|

Salut! Maine in sfârșit trebuia sa o vad și eu pe iubita mea după 2 luni datorate crizei Covid. Cât am fost in carantina maică-sa a prins-o ca făcea dus cu mine pe camera și a scuipat-o și injurat-o. Apoi a intrat de pe alt tel pe contul ei in timp ce ea îmi povestea ce a pățit și eu am spus acolo ca e nebuna și ca trăiește intr-un adevărat infern cu ea. Primele zile i-ai luat și telefonul după a lasat-o pana la urma cu telul. In seara asta i-a zis ca de maine nu iese din casa (stie ca probabil o sa vin eu sa o vad). M-am consolat cu gândul ca nu o poate tine închisă o vesnicie dar mor de dorul ei și ma doare sufletul ca nu o vad. Cu siguranța maică-sa e un specimen rar sa ii facă atâtea mai ales ca stie ca ma iubește și totuși o doare undeva de fericirea fiicei ei. Ce ar trebui sa fac? Cum sa fac sa o vad? Am tot încercat sa vb cu maică-sa dar femeia aia e spartană nu vrea sa mai audă de mine și asa și vad ca face tot ce ii sta in putința sa ii distrugă fericirea fiicei ei. Vreau sa o vadcrying Va rog sunt disperat ajutați-ma!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Cati ani aveti? Mi se pare extrem de dubios ca a prins-o ca facea dus in timp ce vorbea cu tine! Ce mama intra peste fiica ei la dus? Are 10 ani? Daca nu sunteti prea mici, poate ca timpul o sa schimbe situatia, desi mi se pare ca nu prea mai ai cum sa iesi de aici. Ai o parere proasta despre mama ei iar ea aflat asta chiar de la tine, daca chiar spui ca a aflat ce ati vorbit voi doi pe chat. Sunt slabe sansele ca mama ei sa accepte un tip care a jignit-o.

| a răspuns:

Salut,

Mie imi vine in minte urmatoarea scena:

Cand vrei sa mananci o prajiturica, iti speli intai mainile de rahat, ca e dezgustator sa fii murdar de rahat pe maini cand mananci.

Problema ta este ca rahatul ti-a sarit pe fata, pe haine, peste tot.

Nu vei mai manca acea prajiturica in tihna. Niciodata.

Treci la alta, prietenia este o chestie de armonie nu numai cu ea, dar si cu familia ei si cu familia ta.

La tine s-a stricat asta cand ai jignit-o. Si daca as fi ea, as pune constant presiune pe ea. Sunt mari sansele sa cedeze.

Asa ca fii tu cel inteligent si cedeaza, fa-o acum, ca sa nu o faca ea mai tarziu. Daca o iubesti salveaz-o de calvarul pe care il va avea cu mama ei.

| a răspuns:

O să fi și tu părinte și o să înţelegi frica unui părinte, unei mame ca nu cumva fiica ei să vină acasă cu burta la gură. Ia-o ușor discută cu ea și spune-i că nu o să te atingi de fata ei, nu o să "treceţi mai departe" și vreţi și voi să vă întâlniţi ca doi adolescenţi care se iubesc, să beţi un suc și nimic mai mult. Păi îţi dai seama săraca femeie când și-a văzut fiica că făcea duș cu tine pe cameră ce i-o fii trecut prin cap că gata fata ei și-a început viaţa sexuală, că tu vrei doar să i-o tragi și atât. Tu explică-i că nu-i așa și o iubești și vrei doar s-o vezi. O să fi și tu părinte într-o zi și vei înţelege temerile unei mame.

| a răspuns:

Se comportă normal maicăsa...Trebuie să înțelegi și tu situația.

| a răspuns:

Nu cred ca este nebună mama ei, cred ca o reactionat bine si ai noroc ca nu se pune pe capul tau, din ce povestești ea nu cred ca are o varsta de peste 18

| a răspuns (pentru MaRIAN9889):

Si-a scuipat copilul si nu e nebuna? Serios?

| a răspuns:

Sigur ea are sub 18 ani ceea ce o face pe maică-sa să se comporte asa, poate din prea multă protecție, poate din iubire. Așteptați să treaca timpul și nu vă grabiți in zadar. Dacă va fi să fiți impreună, veți fii in ciudat tuturor.