza postată de ăla și i-a trimis-o pe messenger, ea i-a dar doar "seen" si azi dimineata a făcut scandal din cauza asta....ca lui nu i-a dat like și ăluia pe Facebook da, el ca a trimis fotografia sub nasul ei nu i-a dat like și pe ala l-a căutat ca sa ii dea like dar probabil i-a apărut postarea cand a intrat pe facebook.Cred ca el se referea la reactie cand dai acolo pe messenger.Si...din cauza asta a facut-o curvă și el a zis ca isi bat toti joc de el.
Persoana careia i-a dat like este un bărbat de aproape 80 de ani..Parintii mei au 47 ani si mama are 45.
Ce este de facut? Este normal? Voi ce părere aveți? Vreau niște sfaturi, ce pot sa fac, ce pot sa ii spun, cum pot sa opresc asta?

| TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

Asociatia Telefonul Copilului
7 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ce a ajuns casnicia asta, nici nu mai poti sa dai un like pe Facebook...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să sperăm că e o furtună de vară și lucrurile o să revină la normal.
Dta dacă ești un pic bărbat și poți discuta cu tatăl tău aceste lucruri, spune că online se mai întâmplă astfel de încurcături care nu au valoare în viața reală. Un like nu înseamnă nimic, este un click pe un buton.

| Andreeush a răspuns:

Parcă ar avea 5 ani.
În primul rând sunt divorțati, nu ar trebui să îi dea socoteală la ce face.
Oricum e un lucru mărunt să te cerți de la un amărât de like.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Adica taica-tu la 47 de ani face caz ca maica-ta a dat nu-stiu-ce like pe FB? Babaiatule... unii efectiv nu au ce face cu viata lor, sa mor eu. Plus ca imi zici ca sunt divortati, caz in care taica-tu ar trebui sa taca draq din gura, fiindca nu mai are absolut nici un cuvint de spus in viata maica-tii, atita vreme cit nu e vorba de ceva care implica si interesul copiilor. Poti sa ii arati si lui comentariul asta. Tovarase, trezeste-te, ai 47, nu 12 ani sa reactionezi ca un puber!

| Nilsson a răspuns:

Explica-i tatalui tau cand e mai linistit ca un like pe Facebook nu inseamna nimic in ziua de azi si ca nu este motiv de scandal.

| qwertpro a răspuns:

Salut,pai in primul si in primul rand trebuie sa-i lamuresti tatalui tau ca un like nu inseamna o dedicatie de dragoste, ci pur si simplu inseamna ca apreciezi poza cuiva.Eu dau zilnic vreo 20 de likeuri,la profesori, la colegi, la prieteni si parintilor nu le dau atat de des like deoarece in primul rand ei posteaza rar poze pe retelele de socializare si in al doilea rand de ce sa arat ca-i admir in lumea virtuala cand le pot arata ca-i admir in lumea reala? Le dau mereu like, dar doar daca imi apar postarile lor automat, nu stau sa le caut caci si asa stiu de unde au acele poze sau unde au fost.Un like nu arata nici-un sentiment, tatal tau se vede ca nu a inteles corect situatia.Eu de exemplu dau like si persoanelor straine daca au o poza care m-a impresionat, dar asta nu inseamna ca le simpatizez sau ca simt ceva pentru ele.Incearca sa vorbesti cu tatal tau si sa-i explici ca lumea virtuala nu este cea care trebuie sa ne influenteze sentimentele. Poate mama ta il admira in realitate si nu are nevoie sa o demonstreze in lumea virtuala si nu ia in serios facebookul asa cum el.