| Teodor_Gabriel_1999 a întrebat:

Salut TPU, am vârsta de 17 ani, am avut o relație de 4 ani, pur si simplu i s-a luat de mine nu am vorbit o saptamana ca avea probleme cred ca așa ma mințea ea..am insistat să dau de ea pestè tot sa o implor sa ne împăcam până la urma s-a combinat cu altul și vreau sa știu ce pot face sa o pot uita complet: am momente cand creierul imi ramane setat pe amintiri indiferent ca sunt la școală, acasă, în oraș cu prietenii, am nevoie de puțin ajutor.

5 răspunsuri:
| Cophil a răspuns:

Asa panarama sa se combine imediat cu altul? În 4 ani sa stea lângă tine ca o vipera și sa nu mai simtă nimic.

| Mosotti a răspuns:

Pai de ce sa implori un om care nu te mai vrea?! E o prostie. Asa vrei sa cazi de prost in fata ei?! Dar si in fata ta.

Pai o uiti automat in timp, cauta pe alta pe care s-o placi, ca-s sute, nu mai casuna pe una aiurea.
Deci baga tare, cunoaste alte fete, fa-ti alte gagici si mergi inainte, si o sa o uiti pe asta.
Ajutor nu poate sa-ti dea nimeni, tu te poti ajuta facand ce am zis eu.

| StrongHeart a răspuns:

Sa realizezi ca viata e prea frumoasa, vasta si complexa sa ramai tripat pe trecut.
Ce a fost a fost.Ai doar prezentul si viitorul care va fi candva prezent.

| AllMight a răspuns:

Ai postat intrebarea asta de nenumarate ori, doar modificand cateva cuvinte, ba chiar in una din ele spui ca tu ai parasit-o din motive familiale. Termina cu vrajeala asta.
Ai primit raspunsuri de fiecare data, inceteaza cu spamul aiurea.

| NakedWarrior a răspuns:

Nimic din pacate, cateva zile o sa doara rau si nu o sa ai chef de nimic, dar cu cat te inchizi mai mult in casa cu atat mai greu o sa fie, crede-ma. Primul pas e sa nu o mai urmaresti pe contul de Facebook, Instagram etc. blocheaz-o sau ceva. Al doilea pas este sa fii cat mai mult printre oameni, fa-ti prieteni noi si cunoaste fete.O sa fie un moment cand o sa te indragostesti si o vei uita pe precedenta. Cel mai important e sa incetezi sa o cauti, nu o sa se intoarca, poti fi sigur de asta, doar o sa continui sa te ranesti.

Inca ceva ce ajuta mult este sa-ti gasesti un hobby, o pasiune in care sa-ti directionezi emotiile si care sa-ti dea un scop in viata, pentru ca stiu ca acum ai impresia ca nimic nu mai conteaza. Un sport ar fi cea mai buna optiune, competitia vindeca mai orice frustrare.

Imi pare rau, stiu ca e greu, dar daca te ajuta cu ceva, sa stii ca toata lumea trece prin asa ceva macar o data in viata, nu esti singur.