| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, prietena mea e virgina și asta ma face sa fiu atras de dansa poate mai mult decât trebuie. Niște motive pentru care sa-mi scot asta din cap, gen sa ma facă oarecum sa reduc atracția în 'exces' fata de dansa? laughing Sper ca înțelegeti ce vreau sa zic. (niște motive pentru care nu ar trebui sa dau atenție foarte mult faptului ca ea e virgina)

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca o iubesti si o respecti nu mai faci o obsesie din acest lucru si va vedeti de viata voastra dragasoatasa, fara sex, pana va casatoriti.
Intre timp, mana ta iti poate fii cel mai bun prieten, care sa te autosatisfaca.

| Mosotti a răspuns:

Dar e f bine ca te atrage mai mult! Pai daca o placi, e normal sa ai atractia in exces.
Si ea ar trebui sa fie la fel daca te place mult.
Degeaba iti dam motive sa nu m ai dai atentie la faza cu virginitatea, ca tu tot la fel vei simti.

Ai tu o fantezie pentru virgine, si asta nu se va schimba. Nu exista motive pentru care sa nu dai atentie la obiectul fanteziei.

Ce, ti-e frica ca vrei sa o ssexezi? Pai de ce? Ca doar nu i-ai face un rau, ci un bine ca o sa se simta bine, doar nu o bati sa-i faci rau.
Si ea ar trebui sa vrea acelasi lucru daca te place.

Daca vrei sa reduci atractia, nu e in regula.

| ANONIM12737 explică (pentru Mosotti):

Gen sa nu mai gândesc în acest mod: 'împacă te cu ea ca e virgina și ți o poate începe altul'. Nu știu nici eu de ce ma atrage acest lucru, pur și simplu mi-as dori sa fiu eu primul cu care o face. Nu am nici o fantezie pentru virgine sau ceva de genu

| AnastasiaK a răspuns (pentru ANONIM12737):

Păi dacă te împaci cu ea doar că e virgină, mai bine o lași... discută și cu ea să vezi ce părere are, poate ea nu gândește ca mine, dar eu personal m-aș simți jignită dacă aș fi în locul ei și motivul pentru care partenerul meu ar veni la mine ar fi ceva ce au avut toate femeile la un moment dat și încă au destule. Și măcar de-ar fi vreo calitate aparte sau vreo chestie greu de păstrat...

Eu zic să te gândești care sunt restul motivelor pentru care ești cu ea (că e frumoasă, ca e sinceră, că e bună la suflet, tu știi) și să pui în balanță cu virginitatea. Ai renunța la toate acele calitați numai să o știi virgină? Apoi gândește-te că nu mai e virgină, sunt suficiente motivele alea să rămâi cu ea? Dacă la final îți dai seama că nu sunt suficiente și că alegi virginitatea, nu cred că ești cu persoana potrivită.

Înțeleg atracția asta pentru virgine și pentru ce reprezintă în esență virginitatea. Dar nu e ok să lași ăsta să fie factorul principal de atracție, el trebuie să fie doar un bonus fără de care să poți trăi dacă ești într-adevăr atras de ea.

| Freya1 a răspuns:

O sa îți dau un răspuns sincer și șocant.Cred ca nu ești în relația potrivita.

Tu acum vi și spui ca nu îți va scădea interesul dacă te vei culca tu cu ea, dar ai tu sigur certitudinea asta? Plus ca, daca afli ca nu ai fost tu primul pe bune și îți scade interesul fata de ea, crezi ca e ok fata de timpul ei, de sentimentele ei dacă o vei parasii?
Nu e ok sa stai intr-o relatie doar pe criteri sexuale sincer.Si chiar dacă îmi vei spune ca nu asta e motivul relației, mai analizează în timp un pic.

| Sophieka a răspuns:

Sunt niste ganduri / convingeri fie pe care le-ai inmagazinat in subconstientul tau din societate / anturaj sau pe linie stramoseasca.

Ideal ar fi sa te intrebi pana vine raspunsul, care e motivul real pentru care ai atractia asta iesita din comun?
Inainte de toate, sunt si alte lucruri inainte de sex...Sexul are rolul s-au, cu masura...Nu asa cum ni se serveste la tv si in societate.
Apoi mai departe dupa ce ea nu va mai fi fata mare, ce se va intampla? Ii vei da un sut in fund? Te vei racii fata de ea etc?

| ANONIM12737 explică (pentru Sophieka):

Dacă as știi ca nu mai e fata mare 'din cauza mea' nu ma voi raci fata de dansa, însă daca aflu ca nu mai e fata mare și ca nu sunt eu primul, atunci probabil ca ma voi raci puțin.

| ANONIM12737 explică (pentru ANONIM12737):

Dacă as știi ca nu mai e fata mare 'din cauza mea' nu ma voi raci fata de dansa, însă daca aflu ca nu mai e fata mare și ca nu sunt eu primul, atunci probabil ca ma voi răci puțin

| Mosotti a răspuns (pentru ANONIM12737):

Pai normal ca te poti raci putin daca ai afla ca nu mai e fata mare din cauza altuia, ca dispare obiectul fanteziei tale.

Da de ce te deranjeaza ca te atrage asa mult ca e virgina?

| ANONIM12737 explică (pentru Mosotti):

Odată am masturbato și m-am mirat cu cum de era asa excitata și mi-a dat asa de ușor voie sa cobor pana acolo având în vedere ca e virgina. laughing

| Mosotti a răspuns (pentru ANONIM12737):

Si daca o incepe altul sau nu, totusi aia e la o adica, daca iti place de ea, atat conteaza.

| AlexandraMariaStancu a răspuns:

Aș cam spune tot ce a spus contul SkysetDarky80. Așa gândesc și eu. Dacă știi sigur că doar virginitatea ei te atrage.

Dacă totuși îți place părul ei, chipul ei, cum gândește, cum se poartă, cine e, eu sunt totuși dintre sfătuitorii ceva mai soft, deci îți spun să te axezi pe astea pe calitățile astea ale ei, ba ia uite cum așa, dacă pui în balanță virginitatea ei - și calitățile ei morale, fizice, ba chiar și defectele, în final vezi cum poți afla care domină în mintea ta. Iar dacă domină cea cu virginitatea te rog recitește ceea ce a spus userul SkysetDarky80 happy, are dreptate.

| SkysetDarkkax a răspuns:

Pur și simplu uita de acest lucru pentru ca stai cu aceasta numai din acest motiv și nu este un lucru prea plăcut. Este dureros pentru respectiva cu toate ca probabil nu își da seama de lucrul acesta, este stânjenitor în cazul în care aceasta își da seama de intențiile tale și este păcat sa rupi legătura pentru motive puerile. Se va simți folosita și nu este recomandat pentru psihicul omenesc acest sentiment

| ANONIM12737 explică:

Gen eu știu ca ea e virgina, dar dacă ea mi ar spune ca nu mai e, oarecum s ar mai reduce sentimentele mele fata de dansa, ar mai exista însă poate nu atât de intens.