|

Salut. Ceva s-a schimbat la mine. Până acum eram o persoană foarte iubită, cu simțul umorului. De un timp am observat ca persoanele mă ignoră, nu mă mai cauta, ba mai mult azi era cât pe ce să mă bată un fost amic. Simt că toată lumea mă urăște și îmi întoarce spatele. Am probleme în relații, certuri cu rudele etc. Singurele persoane care mai le simt lângă mine sunt părinții și un verisor. Uneori îmi vin chiar gânduri de sinucidere. Chiar și în acest moment mă gândesc la asta. Ce ar fi mai bine să fac?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

În primul rând sinuciderea este momeala satanei. Și din moment ce comiți fapta, cale de întoarcere sigur nu mai este. Cel puțin nici unul care s-a sinucis nu a înviat din morți, doar dacă a avut grație divina și au fost trimiți oameni care l-au oprit sa se omoare.
Am încercat și eu și chiar ajunsesem deja pe buza iadului. Am cerut lui Dumnezeu, ca cică dacă chiar ma iubește sa întoarcă o anumita mașina din care ma privise speriata o femeie, și am încheiat acordul ca dacă se va întoarce dânsa, eu o sa renunț și o sa înțeleg ca Dumnezeu ma iubește. Era o oră târzie din noapte, m-am bucurat ca nu a trecut cineva din familia mea sa ma vadă, oricum, ziceam eu, nu ma înțeleg de ce fac gestul asta, și poate nici nu vor. Prin urmare eu fiind un răzvrătit și jumătate am zis ca chiar nu-mi pasă probabil a fost o coincidenta, până când a venit un om, venit de la un bordel cel mai probabil, rolling on the floor
dansul foarte politicos mi-a dat doua capace ca și cum ar fi vrut să-mi dea resetare din fabrica, și m-a urcat în mașină. M-a dus pana aproape de casă, și uite ca astfel s-a evitat o mare nenorocire.
Și nu-ți mai dau alte exemple ca n-ar avea rost. Sunt prea multe tentative de-ale mele care nu cred ca as avea tăria sa le insirui. Oricum ma simt prost ca am dezvaluit o parte atât de sofisticata din viata mea. Dar se pare ca ai avut nevoie de ea.

Eu îți spun că nu ai vrea nici măcar spectator sa fii la ce se întâmplă în iad. Un sfert de ora sa stai, și te-ai întoarce retard cel mai probabil. Urletele și chinurile celorlalți te-ar îmbolnăvi, darmite sa fii tu cel care sufera.

Și în al doilea rand sunt oameni de la care, ciudat lucru ca spun asta, ar fi chiar de așteptat sa recurgă la acest gest. Îți las un articol care pe mine m-a impresionat, dacă nu pana la lacrimi, dar in suflet tot mi-a rămas.
https://m.digi24.ro/......sa-1300117

Chiar dacă nu ai putea sa restabilești relațiile și nu ar trebui sa te gândești la un asemenea lucru. Ai putea rade pe seama lor de pildă. Și sa le arăți ca dacă chiar nu mai vor ca relația sa fie restabilita, tu ești în stare să-ți faci prieteni de top, si ii poți înlocui la fel cum o fac ei.
Dar nu cred ca e chiar atât de rău cum crezi tu. Și eu am făcut-o sa nu răspund la un salut, sau sa ma prefac ca ploua la Brăila. Asta nu înseamnă că nu îi prețuiesc, ci mai degrabă ca ma aflam într-o pasa proasta și pur și simplu, ma hrăneam cu prostia asta ca dacă nu ii salut ei se simt prost și na, astfel nu-s eu singurul trist din lume ci pot face încă doi trei oameni triști. =)

Probabil nu e cazul tău.
Un om iubit nu poate fi atât de ușor părăsit, se vor întoarce să-ți mai auda măcar o gluma.

Eu îți urez multa bafta, și cred ca încă e posibil sa restabilești relațiile!winking

apropos, scrie-mi în privat dacă o sa vrei sa vorbești cu cineva și nu ai cu cine.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă până acum erai o persoană foarte iubită, înseamnă că ai încă vie amintirea trecutului. Ştii bine ce anume te făcea să fii iubit. Atunci nu văd care ar fi problema. Nu ai decât să faci aceleaşi lucruri pe care le făceai şi care te făceau să fii iubit. Unii nu au fost niciodată iubiţi. Pentru ăştia e greu, că ei nu ştiu ce să facă. Dar tu ştii, că ai deja experienţa din trecut. Ştii ce şi cum să faci ca să fii iubit.

| a răspuns:

Poate este vremea sa te analizezi si sa vezi cu adevarat cine iti sunt prietenii si cine te apreciaza.
In situatii de pandemii sau boli grave, oamenii isi reevalueaza relatiile si pastreaza langa ei, doar pe cei care merita sa petreaca timp cu ei.
Imi pare rau sa-ti spun, dar daca esti singur, inseamna ca nu te apreciaza nimeni si asta-i grav, pentru ca, ori i-ai jignit, ori i-ai facut sa se simta inconfortabil, ori nu prezinti nici un feld e valoare sau prietenie pentru ei.
Acum este timpul sa te autoanalizezi si sa inveti a te corecta si schimba, daca vrei sa atrgi langa tine, oameni care sa te aprecize si sa te pastreze, ca prieten.
Parintii nu se pun la socoteala, ca ei vor fii langa tine in orice conditii, fiind singurii oameni de pe pamant, care nu te vor parasii niciodata.

| a răspuns:

Dacă nu ți-ai schimbat comportamentul față de acele persoane, probabil doar ți se pare, și să știi că-i o chestie destul de frecventă la adolescenți să aibă impresia că toți sunt împotriva lor chiar dacă nu e așa. Toate problemele au o rezolvare, nu trebuie să te gândești așa departe. Doar ocolește conflictele și află ce le cauzează.

| a răspuns:

Stai bro chill și nu te agita cu asemenea probleme... și eu trec prin același lucru dar ma doare undeva

| a răspuns:

Oamenii au un sistem de gândire bazat pe imagine și auz și șimt tactil. Ar trebui să știi că în orice situație din această viață, nu vei fi singur. Există persoane iubitoare, înțelepte, bune la suflet care îți vor sări în ajutor în orice moment. Sper să nu te iei după alții care îți spun să te schimbi, asta e o mare greșeală. Rămâi cum ești și începe să îți cauți adevărații prieteni care te acceptă așa cum ești tu. În lumea asta s-a dovedit științific că există măcar o persoana pentru oricine. Singuratatea vine și pleacă, se produc anumite substante în organismul tău care te fac să te simți așa. Nu uită, fericirea, tristețea sunt sentimente aparente, în esență ele nu există.