|

Salut! Ma numesc Bogdan, am 13 ani si am o intrebare la care o sa imi dau singur jumatate din raspuns. EXISTA SOSII?(adica persoanele care seamana cu tine si nu ma refer la aspectul fizic si la cel moral). Eu am un prieten cu care ma vad foarte rar pentru ca sta la 300km distanta si ma vad doar vara cu el si atunci cand vine ocazional in mini-vacante. Nu asta conteaza si faptul ca seamana izibitor cu mine si Fizic (inaltime, culoare ochi, ten, par, gusturi, etc.) dar seamana cu mine cel mai mult moral ( aceleasi filme, pasiuni, preferinte.) DAR CEL MAI CIUDAT este faptul ca de obicei si mi s-a intamplat minim de 10 intr-o ora este ca atunci cand vreau sa spun ceva, o facem amadoi in acelasi timp exact cum fac gemenii sau cand el se gandeste la ceva eu spun inainte si el imi raspunde asa "asta voiam sa intreb eu". De precizat ca NU suntem Rude sau chestii de genul asta.

Si acum intrebare la care astept cel mai mult raspuns este: Care este legatura dintre noi?! Adica de ce ne gandim amandoi la aceleasi chestii, adica poate avea vreo legatura grupa de sange sau alte chestii de genul asta?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti sa incepi de aici:
http://twinstrangers.net/
Mi s-a intamplat si mie sa fiu confundat cu cineva. Mai multi oameni care nu se cunoasteau intre ei si cu care am vorbit in momente diferite in timp si spatiu m-au confundat cu un fotograf si speolog cu un oarecare renume si nu le venea sa creada ca nu sunt eu acela. Fiind interesat si de speologie si de fotografie, stiu cine era respectivul, dar eu nu l-am intalnit personal niciodata.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

DAR CEL MAI CIUDAT este faptul ca de obicei si mi s-a intamplat minim de 10 intr-o ora este ca atunci cand vreau sa spun ceva, o facem amadoi in acelasi timp exact cum fac gemenii, asta remarci dta.
Si acum intrebare la care astept cel mai mult raspuns este: Care este legatura dintre noi?!

Am o ipoteză, referitoare la legătura dintre voi.
Când el se gândește la ceva.
... eu spun...
Ce face creierul tău înainte ca tu să spui ceva?
Ce face un PC înainte ca dta să poți scrie ceva pe ecran?
la nivel mai adânc, el asamblează din cifre 0 și 1 expresii tot mai complicate, până la a scrie o literă pe ecran.
Ce face creierul dtale până spui ceva.
Din elemente simple, ceva asemănător cu zero și unu, formează la tine acolo undeva cuvântul - spun-.
Deci ce faci acolo în cap, gândești. Acest proces complicat,
- vreau să spun cuvântul - -spun-, se emite comanda către neuroni să execute comanda de asamblare a cuvântului -spun-, -neuronii asamblează din semnale electrice și chimice cuvântul spun-, se transmite la corzile vocale comanda ca din vibrații ale lor și mișcări ale limbii și buzelor să se formeze cuvântul, sunetul -spun-, toate acestea sunt comandate și executate de creier. Numim tot acest proces - gând-, - a gândi-.
Creierul lui, ca să aibă același gând în același timp, face aceleași procese.
Astfel, la prima vedere constatăm o coincidență dintre gândurile lui și ale tale. Ne punem întrebarea, dacă nu cumva coincidența este doar aleatoare, la întâmplare.
Dacă concidennța este repetată, conchidem că nu mai este o întâmplare.
Există o legătură între cele două creiere.
Și unde este un gând?
În capul lui, în creierul lui.
Unde este celălalt gând?
În capul tău, in creierul tău.
Voi stați la 1 metru ( un km) distanță unul de altul.
Ce rezultă de aici.
Cu toate că stați la distanță unul de altul (nu cu capetele lipite) creierele voastre par să fie unite!
Dar ele...2004 - 2209 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum ai spus si tu, nu trasaturile fizice sunt cele care va fac sa ganditi sau sa reactionati in acelasi timp. Exista un schimb de energii ce nu poate fi explicat. Nu trebuie sa semeni fizic cu cineva ca sa gandesti la fel sau sa faci aceleasi lucruri simultan. Ati petrecut mult timp impreuna si s-a reat o conexiune (poate spirituala) intre voi. Ati invatat sa va completati reciproc. Ati determinat stimulii sa se manifeste la fel, si de aici apar ideile si actiunile simultane. Eu ma sincronizez foarte bine in idei si ganduri cu mama, dar nu de putine ori mi s-a intamplat sa ma gandesc sau sa sun un bun prieten de la departare, care avea acelasi intentii, in acelasi interval.
E clar ca legaturile intre mine si aceste persoane sunt extrem de puternice.
Poate e si cazul vostru.
E greu de explicat sursa acestor energii si nu e nevoie sa fiti unul langa altul pentru a va interconecta. Cum am spus mai sus, lucrurile se pot petrece si la distanta unul fata de celalalt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DA
in afara de ce a scris SkyPilot, eu de exemplu seman cu babacu' la aceeasi varsta ca doua picaturi de apa
iar oamenii foarte importanti, folosesc uneori o dublura, ca sa nu se expuna in public sau cand au alta problema:
https://www.imdb.com/title/tt0106673/

oricum, asta poate te convinge definitiv:
https://www.youtube.com/watch?v=UTP_7QmGRHo
https://:///......com/search

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează