| Nelly15 a întrebat:

Salut! Cum ar trebui sa invit o colega de clasa in oras? Nu prea am vorbit asa mult in anii astia de liceu, dar imi place de ea de mult timp. Si as vrea sa ne cunoastem mai bine, sa vorbim, dar n-am idee cum ar trebui sa ii dau mesaj, sa nu fie prea random. Doar se trezeste cu un mesaj cu evidentul "Buna, ce faci?" dupa 3 ani de nimic. Am mai vorbit cu ea rar, dar nu ne-as numi prieteni.

Răspuns Câştigător
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Pai in ziua de astazi e foarte simplu sa faci lucrul asta. Probabil esti un baiat simtit si nu vrei sa pari disperat. Da i un follow pe Instagram, asa functioneaza mai toti in ziua de astazi. Raspunde i la un story si vorbeste cu ea. Fa un fel de glumita cu ea, spune i ca ai vrut sa o bagi in seama de multe ori dar ai crezut ca nu e cazul ( Se va simti bine auzind asta ). Bineinteles nu ii cere sa iesiti din prima, schimba cateva vorbe cu ea iar dupa vezi cum merg lucrurile.

| Nelly15 explică (pentru GeorgianaDiaconu):

Exact! Nu vreau sa ii cer din prima, sa o iau dintr-o bucata si sa stric totul, mi-ar placea sa vorbim, si imi place ceea ce ai sugerat, o sa incerc!

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Fa ce a făcut o fata cu mine. A luat de mina o cunoștință comuna, o alta fata, și împreuna m-au invitat, știind ca imi place orice sport cu mingea, la un minijoc de baschet în trei pe terenul unei scoli. Problema a fost ca eu am băgat de seama prea tirziu, mult după aceea happy
Găsește ceva care sa ii placa. Ia pe altcineva și faceți împreună acel lucru. Cu siguranță nu vei pati ca fata ce m-a invitat pe mine.

| wildthing a răspuns:

Daca nu ai curaj sa ii spui direct, "face to face", poti incepe prin a-i dai like-uri la ceea ce posteaza, din ce in ce mai des. Se va prinde, iar daca isi doreste si ea ceva cu tine, iti va crea oportunitatea de care ai nevoie ca sa te apropii de ea.

| Nelly15 explică (pentru wildthing):

I-as fi spus face to face daca aveam oportunitatea, dar am tras de vreme anii astia si acum as avea o fara pana s-o mai revad, deci doar online-ul imi mai ramane (daca nu iese nimic). Mersi frumos

| Vântulalb a răspuns:

Simplu. "Wow, a venit in sfarsit vara. Nu vrei sa mergem la o inghetata?"
Si nu inteleg de ce mesaj, cand poate fi direct, verbal.

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Să-ți spun un lucru probabil șocant.
Ea știe deja dacă vrea să iasă sau nu cu tine. Iar tu nu ai cum să schimbi asta prin abordare.
Deci, relaxează-te și pur și simplu întreab-o.
Și vei afla răspunsul.
Nu-ți mai fă iluzii că asta depinde de modul în care intrebi.

| Nelly15 explică (pentru AndreeaVanDrunen):

Chiar asa elaughing mai mult complic eu totul gandindu-ma la prea multe variante, e oarecum totul decis de la inceput. "It's worth a shot".

Fiind tu. happy Nu ai nevoie de nimic altceva. big grin Doar, scrie-i ce simți! Funda? big grin

| Geoninja a răspuns:

Fără relații cu colegii de clasa

| luffypk a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie ca si tine, mi-a placut de o colega cu care n-am vorbit mai mult decat strictul necesar in astia 4 ani de liceu si ai 2 variante: ori astepti sa-ti treaca, ori actionezi. Cum a mai zis cineva, ea deja stie ce o sa raspunda in cazul in care o sa-i propui sa iesiti (sa zicem ca poate o influentezi putin sa-si schimbe parerea daca va cunoasteti mai bine, dar crede-ma, nu cu mult). In cazul meu, n-am ajuns impreuna cu ea, dar am ajuns sa ne cunoastem mai bine si sa ajungem prieteni (pentru ca da, trebuie sa fiti prieteni pentru a putea trece la pasul urmator, e cam ciudat sa intrati direct intr-o relatie fara sa va cunoasteti). Nu stiu cum sa o abordezi pentru ca nu stim nimic legat de ea (cum e ea ca persoana, cum reactioneaza de fel, daca are bun simt sau daca e o nesimtita etc) nu stii ce parere ar putea avea ea despre tine, poate te considera mai timid, dar misto sau poate chiar te considera un pampalau fara coloana vertebrala, asta-i cruda realitate. Cel mai ok e sa fii direct si sincer cu tine si cu ea, ii propui ca vrei sa o cunosti mai bine si ii spui direct motivul pentru care nu ai facut-o pana acum si ea daca e ok cu asta, e bine, daca nu, nu. Sa nu te astepti la minuni, sansele tale ca ea sa te vada ca pe un potential iubit sunt mici (colegi de clasa, daca n-a fost sa fie in liceu, crede-ma ca n-o sa fie nici de acum inainte), dar incercarea moarte n-are si asa mai scapi si tu de timiditate pe viitor. Abordeaz-o si fa-te bine inteles de la bun inceput, spune-i direct faptul ca vrei sa o cunosti mult mai bine si nu mai pierde timpul ca ai pierdut destul pana acum ezitand.

| Nelly15 explică (pentru luffypk):

Ai dreptate, am pierdut mult timp ezitand anii astia. Totusi mai ramane 1 an, n-am specificat dar sunt a 11-a. Gen sunt destul de indiferent si n-am idee ce parere poate sa aiba despre mine, cand era de ajutat, o ajutam, dar nu in modul simp, ci asa cum as ajuta orice persoana. Acum na, sa speram ca iese bine, prefer totusi sa incerc si sa fiu refuzat, decat sa nu incerc si sa raman toata viata cu incertitudine/regret. Mersi frumos de raspuns!