|

Salut TPU!

In urma cu 15 ani am fost abandonata in spital la naștere si am fost adoptata de o alta familie dupa scurt timp.

Nu detin nicio informație despre parintii mei biologici.

Cunoasteti vreo metoda prin care pot afla cine sunt parintii mei? Dupa naștere s-au facut nevazuti, am fost crescuta de asistentă maternală, nici nume nu am avut la adoptie.

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Te poti interesa la agentia pentru adoptii, acestia s-ar putea sa aiba macar datele mamei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar fi trebuit la spital sa aibă o înregistrare. Când ai fost abandonata aveai un număr dacă nu ți-au pus nume. Dacă-l știi ai o șansă să vezi dacă sunt înregistrați la spital.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o problemă gravă! Dacă ai fost născută, iar cei de la spital, nu au apucat să le facă o fișă medicală, înseamnă că cel puțin unul dintre părinți era minor, iar părinții lor, au cunoscut în spital, au dat bani grei, iar ca să îți aflii părinții e o muncă de sisif. Plus, s-ar putea să nu mai fie în țară. Mai așteaptă puțin până la majorat, când vei putea face singură cercetare și să te gândești, că ei au familie acum și dacă le apari la 15 ani le vei distruge viața lor și viața ta!
Renunță la orice demers, până faci 18 ani! Altfel, vor fi niște probleme deosebite, inclusiv de natură penală!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ce nevoie ai? Lasa-i sa fuga; poate sunt grabiti; or fi fugind si-acum, bietii nenorociti. Cei care te-au crescut sunt parintii tai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. Multi inainte, sfatul meu e sa aflii cine mai lucreaza pe acolo de 15 ani, si crede-ma poate sa te informeze. Sunt cu siguranta informatii scrise, in arhive. Cauta daca doresti si ai sa gasesti. Mult succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pfoai întrebarea ta m-a dat gata, jur îs cu lacrimi in ochi, sa te abandoneze mama in spital la naștere și tu să îți dorești să le aflii numele ( săi cunoști) e ceva in sufletul tau ce merita apreciat, nu-i critica, poate erau săraci și nu aveau ce să-ți ofere și au ales să te lase in spital, mai bine decât să auzi cum se tot aude la televizor ( nou născut găsit la gunoi, nou născut abandonat în parc și...), Bucură-te de viață, dacă chiar îți dorești căutai la registratura spitalului unde ai fost născută ( data ziua ora și așa ei sunt luați în evidență) poate o sa ai noroc săi cunoști dar pune in față și o respingere din partea lor în caz că vei afla, dar în final sper să-ți găsești liniștea sufletească și fericirea în viața asta, sa auzim numai de bine, ai grijă de tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca cel mai simplu este sa mergi la spitalul unde ai fost nascuta si sa cauti in arhiva registrele de atunci, teoretic ai putea sa faci asta, nu stiu insa daca ai nevoie sa fii majora pentru chestia asta
Dar daca stai sa o gandesti la rece, la ce bun sa faci tu chestia asta? Daca in 15 ani de zile parintii tai nu te-au cautat e clar ca nu ai prezentat interes.E greu de crezut dar mai sunt si oameni din astia.Eu zic sa stai potolita si sa te focusezi pe viata ta, sa lasi trecutul in urma si sa te focusezi pe viata ta.Nu trebuie sa consideri o slabiciune faptul ca ai fost abandonata ci un argument sa te motiveze pe tine pentru a fi o persoana mai buna decat ei in viata.
Mergi pe drumul tau, fa-ti familia ta si fii mandra ca tu nu vei fi niciodata ca ei
Multa bafta si sper ca peste ani sa fii mandra de tine si de faptul ca ai reusit sa te descurci singura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează