| Nym26 a întrebat:

Salut. Poate este cineva aici care ma poate ajuta. Poate suna a poveste de copii asa ca cei care vor sa comenteze aiurea mai bine s-ar abține.
Sunt cu iubita mea împreună de 6 ani si aproape jumatate. Facem luna asta 6 ani jumatate. suna frumos doar ca noi am lucrat in Anglia timp de cam 9 luni si simt ca dacă o sa plecam in tara ea nu o sa se mai intoarca. Dar eu cu toate astea m-am intors. Doar ca dupa ce am plecat l-a deblocat pe un baiat pe insta. Pe care eu il blocasem si i-am zis ca sa nu mai vb cu el ca face rau. (Măcar de era unu mai bun ca mine). Si cand am vazut i-am zis sa il blocheze si uite asa ea de la asta a zis mai tare ca are nevoie de timp sa se gandeasca la noi. Ca nu mai stie exact ce simte si ca de fapt este in dubii cu ceea ce simte pentru mine de vreo 2 ani. Eu am incercat sa fac tot ce am crezut eu ca este bine pentru noi. Am stat 2 ani împreună in aceeasi casa. O ajutam la orice si acum in septembrie eu m-am intors in Anglia dupa cum ziceam. Si pe 13 am plecat in tara dupa ea ca nu mai suportam chestia asta. Si in tara a fost intre. Ba suntem, ba nu suntem. Ba mai mult i-am luat si inel sa o cer. Dar cand m-a vazut intrand in casa a facut o fata mai mult speriata decat fericita. Si nu am mai cerut-o. Problem este ca țin foarte mult la ea. Si ea tine la mine. Dar nu in sensul ca ma mai iubeste. Asa zice. Nu stiu ce sa mai cred. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Răspuns Apreciat de Editori
| Daz01 a răspuns:

Situația în cazul vostru este destul de simplă: sentimente s-au dus, mai ales din partea ei. Din experiență îți spun că cel mai bine pentru voi este să vă despărțiți și să vă vedeți fiecare de treaba lui pentru că deja este prea târziu să se schimbe ceva în bine în relația voastră. Chiar dacă această relație va continua, vei putea trai cu gândul că nu te mai iubește sau cu frica că oricând poate apărea un alt băiat în viața ei? Gândește-te bine la ce trebuie să faci, conștientizează faptul că ea nu te mai iubește și concentrează-te pe tine și pe viitorul tău. Sper că reușești să înțelegi situația și să mergi mai departe daca e cazul. Succes.

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Esti fraier ca ai stat cu ea atatia ani fara casatorie.

| cristimihailov a răspuns:

Nu sunt si romance in Anglia?