| KindKid17 a întrebat:

De ceva timp, tata nu mai e la fel. Am senzatia ca o inseala. Nu ii pasa de mine deloc. De mama nici nu i-a adus vreun cadou de 8 martie. Dar nu e asta problema. Ei se cearta foarte mult si tata tot zice ca nu ne mai da bani pentru facturi, ca vrea sa aiba el mai mult la el. Cum vine acasa, se culca si nu zice nimic. Acum ce sa fac? Simt ca ascunde ceva. sad

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Sunt toate sansele ca tatăl tău să o însele pe mama ta. Se întâmplă asta mai ales când cei doi se cearta, deoarece conștiința poate fi liniștită mai ușor spunându-și: "și-așa sunt certat cu ea/el". Tu ca si copil nu poti sa faci nimic in cazul acesta, decât sa te rogi la Dumnezeu sa intervină El si sa rezolve problema.
Tatăl tău este un om slab care nu stie sau nu poate să rezolve problemele apărute în familie. Si un om care nu-si rezolvă problemele din familie nu are dreptul să-si faca o familie, ci acesta trebuie să trăiască singur pentru totdeauna. Nu există nici o lege scrisa in tara noastră in privința aceasta; dar legea lui Dumnezeu îl condamnă de două ori: pentru relația tensionată din familie si pentru adulter.
Este de datoria părinților (mai ales a tatălui) sa rezolve problemele apărute în familie. Nu există "nu pot" ci doar "nu vreau". Tatăl tău ar trebui să știe asta.
Amanta tatălui tău zace sub aceeași pedeapsă. Nu te ingrijora, si chiar poti să-i spui tatălui tau ca el si cu amanta lui nu vor fi niciodată fericiti deoarece Dumnezeu nu-i va binecuvânta în veci.
Nu este usor prin ce treci tu si cu mama ta. Cu toate acestea Dumnezeu este dornic sa va ofere sprijinul Lui; El poate să rezolve problema apărută în familie, si in tot acest timp poate sa va umple inimile cu liniste si pace. Veti cauta voi ajutorul Sau? Veti incerca sa rezolvati voi singuri o problemă atât de delicată? Dumnezeu care a creat familia poate să rezolve cel mai bine problemele apărute, astfel încât nimănui să nu-i mai fie rănită inima.
Asta este tot ceea ce puteti să faceti: sa cereri ajutorul lui Dumnezeu; caci El este mai dornic să rezolve problema chiar mai mult decât voi.

Iartă-mi scrisul; este de pe telefon si nu pot corecta greselile de ortografie.

| Alex007xD a răspuns (pentru anonimg):

Nu-i baga prostii in cap cu dumnezeul ala ca nu rezolva nimic.

| KindKid17 explică (pentru anonimg):

Pai tata sare la bataie la mama. Si ieri seara eram plecat, sarea la bataie ca vrea copii, ca daca nu, el aduce o curva si arata el. Scuze limbajul dar sunt foarte speriat si simt ca mor.

| KindKid17 explică (pentru Alex007xD):

Ba da! Fara El n avem ce face!

| anonimg a răspuns (pentru KindKid17):

Cand spun ca tatal tau este slab, ma refer la faptul ca nu este destul de puteric sa rezolve problemele din familie.
Caci daca sare la bataie nu dovedeste ca este un om puternic; ci prin aceasta dovedeste ca nu stie si nu poate sa rezolve problemele aparute. Caci nu forta fizica il face pe un om mai bun decat altul; ci taria de caracter.
Si e mai bine ca mama ta nu vrea sa ii mai faca copii; caci pentru ce sa mai suporte si altii caracterul lui urat?
Din pricina ca femeile nu au serviciul lor si nu sunt astfel pe picioarele lor, barbatii profita de lucrul acesta.
Mama ta trebuia sa invete o meserie ca sa se poata descurca si singura in viata si sa nu depinda de barbatul ei.
Pana la urma este buna si despartirea daca problema nu se rezolva si tatal tau nu se calmeaza.
Daca tatal tau o sa va de-a afara din casa, puteti sa apelati cu incredere aici: http://adra.ro/ Salveaza numarul de telefon al acestei agentii de ajutorare. Ei va vor gazdui gratis, va vor oferi si cazare si masa gratis; toate conditiile. Si poate ii va oferi mamei tale si un loc de munca. Poti sa le scrii si lor problema ta. Nu te va costa nimic.
Daca ar fi dupa mine, eu as inchide pe viata pe toti parintii scandalosi.

10 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu faci nimic, copii mici se duc in camera si invata, sau se joaca, asta faci si tu!
Problemele dintre mama si tata, le vor rezolva ei singuri.

| KindKid17 explică (pentru Jassmina):

Am 17.

| nda a răspuns (pentru KindKid17):

Poti sa ai si 20. problemele lor nu sunt si ale tale.
daca cumva parintii tai vor dori sa se desparta, nu-i forta tu sa stea impreuna doar de dragul tau.

| DovleacTurbat a răspuns:

Esti fata sau baiat? Cunosti colegii de servici, prieteni ai tatalui tau? Poti vorbi cu ei sau cu unul care il sti tu serios. Il poti urmari, cunosti programul lui? Daca esti baiat il poti lua frumos la o conversatie pe un ton calm, dar nu-l iei direct cu "ba tu ne inseli?" Discuti frumos despre familie, ca de ce se cearta cu voi, cu mama ta, etc mici apropouri si cam atat vezi ce are in cap dupa raspunsurile date. Il poti spiona cand vine acasa, de la mirosul lui pana la mirosul hainelor. Habar n-am, leaga-te de tot ce face, tot ce misca happy. Sper sa te inseli si sa fie bine in familia ta.

| KindKid17 explică (pentru DovleacTurbat):

Asa sper si eu sa ma înșel, dar ma îndoiesc sad O sa tin cont de sfaturi!

| Mihnea1458 a răspuns:

Eu zic sa te uiti pe telul lui..Eu asta am facut si l-am descoperit :/