| Faranume1910 a întrebat:

Salut.
Îmi place de o fată și i-am scris.
Am întrebat-o dacă știe un serial bun,ea mi-a răspuns că da și mi-a zis un serial, după am continuat discuția timp de 20 min, apoi i-am zis că o să mă uit la serial să vad cum e.
După vreo 2 zile iar i-am scris și i-am mulțumit că mi-a zis de acel serial, i-am spus ca e fain și ea mi-a raspuns că e foarte fain și a spus că ea l-a terminat apoi mi-a trimis emojiurile astea ????❤.
Dupa pe la finalul conversatiei mi-a trimis un emoji cu ea și o inima (pe snapchat vorbeam noi).
Apoi i-am trimis emojiul asta ????.

-Am facut ceva greștit?
-Credeți că e ceva sau doar o prietenie pentru ea?
-Aștept de 2 zile să îmi scrie înapoi,credeți că nu e interesată de mine?
-Nu mai vreau să îi scriu înca o data pentru că aș parea un obsedat și se va feri de mine că să imi răspundă, ce să fac?

Răspuns Câştigător
| qwertpro a răspuns:

Salut,nu iti face atatea griji pentru un simplu emoticon.Eu am multe prietene,dar nu am cu nici una din ele o relatie serioasa,si atat ele cat si eu ne mai trimitem emoticoane cu inimi sau ceva de genu, dar asta inseamna doar ca tinem unul la altul ca prieteni, nu mai mult. Dragostea inseamna mult mai mult de cat o inima pusa in chat.O prietenie puteti lega astfel cu timpul, dar o relatie serioasa la sigur nu, e nevoie de mult mai mult timp pentru asta.Nu incerca sa analizezi fiecare cuvant al ei, nu vei reusi niciodata sa ghicesti la ce anume s-a gandit ea de fiecare data.Gandirea in exces adesea ne cauzeaza probleme care nici nu exista, dar pe care doar noi le consideram ca fiind adevarate.Atata timp cat ea arata interes intr-o discutie poti comunica cu ea oricand doresti, in caz contrar vorbeste cu ea mai rar.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De un răspuns în plus, nu te va considera astfel. Așa că mai scrie.

Răspuns utilizator avertizat