|

Salut TPU! Inca de cand aveam 6-7ani cand parintii nu imi dadeau voie sa fac ceva sau nu imi cumparau ceva eu ii injuram in gand chiar daca ma intelegeam si ma inteleg foarte bine cu ei. Mi-am dat seama ca era o mare greseala ceea ce faceam. Ce pot sa fac in legatura cu asta?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Trecutul nu îl poți schimba, încearcă pe viitor să nu mai faci aceleași greșeli, fii o persoană mai bună.

| a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca esti cine esti, ACUM
NU cine ai fost in trecut
trecutul a fost, si nu mai e, asa ca in prezent tu ai depasit trecutul
dar mai ales
ai gresit in trecut si ai invatat din greseala, deci, chiar daca ai gresit si a fost urat, intregul lucru e un lucru foarte bun, pentru ca te-a facut un om mai BUN!

| a răspuns:

Acele momente au trecut, nu mai poti reveni asupra lor. S-ar putea sa te simti mai bine daca le ceri iertare parintilor tai acum pentru gandurile tale uracioase din trecut. Daca esti o persoana religioasa stii deja ce ai de facut. In definitiv cred ca cei mai multi copii isi bodogane parintii si ii invinovatesc atunci cand nu le sunt satisfacute micile dorinte.

| a răspuns:

Atata timp cat au fost doar in gand si nu le ai rostit cu voce tare, pe ei nu i-a afectat, deci cel mai bine pentru tine ar fi sa uiti ca i ai injurat si sa treci peste si sa nu mai repeti aceeasi greseala pentru a nu avea iar mustrări de constiinta

| a răspuns:

Pai sa te duci la biserica si sa incerci sa nu mai faci asa ceva. Gandeste-te ca ei sigur au un motiv pentru care nu ti-au cumparat ce vrei tu sau nu te-au lasat sa faci ceva