|

Salut TPU. Deci eu am 13 ani și am avut o relație cu un tip timp de 3 saptamani și m-am decis sa ii zic mamei după atâta timp și asta am făcut. Ma gandeam ca o sa fie in regula cu faptul asta pentru ca FRATELE MEU (acum are 19 ani) mereu avea iubita (de la 11 ani chiar) și acum ma tot enervează si ma întreaba,, Ce îți face iubitul " sau chestii de genul dar eu ma despărțisem de el. Și cu ea e așa și așa ok dar VINERI vine fratele meu și el e foarte bun la a enerva lumea. Adică știe sa facă glume proaste și încerc sa-l evit cat pot. Dar mama nu mai ma lasa sa ies și nu mai are MARE încredere in mine (îmi zice trădătoare) și a început sa ma verifice la teme și telefonul (înainte nu o făcea). Și acum îmi este așa rusine sa stau cu ea, fratele meu sau chiar cu tipul de care m-am despărțit.Îmi puteți da un sfat? Cum sa ii recapăt încrederea mamei? Cum sa fac cu fratele meu? Ca glumele sale deja ma calcă pe nervi...

Mulțumesc frumos happy

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mai ai timp. Și rabdare pana 4-5 ani sa ai un iubit. Acum esti minora. Stiu ca îl iubești. Nu as prefera sa suferi, plângi etc ca esti minora. Hai lasă ti de iubitul tau. Spune lui ca mai ai timp pana 4-5 ani dacă se poate reîntoarcă cu tine dacă te iubeste. Fa plimba te, vorbește cu prietenii, distrează te cu prietenii. Îți dau sfat pentru tine draga. Nu fa copia de fratele tau. Lasă l de el ce sa facă viata lui. Imi dai funda?

| explică (pentru MxAndry78):

Mulțumesc de sfat! Așa o sa fac, am realizat ca am gresit ~

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa nu iti mai faci iubiti de la varsta asta. Altfel, mama ta din dorinta de a te proteja va deveni f suspicioasa si te va controla mai rau

| explică (pentru luminita9):

Am observat, oricum nu îmi mai doresc. O sa las dacă îmi place de cineva sa fim doar prieteni, am realizat ca sunt cam mica și ca oricum ar trebui sa ma concentrez pe scoala. Mulțumesc!

| a răspuns:

Fii mai cuminte, ocupă-te de școală.
O să ai timp mai tarziu să ai o relatie, acum ești prea mică.

| a răspuns:

Foarte bine, le meriti pe toate (glumele) si tot ce ti se intampla. Ma bucura atitudinea mamei, care si-a pierdut increderea in tine in urma mizerie pe care ai facut-o, insa eu as fi fost mult mai drastic. Totusi, ma bucur sa aud ca nu accepta.
Ce relatie sa ai tu, fetito? Mergi si ia-ti ceva de desenat, nu mai folosi cuvinte ce te depasesc.

| a răspuns:

La vsrsta ta nici nu ma mira. Vezi-ti de scoala si o sa-i treaca.